• nieuw 

Workshop Aromatherapie en Massage


Bij aromatherapie wordt gewerkt met etherische oliën. Deze holistische therapie heeft als doel om de gezondheid te verbeteren op zowel het fysieke, mentale als emotionele vlak. Etherische oliën zijn gemaakt van een deel van een boom of plant, bijvoorbeeld de bloem of de vrucht. Het wordt ook wel de essentie van een plant genoemd en daarom wordt de term essentiële olie hiervoor ook gebruikt. In vergelijking met bijvoorbeeld amandelolie is een etherische olie veel sterker geconcentreerd, doordat het op een andere manier verkregen wordt. De meeste etherische oliën zijn dan ook niet geschikt om in grote hoeveelheden direct op de huid aan te brengen. Deze natuurlijk essentiële oliën hebben eigen unieke en ongelofelijke krachtige eigenschappen. Ze beïnvloeden niet alleen het fysieke lichaam, maar werken helend op vele niveaus, zoals fysiek, emotioneel en spiritueel. Als voorbeeld is lavendelolie rustgevend.

Aromatherapie en massage
Wanneer je etherische olie wilt toepassen bij massage, is het belangrijk dat je weet wat je doet. Welke olie is geschikt voor deze persoon op dit moment én past het in de massage die je geeft. Ook dosering en het combineren van verschillende oliën is belangrijk. Kennis over de eigenschappen van elke etherische olie en hoe deze toegepast kan worden is essentieel.

Workshop aromatherapie
In deze workshop van drie uur krijg je algemene informatie over essentiële oliën. Ook leer je van zeven oliën de eigenschappen en hoe en wanneer je deze kan toepassen. Uiteraard gaan we ook masseren waarbij je enkele oliën kan uitproberen. Dit doe je door het masseren van de handen van een medecursist en jouw handen krijgen een soortgelijke massage. Je leert dus niet alleen over de oliën, maar ook hoe je een eenvoudige en laagdrempelige handmassage geeft. Van de technieken krijg je een handleiding toegestuurd via de e-mail, zodat je daarmee thuis meteen aan de slag kunt gaan. Hiervoor heb je natuurlijk massageolie nodig, dus je krijgt ook nog een flesje basisolie mee. Voor de etherische olie heb je tijdens de workshop de gelegenheid om deze aan te schaffen.

Praktisch:
* De lestijden van de workshop in een weekend zijn van 13.30 tot 16.30 uur. De workshop op een avond is van 19.30 tot 22.30 uur.
* De prijs van de workshop Aromatherapie en massage: 57 euro per persoon.
* Inclusief: thee en water, theorie over oliën, massage krijgen & geven, handleiding van de technieken, flesje basisolie.
* Deze workshop geven we aan de Zonnebloemstraat in Den Haag.

 

  • OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop
  • 28 maart 2020
  • Zonnebloemstraat, 2565 RP  Den Haag, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 57,00
  • 0645444569
  • infoomb-academie.nl
  • Massage, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop
OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop

Over Omb Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop

~ Massage Cursus ~ Regelmatig wordt er een massagecursus gegeven in een weekend of als avondcursus. Je leert hierin verschillende klassieke massagetechnieken, waarmee je mensen op een ontspannen manier een ontspannende massage kunt geven.Tijdens de cursus masseren we op comfortabele massagetafels, met natuurlijke massageolie en in tweetallen. Je kunt zowel individueel als samen met iemand...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Massage Cursus in Den Haag op dinsdag avond
3 maart 2020
Handmassage
Cursus Hand Massage Middelburg
7 maart 2020
Massage cursus beginners
Massage Cursus in Middelburg (2 zaterdagen)
21 maart 2020
Massage cursus beginners
Massage cursus in Middelburg op woensdag avond
25 maart 2020
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Sassenheim 2020
7 maart 2020
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs 21 & 22 maart 2020 Ahoy
21 maart 2020