UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 04-07-2020

Retreat Spanje: Sound, Ceremony and Yoga


Deze Retreat werd geannuleerd omwille van COVID-19
Heb je belangstelling om volgend jaar met ons mee te reizen? Laat het ons weten en dan houden we je op de hoogte.

Raise your Frequency - Celebrate Life!
Een inspirerende en diepgaande retreat onder de Spaanse Zon

begeleid door Michele Averard (HarmonicSounds, the Association of Sound Therapy, Spanje) en Mieke Polfliet (Thuis in Jezelf, België)

Deze vakantieweek nodigt jou - man of vrouw - uit om weer verbinding te maken met je innerlijke bron van vreugde: je creativiteit, gevoeligheid, je passie en je dromen. Samen met een groep gelijkgestemde zielen krijg je alle tijd en ruimte om op reis te gaan naar je innerlijke en uiterlijke 'zelf'. En dit alles in het prachtige kader van het Dome Centre aan de Costa Blanca!

We begeleiden jou op deze reis met activiteiten en ervaringen rond:
- helende klank als instrument voor persoonlijke transformatie: ontdek je eigen klank / je eigen stem
- creativiteit als middel om jezelf (je-zelf) en je relatie tot de wereld uit te drukken op jouw eigen manier
- ritueel en ceremonie als instrumenten om bewust stil te staan, je intenties te richten, je dromen te visualiseren, dank te zeggen... en je belevingen te delen met je reisgenoten.

Verder kan je elke ochtend genieten van een verkwikkende yoga-sessie (begeleid door professioneel yogadocente Dionne) zodat je lichaam helemaal wakker wordt en je klaar bent voor een nieuwe dag.
Er is ruimte voor speelsheid en plezier, voor zingen en dansen, maar ook voor introspectie en reflectie, voor rust en stilte. Uiteraard krijg je ook alle tijd om te ontspannen bij het zwembad en te genieten van de Spaanse zon, of om je ervaringen te integreren, met elkaar te babbelen of een wandelingetje te maken naar het dorp.

Een greep uit de activiteiten:
- zang- en mantracirkels, sjamanistische klankreizen, meditaties
- inspirerende rituelen/ceremonieën in de Dome en tipi
- creatieve processen: dreamboard/mandala's/gebedszakjes maken...
+ een unieke optionele masterclass in boventoonzang, begeleid door Nestor Kornblum, mede-oprichter van de Association of Sound Therapy
+ 'The Ancient Ones': een meditatie en gezamenlijke jamsessie in de grotten van Pla de Petracos (eeuwenoude ceremoniële site, officieel erkend als Spaans erfgoed, met rotsschilderingen van ca. 8000 jaar oud.)

Alle activiteiten worden begeleid in het Engels (met Nederlandse vertaling indien nodig)

Prijs:
€745 pp bij inschrijving & betaling vóór 01/03/2020 (vroegboekkorting), €795 daarna
Inbegrepen in deze prijs: 7 overnachtingen in gedeelde kamers, 3 biologische & vegetarische maaltijden per dag (van zondag tot vrijdag), avondeten op 04/07 en ontbijt op 11/07, 2 koffie-/theepauzes per dag met gebak of fruit, bedlinnen en 2 handdoeken, alle begeleiding en materiaal.

Meer informatie over programma, locatie, inschrijvingen, betalingen en annulatievoorwaarden: zie website (Nederlands en Engels).
Of bel ons: +32 (0)3/366.46.16

Over de begeleiders:
Michele Averard is mede-oprichter en medebestuurder van de Spaanse en Internationale Vereniging voor Klanktherapie (Association of Sound Therapy). Zij is singer-songwriter met een internationale reputatie en geeft sinds 1994 cursussen, workshops en lezingen over de kracht van klank (en meer bepaald de stem).
Samen met haar man, Nestor Kornblum, bracht zij meer dan 10 cd's uit met helende muziek. Michele is de auteur van 'Free Your Healing Voice, Heal Your Life' ('Bevrijd je helende stem en heel je leven'), waarin zij 13 stappen beschrijft om je helende stem te bevrijden.
Ze verscheen in interviews, televisie- en radioprogramma's in verschillende landen, leidde verschillende koren en geeft nog steeds live concerten. Meer over Michele lees je op www.harmonicsounds.com.

Mieke Polfliet is ritueelbegeleider, soundhealer en lesgever met een passie voor zingen. Klank en zang lopen als een rode draad door haar leven en werk. Ze volgde een opleiding tot soundhealer bij de International Association of Sound Therapy en verdiepte zich in natuurstem, mantra's en healing voice. Momenteel begeleidt ze klankhealings en klankrelaxaties, zang- en mantracirkels, workshops, cursussen Stembevrijding en retreats in binnen- en buitenland. Ook zingt ze op concerten en evenementen. Met de a-capellagroep Keruna bracht ze 2 cd's uit.
Meer over Mieke lees je op www.thuisinjezelf.be ('Wie zijn we')

Sinds ruim 10 jaar werken Michele en Mieke geregeld samen in workshops, retreats, concerten en sound journeys (klankreizen) in België en Spanje.

 

  • Thuis in Jezelf - BTW BE810.995.422
  • 4 juli 2020 t/m 11 juli 2020
  • The Dome Centre - La Cúpula, Camino La Racona Alcalalí,   Alcalali - Alicante, SPAIN
  • € 745,00
  • +323664616
  • infothuisinjezelf.be
  • Week retraites, Pers. ontwikkeling, Reizen en vakanties

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Thuis in Jezelf - BTW BE810.995.422 (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Thuis in Jezelf - BTW BE810.995.422
Thuis in Jezelf - BTW BE810.995.422

Over Thuis In Jezelf - Btw Be810.995.422

Thuis in Jezelf Praktijk voor Persoonlijke Groei Klankwerk - Vieringen en Rituelen - Consulten - Thema- en vakantieweken Nijlen, België (nabij Lier en Antwerpen) Al onze activiteiten nodigen je uit om in een veilige omgeving en onder aandachtsvolle begeleiding volledig thuis te komen in jezelf. Daartoe hebben we een professioneel en kwaliteitsvol aanbod ontwikkeld, dat steunt op 4...