UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 18-02-2020

Samen koken & eten: vegan, ayurvedisch, sukervrij


Ayurvedisch en/of vegetarisch of vegan, altijd biologisch en suikervrij, meestal glutenvrij

Gezellig samen koken bij Valerie thuis in Alkmaar.

De workshops zijn los van elkaar te volgen.

Dinsdag 18 februari en woensdag 26 februari
Donderdag 26 maart

Thema’s
Elke workshop heeft een thema zoals bijvoorbeeld de Franse, Italiaanse of Ayurvedische keuken of nog feestelijke menu’s. We maken 4-gangen menu’s.

De gerechten zijn met biologische ingrediënten gekookt, altijd vegetarisch en suikervrij, meestal vegan en als je dit graag wilt, glutenvrij!

Met wie ga je koken?
Ik ben Valerie Fiteni van Ayurveda praktijk Arjuna. Als Ayurvedisch therapeut geef ik voedingsadviezen, massages en detox behandelingen. In de loop der jaren heb ik veel clienten geholpen om van hun gezondheidsklachten af te komen. Wat ik onder andere mooi vind van mijn werk is dat gezonde voeding niet alleen maar de beste preventie tegen zowel fysieke als energetische klachten vormt maar dat het ook heerlijk, smaakvol eten betekent.

Ik ben zelf geborgen en opgetogen in Frankrijk in een Bourgondische Franse familie van Italiaanse oorsprong, waar veel tijd werd doorgebracht in de keuken. Samen en met veel liefde koken en vervolgens heerlijk samen eten was een rode draad in de familiegebeuren. Ik bleef van een lekkere, smaakvolle keuken te houden, ook na mijn 18de toen ik bewust koos om vegetarisch te worden en biologisch te eten.

Omdat voeding en leefstijl in Ayurveda essentiële middelen zijn om gezond te worden of te blijven heb ik naast het geven van voedingsadviezen en workshops over gezondheid in relatie met voeding geef ik al jaren kookworkshops om cursisten te laten ervaren dat gezonde en weldadige gerechten heerlijk kunnen smaken. De gerechten en menu's die ik maak zijn zowel door de Franse, als Italiaanse en Ayurvedische keukentraditie geïnspireerd. Ze zijn tegelijkertijd een toepassing van de Ayurvedische voedingsleer.

Ik verheug me om kennis met jullie te maken en mijn liefde voor de vegetarische, veganistische en Ayurvedische keuken met jullie te delen. Voor jullie als cursisten betekent z'n workshop een nieuw bron van inspiratie om lekker en gezond te koken.

Praktische informatie:

Maximaal aantal deelnemers: 8

Locatie: Verdronkenoord 53, 1811 BC Alkmaar

Kosten: € 40,- all in. 4-gangen menu met biologische ingrediënten en recepten.

 

  • Ayurveda Praktijk Arjuna
  • 18 februari 2020
  • Verdronkenoord 53, 1811 BC  Alkmaar, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 40,00
  • 06 29421492
  • valerie.fitenigmail.com
  • Vegan, Ayurveda, Samen koken

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Ayurveda Praktijk Arjuna (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Ayurveda Praktijk Arjuna
Ayurveda Praktijk Arjuna

Over Ayurveda Praktijk Arjuna

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Valerie Fiteni, Ayurvedisch therapeut. Ik geef voedings- en leefstijladviezen en Ayurvedische massages. Voor mij zijn wij als mens in veel opzichten in staat ons leven en welzijn te creëren. Toen ik Ayurveda een plaats in mijn leven gaf, werd dit krachtig bevestigd. Met Ayurveda heb ik mezelf beter leren kennen, inzicht gekregen in mijn persoonlijke...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Online cursus 'Ayurveda, voeding & immuunsysteem'
5 april 2020
Volle Maan Webinar 7 april 2020
7 april 2020
Webinar Yin Yang
8 april 2020
Engelen Healing Avond
16 april 2020
Online cursus Het versterken van je immuunsysteem
18 april 2020
IET
The Healing Angels of the Energy Field
26 april 2020