UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 18-02-2020

Nusta Karpay inwijdingen - 2 daagse Incaworkshop


Nusta Karpay

Deze diepwerkende workshop activeert je diepste vrouwelijke energie. De terugkeer van de vrouwelijke energie is niet alleen belangrijk voor onszelf maar ook voor onze wereld. Vooral nu we in een transformatie periode zijn naar een Nieuwe Tijd. Een tijd waarin verbondenheid en balans tussen mannelijk en vrouwelijk weer ruimte krijgen in de wereld.

De Nusta Karpay zijn de 7 energie transmissies die je diepe vrouwelijke energie wakker maken en je verbindt met de Nusta’s uit Peru. Nusta betekent prinses, godin en/of priesteres.

De zeven Nusta’s brengen ieder hun eigen licht. Tijdens de transmissies wordt pure vrouwelijke energie in je lichtlichaam via je zeven chakra’s gebracht. Iedere transmissie en ceremonie heeft zijn unieke kracht. Dit helpt je elke hoek en plek in je fysieke en energetische lichaam tot leven te brengen en je te verbinden met moeder aarde, de godin in jou, met de complete vrouw in jou, zowel in man als in vrouw.

De workshop wordt gegeven in een rustieke Groningse boerderij in Bad Nieuweschans, Noord Oost Groningen en is inclusief 2 vegetarische lunches, een lichte avondmaaltijd op de eerste dag en koffie en thee.

In de buurt zijn een aantal fijne B&B's waar je kan overnachten.

Voel je welkom om mee te doen !

 

  • Naar Je Levenspad
  • 18 februari 2020 t/m 19 februari 2020
  • Hamdijk 31, 9693 TB  Bad Nieuwschans, Groningen, NEDERLAND
  • € 222,00
  • 06 276 276 97
  • Infonaarjelevenspad.nl
  • Pers. ontwikkeling, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Naar Je Levenspad (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Naar Je Levenspad
Naar Je Levenspad

Over Naar Je Levenspad

Naar Je Levenspad is een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling. Jij bent je Eigen leraar, maar soms heb je een duwtje in de goede richting nodig om je verder te kunnen ont-wikkelen. Eigenlijk weet je het al, maar ben je het door je opvoeding, onder-wijs, levenservaringen, enz, een beetje vergeten. Jij bent een wezen van liefde, van harmonie, van vrede en overvloed. Je bent intuitief en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

contact maken
Open les Ontspannings massage vanuit Rebalancing®
22 september 2020