UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 06-03-2020

HSP retreat: hooggevoeligheid in liefdesrelaties


Een uniek weekend over hooggevoeligheid in (liefdes)relatie. Susan Marletta Hart biedt een bijzonder boeiend thematisch programma. Dit weekend gaat over de uitdagingen die hoogsensitieve mensen veelvuldig in (liefds)relaties ervaren. Want dit onderwerp is allesbehalve gemakkelijk!

Gaan mensen voortdurend over je grenzen? Verlang je naar verbinding maar beland je telkens in eenzaamheid? Heb je de indruk dat jij voortdurend de foute mannen / foute vrouwen aantrekt? Wil je meer weten over hsp en narcisme, hsp en misbruik? Hsp en geweld? Lijd je onder bindingsangst of verlatingsangst? Of vraag je je algemeen af, wat er toch mis is met jou en waarom iets als contact niet vanzelfsprekend is? Geen nood, dit zijn heel herkenbare vragen. En voordat we verder gaan: er is niets mis met jou!

In dit verdiepende weekend leer je jouw liefdevolle aard beter te begrijpen en ontdek je de typische valkuilen van hsp’s. Susan legt uit hoe trauma en aangeleerde beschermingspatronen een rol spelen en hoe je ze kunt loslaten. Dit doen we in een begripvolle en veilige setting, waarin jouw unieke verhaal er mag zijn, maar je niet verplicht bent je diepste angsten of twijfels te vertellen. Je mag alles vragen en overal je grens trekken. Thema’s die in een begrijpelijk tempo aan bod komen zijn (gezonde) grenzen, macht-onmacht in relaties, problemen met energetische verbindingen, traumatische liefdesverbindingen en zelfbewuste communicatie.

Dit HSP weekend is voor alleengaanden en voor stellen. Dat kan HSP of niet-HSP zijn, maar natuurlijk ook een HSP stel. We leren van elkaar en van de kennis en liefdeservaringen van Susan zelf.

Deze retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als 'special' zijn er workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!
AANMELDEN & MEER INFO: www.fitbodymind.nl/product-page/hsp-training-liefde-relaties-susan-marletta-hart

Andere programma's in dit weekend:
Ice Experience met adem & yoga met Daniel Kluken
www.fitbodymind.nl/product-page/ice-experience-met-yoga-adem-wim-hof-methode
Yin & Yang yoga met Ingvild Molenaar
www.fitbodymind.nl/product-page/yin-yang-yoga-weekend-invild-molenaar

PRAKTISCHE INFO
Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken
Tarieven: vanaf € 335 camping tot € 455 1p-kamer met badkamer
Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons (met of zonder badkamer), een groepszaal en camping

Vrije tijd: wellness, behandelingen, wandelen aan zee, fietsen op leenfiets en relaxen
Wellness: sauna's, hottub, koudwaterbad, voetenbad, ontspanningsruimte, massagestoel, buitenzwembad en ligweide
Behandelingen: massage en evt. rebalance of privé-coaching

Heel graag tot ziens,
in Zeeland.
Namasté

 

  • FIT body & mind
  • 6 maart 2020 t/m 8 maart 2020
  • Donkereweg 1, 4317 AM  Noordgouwe, Zeeland, NEDERLAND
  • € 335,00
  • 06-41025309
  • infofitbodymind.nl
  • Weekend retraites, Hooggevoelig, Relaties

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur FIT body & mind (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van FIT body & mind
FIT body & mind

Over Fit Body & Mind

FIT body & mind is de organisatie voor jouw vakantie of weekend retraite met workshops voor body en mind. Bewuste programma's met de focus op speels, ongedwongen, actief en ontspannend. Een inspirerende samenwerking met de beste docenten op locaties met allure. Voor meer informatie & inspiratie, neem een kijkje op een van onze online communities: Youtube:...