UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 17-01-2020

A Touch of Divinity


Touch of Divinity, elke derde vrijdag van de maand in Amsterdam:

De Touch of Divinity avonden zijn betoverende avonden waarin je elkaar ontmoet van hart tot hart. Ze zijn bedoeld om elkaar te laten genieten en te verwennen door liefdevolle tijd die je aan elkaar besteedt, die nog heel gezond is ook! Het kan een boost aan je (liefdes)leven geven en inzicht in hoe je meer open in het leven en in relaties kunt staan.

Door intense, afgestemde aanraking kom je telkens dieper in contact met jezelf. Het zelf onderzoeken, vanuit onschuld, liefde en overgave aan het goddelijke in jou heeft de focus. Met elkaar vormen we een open tribe, waarin mensen zich vrij, veilig en vertrouwd voelen en terugkomen om te spelen, te helen en elkaar te voeden.

De Touch of Divinity avonden starten met een liefdevolle opbouw, betoverende rituelen, dans en oefeningen in groepjes, waarin je elkaar ontmoet van hart tot hart. Als je komt kun je met een man of met een vrouw masseren, dat ontstaat in het moment vanzelf. Als je met je eigen partner komt, kun je er ook voor kiezen om alleen elkaar te masseren.

We hebben de avonden zo opgezet dat ze laagdrempelig, los te volgen zijn en betaalbaar. Vooraf opgeven is wel gewenst, maar we laten ze eigenlijk altijd door gaan, dus ook als er wat minder mensen zijn of als de balans man/vrouw niet helemaal klopt. Dit om de Tribe gelegenheid te geven om te groeien. Hou daar dus rekening mee.

Elke avond heeft een eigen thema. In de thema’s onderling zit een prachtige opbouw. Als je ervoor kiest om meerdere thema’s te volgen, kan je een strippenkaart nemen. We hebben voor deze nieuwe, doorgaande en verdiepende opzet gekozen omdat we telkens na de massagecursussen het verzoek kregen om door te gaan.

Inhoud:

Bij a Touch of Divinity leer je werken met de subtiele energie in je lichaam: bijvoorbeeld van het hart, van het bekken of van het universum waar je mee verbonden bent. We onderzoeken de manlijke en de vrouwelijke kanten in onszelf. Via de massages en ademoefeningen, ontdekken we welke levenskrachten (Chi, Prana en Kundalini) in ons actief zijn. We leren hoe je die kunt “containen” en wat het effect kan zijn als je er bewust mee leert aanraken en masseren.

Programma:

De avond begint met een liefdevol ritueel waarin we intenties, grenzen en wensen verkennen. Vervolgens volgen we één van de bovengenoemde massage thema’s. De avond eindigt met een korte sharing tot besluit om ongeveer 22.30 uur, waarna er eventueel nog een uurtje verder gemasseerd, gechilled of gedanst kan worden tot ongeveer 23.30 (naar eigen behoefte).

Data: elke derde vrijdag van de maand: 18 oktober, 15 november, 20 december 2019.e.v…..
Tijd: 19.00 zaal open, 19.30 -22.30 workshop, 22.30-23.30 na-chillen
Tickets: singels 30, stellen 50 euro.
Ticketlink: hier kun je reserveren & betalen
Parkeren: gratis
De avonden zijn voor stellen en singles. Er is veel tijd voor elkaar, en een opbouw waarbij je je eigen grenzen/wensen en die van anderen leert voelen en bespreken. Als stel kun je er natuurlijk voor kiezen om alleen elkaar te masseren.

 

  • Wilde Ziel
  • 17 januari 2020
  • Hendrik Van Wijnstraat 10, , 1065 AS  Amsterdam, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 30,00
  • 613795437
  • wildeziel.contactgmail.com
  • Massage, Mindfulness, Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Wilde Ziel (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Wilde Ziel
Wilde Ziel

Over Wilde Ziel

Onze workshops zijn er op gericht om mensen te helpen op het Tantra pad, door de meditaties, de transformatie oefeningen en speelse ontmoetingen die we aanbieden. Daarmee helpen we onze deelnemers de kennis, moed, inzicht en de energie te geven om stappen te zetten op het Tantrische pad naar zelfontplooiing, Wat is Tantra? Tantra is een filosofie, lifestyle, discipline, evolutie pad en een...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Curawaka Workshop How To Live The Sacred Life
1 oktober 2020
HeartFire Presents: Curawaka Freedom Tour 2020
2 oktober 2020
Reclaim your divine power
3 oktober 2020
Knufffel
Divinity Dance
9 oktober 2020
Showing Up Authentically Embodied Women Leadership
11 oktober 2020
Engelen Healing Avond LIVE in het Brinkhuis
15 oktober 2020