UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 22-02-2020
  •  speciale aanbieding!

Opleiding Wellness Masseur


Speciale aanbieding

10% korting (100 euro) als je in 1 keer voor de hele opleiding inschrijft. De prijs inclusief korting is € 1328.40

 

Massage Opleiding om professioneel masseur te worden.

Met de massage opleiding van Anand leer je in 1 jaar alles wat nodig is om goede professionele massages te geven.

De massage opleiding van Anand is flexibel van opzet: je kunt elke maand beginnen, je kunt er zo lang of zo kort over doen als je wil en je kunt de cursussen die deel uitmaken van de opleiding plannen wanneer jij ze wil volgen. Het praktijkgedeelte is te volgen in 6 lange weekenden (vr-zo). Je leert in de opleiding massage verschillende Oosterse en Westerse massagetechnieken.

Onze opleiding masseur is erkend door BMS, BATC, KTNO, LVNG en VBAG. Dit is een erkende beroepsopleiding en aftrekbaar van de belasting!

Je kunt ook de verkorte opleiding volgen in 2 cursusweken. Dit kun je doen door zowel de ayurveda massage week als de massage cursus week te volgen. Daarnaast kun je in plaats van deze opleiding ook de jaaropleiding yoga massage en stoelmassage (1jr) volgen of de jaaropleiding massage en energiewerk.

De Massage opleiding kun je volgen in Zaandam (dichtbij Amsterdam), Soest (dichtbij Utrecht), Nijmegen, en gedeeltelijk ook in Eindhoven en Rotterdam.

Opbouw van de massage opleiding:

De massage opleiding van Anand leidt je op tot professioneel en erkend masseur. Doordat je vanuit massage opleidingverschillende disciplines leert werken, en je verdiept in de achtergronden, zul je je als een veelzijdig en competent masseur kunnen profileren. Dit kan je doen in een eigen praktijk, of in dienst van een instelling. Ook is de massage opleiding geschikt als aanvulling in je al een bestaande praktijk, bijvoorbeeld een schoonheidssalon, sauna, of therapie-praktijk. Door de compacte en flexibele opzet is de massage opleiding geschikt als je je wilt om- of bijscholen naast je bestaande werkzaamheden. Door middel van meditatie en intuïtie lessen krijg je voeling met het geven van de massages. Je leert zo de verbinding voelen tussen het spirituele en het lichamelijke, en dit op je eigen creatieve wijze vorm te geven. Yogalessen geven je de nodige achtergrond om op je eigen lichaamshouding te letten tijdens het geven van de massages, zodat je meerdere massages kunt geven zonder daar zelf klachten aan over te houden.

De opleiding tot masseur bestaat uit een combinatie van de volgende onderdelen:

• Cursus Ontspanningsmassage
• Cursus Klassieke massage
• Oefensessies klassieke- en ontspanningsmassage (uitwisselen met medestudenten)
• Examen ontspanningsmassage en klassieke massage
• Cursus Meditatie
• Cursus Intuïtie
• Cursus Ayurvedische Massage
• Oefensessies Ayurvedische Massage
• Examen Ayurvedische Massage
• 6 dagen stage lopen.

Je kunt het hele jaar door instappen in de massage opleiding. Je kunt naar keuze beginnen met de cursus Ontspanningsmassage, Ayurvedische Massage, Meditatie of Intuitie. Omdat de klassieke massage het vervolg is op de cursus ontspanningsmassage is het niet aan te raden daarmee te beginnen.

Erkenning massage opleiding
Na afronding van de massage opleiding tot masseur kun je je aansluiten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche, BMS. Een belangrijk onderdeel van het BMS-lidmaatschap is een collectieve bedrijfsaansprakelijkheids- en ongevallenverzekering. De massage opleiding is tevens het 1e jaar van de opleiding tot massage therapeut.

Recensies
“Ik vond de massage opleiding goed. Zeer leerzaam en toch ontspannen. Ik ben blij en tevreden over de sfeer en evenwicht. Ik wist niets over massage en nu kan ik goede massages geven!” Anna, 30, medewerker verzorgingshuis.

“Ontzettend dank voor deze massage opleiding! De opbouw was prettig; ondanks de vele informatie compliment voor het uitleggen. De rust van Raymond als persoon doet hier veel in. De opleiding is uitgebreid en super goed. Goeie sfeer en locatie.” Marian, 57, Secretaresse

“Het was een leuke massage opleiding. De sfeer en locatie waren goed. De instructies en de uitleg was duidelijk.” Roshan, 41, Medewerker Beveiliging

“Opbouw massage opleiding: logisch, Tempo: goed, Cursuslocatie: prima verzorgd, Leerstof: Uitstekend, Aanbevelenswaardig: Ja!” Dianne, 47, Hoofd HRM / Bedrijfskundige

 

  • Anand
  • 22 februari 2020 t/m 20 februari 2021
  • Noordervaldeurstraat 13, 1508 EL  Zaandam, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 1292,76
  • marketinganand.nl
  • Massage, Ayurveda, Partnermassage

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Anand (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Anand
Anand

Over Anand

IS DIT IETS VOOR JOU?

Volle Maan Webinar 7 april 2020
7 april 2020
Webinar Yin Yang
15 april 2020
Engelen Healing Avond
16 april 2020
Online cursus Het versterken van je immuunsysteem
18 april 2020
IET
The Healing Angels of the Energy Field
26 april 2020
Webinar Zelfcommunicatie
29 april 2020