•  speciale aanbieding!

Healing Satsang Weekend Intensive


Speciale aanbieding

Early bird prijs tot 1 maart: €185,00 Koppels betalen €300,00 en na 1 maart €375,00 per paar

 

Healing Satsang met Yessica Weekend Intensive

Samen diep kijken naar hoe het leven zich ontvouwt, inclusief alle belemmerende gewoontepatronen, elkaar in waarheid ontmoeten en vrijheid & heling vinden? Indien leven als onvoorwaardelijke liefde en compassie jouw interesse heeft, dan ben je van Harte uitgenodigd bij deze weekend intensive. Samen Rusten in Zijn en de diepste lagen van de menselijke worsteling tot rust te laten komen, dat is onze uitnodiging.

Het samen diep kijken naar en helen van de pijn achter belemmerende gewoontepatronen en het samen luisteren naar De Stilte achter de Geluiden van Het Leven. Hierin herkennen we onze Ware Aard.

De Satsang sessies met Yessica zijn in het – inmiddels voor velen bekende – format van geleide meditatie, diepe ontspanning en inter-actief Zelf-onderzoek.

Het bijwonen van Healing Satsang met Yessica blijkt uiterst effectief bij o.a. stress, trauma, hardnekkige emotionele patronen, fysieke pijn, burn-out, depressie, slaapstoornissen, relatieproblematiek, midlifecrises en identiteits- en spirituele/zingevingsvraagstukken.
Kom ook meedoen als je wilt ervaren wat ontspannen is op een heel diep niveau.

‘Het gaat er simpelweg om, om aanwezig te zijn met wat er NU is. Pijn, berouw, twijfels, verlangens, angsten, boosheid: het zijn in wezen geen fouten. Ze vragen – ten diepste – niet om geheeld te worden… want het ware Zelf is al heel! Wat het ‘nodig’ heeft is om omarmd te worden. Hier, nu, zacht en in de liefdevolle aanwezigheid van bewustzijn.’

We zullen het weekend starten op zaterdagochtend om 10 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en we eindigen de zaterdag rond 21.15 uur. Op zondag starten we ook weer om 10:00 uur en het programma zal rond 17:30 uur eindigen.

Hoe kunnen we met elkaar in waarheid rusten en ontdekken wie we werkelijk zijn? Je bent van harte welkom!

 

  • Healing Satsang met Yessica
  • 28 maart 2020 t/m 29 maart 2020
  • Vreekesweid 1, 1721 PP  Broek Op Langedijk, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 225,00
  • mailhealingsatsang.com
  • Zelfonderzoek, Healing , Weekend retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Healing Satsang met Yessica (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Healing Satsang met Yessica
Healing Satsang met Yessica

Over Healing Satsang Met Yessica

Healing Satsang met Yessica is de uitnodiging om te rusten in het Zijn van Bewustzijn. En van daaruit alles welkom te heten, misverstanden van het denken te doorzien en lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele verkrampingen te laten verzachten en oplossen. Er kan dan inzicht ontstaan in wie of wat we ten diepste zijn. Dan kan het leven weer vrij door ons heen stromen. Vrij van...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Engelen Healing Avond
12 maart 2020
Engelen Kaarten Leggen
21 maart 2020
Usui Reiki 1
Usui Reiki 1 workshop
4 april 2020
Engelen Healing Avond
16 april 2020
IET
Integrated Energy Therapy Basic
18 april 2020
Workshop Edelstenen en Mineralen
20 februari 2020