UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 18-06-2020
  •  speciale aanbieding!

Piramide Energie Reis Bosnië met Zomer Zonnewende


Speciale aanbieding

vroegboekkorting van 28 euro bij aanmelding voor 1 maart 2020

 

Deze reis is GEANNULEER. In de reis van 20-20 augustus zijn nog enkele plekken vrij.

Transformerende reis naar de magische vallei van de piramides in Bosnië. Ervaar de bijzondere en helende energie in dit gebied, geniet van de schitterende natuur, het heerlijke eten en de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking. Tijdens deze reis gaan we op tour met een zeer ervaren en gedreven gids die vanuit zijn hart vertelt over de piramides, het water en de geschiedenis. We bezoeken de piramides en de overige krachtplaatsen en de helende tunnels van Ravne. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om je eigen gang te gaan. In juni is er het zomer zonnewende FESTIVAL in het schitterende Ravne Park bij de tunnel. E is muziek, dans, ontmoeting met mensen uit vele culturen, een markt met kristallen en plaatselijke producten en veel gezelligheid. Bezoek aan dit festival is vrijblijvend. Magisch is dat bij de overgang van de lente naar de zomer, de schaduw van de Zonpiramide over de Maanpiramide valt. Bij helder weer is een klim naar de top van de Zonpiramide om dit schouwspel te zien, dus zeer de moeite waard.

Inbegrepen is verblijf op een prachtige locatie op loopafstand van het centrum van Visoko en de Piramide van de Zon, welkomstdiner op de eerste dag, alle entrees, de tour met de gids, vervoer vanaf het vliegveld van Sarajevo en vervoer ter plekke. Vliegtickets zijn niet inbegrepen maar als je dat wilt kunnen we je daarbij helpen.

 

  • .Piramide Energie Reizen Bosnië
  • 18 juni 2020 t/m 25 juni 2020
  • Visoko Bosnië,   Visoko, Drenthe, BOSNIA EN HERZEGOVINA
  • € 698,00
  • +31(0)651713666
  • postheartandmind.nl
  • Reizen en vakanties, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur .Piramide Energie Reizen Bosnië (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van .Piramide Energie Reizen Bosnië
.Piramide Energie Reizen Bosnië

Over .piramide Energie Reizen Bosnië

Mijn naam is Joke Jonkers. Als coach en psycholoog begeleid ik mensen bij uiteenlopende vragen en (stress gerelateerde) klachten in hun leven. Het geven van inzicht en het stimuleren van je vermogen zelf koers en richting aan je leven te geven, vanuit eigen keuze en kracht, vormt een rode draad in mijn begeleiding. Ook persoonlijke ontwikkeling en intuïtieve ontwikkeling zijn centrale...

IS DIT IETS VOOR JOU?

bij de rivier Fojnica
Transformerende Energie Reis Piramides Bosnië
20 augustus 2020
Transformerende Piramide Energie reis Bosnië
31 augustus 2020