UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 02-02-2020

Cursus: Hulp bij Incarneren, The Next Step ToS.


Deze cursus is gepland op de volgende data: , 6-3-2020

Velen van jullie zullen het woord reïncarnatie wel kennen en misschien ook wel eens gehoord hebben van reïncarnatie therapie, maar wat is incarneren eigenlijk?

In deze eendaagse cursus ga je leren en je herinneren wat incarnatie is en wat incarnatie inhoudt en hoe jij jezelf en anderen hiermee kunt assisteren.

Het doel: Het volledig incarneren (tot leven komen) van wie jij werkelijk bent. Het incarneren van je ware zelf, omdat je veel meer bent dat alleen een mens. Je bent een Goddelijk wezen, welke een menselijke ervaring heeft. In deze cursus leer je het herkennen, erkennen om vervolgens te transformeren van de blinde vlekken (The Next Step), de knelpunten voor het bereiken van je volledige potentie en de aangenomen criteria welke de volledige incarnatie belemmeren.

Inhoud: Bewustwording en uitleg incarnatie, clearing en transformeren van belemmeringen m.b.t. incarneren, incarnatie transmissies, hulp bij incarnatie en veel praktijk.

Introductie en uitleg:

Wat is incarnatie? Hoe gebruik je de hulp bij incarnatie en welke belemmeringen zijn er?

• Hoe maak je contact met de belemmeringen m.b.t. incarneren?

• Bewustwording van de incarnatiefases, criteria en voorwaarden.

• The Next Step, wat mag er incarneren?.

• Incarnatie hulp voor jezelf.

• Incarnatie hulp voor de ander. • Praktijk oefenen op en met elkaar.

De cursus begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 de prijs is 111.- euro p.p.

Bij meerdere onderdelen zal er eerst een divine clearing en transformatie van zoveel mogelijk bewuste en onbewuste belemmeringen plaatsvinden. Hierbij zal er al veel healing plaatsvinden. Dan zal er een activatie van de incarnatie energie komen.. Dan gaan we oefenen op elkaar met elke vorm, erg praktijkgericht dus!

Bij het goed voltooien van deze dag zal er een certificaat uitgereikt worden. Enige affiniteit met spiritualiteit en energiewerk is gewenst maar niet noodzakelijk, de energie die neergezet wordt zal ons allen dragen naar een nieuw niveau van bewustzijn.

Een cursus volgen bij Touch of Source, dat is niet alleen iets nieuws leren en tegelijkertijd toepassen, maar het is ook een gehele healingdag, waarbij alles wat er naar de oppervlakte komt en gezien mag worden, meteen kan worden getransformeerd!

Voor cursisten die graag een verdieping en herhaling willen is er een gereduceerd tarief beschikbaar: 2e keer 99.-p.p. 3e of vaker 88.-

Max. deelnemers: 12

Koffie, water en thee is aanwezig, Let op: zelf meebrengen: Lunch, schrijfblok en pen.

Indien gewenst kunnen er extra data gepland worden. Na het voltooien van deze cursus zul je in staat zijn jezelf en de ander te ondersteunen en begeleiding te bieden met behulp van al het geleerde in de cursus: Hulp bij incarneren, The Next Step ToS.

Heb je vragen en/of wil je jezelf aanmelden? 06-13281525 of info@touchofsource.nl

In Lak’ech

Robert

www.touchofsource.nl

Ps. Wil je graag meedoen maar is het vol? Of wil je graag meedoen, maar je kunt niet op deze datum? Dan zet ik je op de reservelijst en gaan we snel een nieuwe datum plannen! Of wil jij graag dat ik op locatie een cursus kom geven? Neem dan even contact op!

 

  • Touch of Source
  • 2 februari 2020
  • Constructieweg 11, 1271 EP  Huizen, Utrecht, NEDERLAND
  • € 111,00
  • +31613281525
  • ew_heiwegenhotmail.com
  • Pers. ontwikkeling, Coaching, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Touch of Source (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Touch of Source
Touch of Source

Over Touch Of Source

Afspraken mogelijk op veel data! informeer voor een mogelijke afspraak. Loop jij ergens in vast? Of heb je onverklaarbare klachten? Fysiek, emotioneel of misschien wel van een hele andere orde? Heb je het gevoel dat je het even niet meer weet? Of heb je juist het gevoel dat je een volgende stap wilt maken maar je weet niet hoe of het gevoel dat je er niet bij kunt of dat iets je...

IS DIT IETS VOOR JOU?

rust in het zenuwstelsel
TeachTraining: geef Yoga Nidra aan kinderen Driebe
21 maart 2020
Integratieve Massage
Workshop Rug-, nek- en schoudermassage
17 maart 2020
Shangri-la
Reiki-1 cursus in Portugal
22 maart 2020
Massage-wandelweekend in Sauerland, 21-24 mei
21 mei 2020
Kracht Consult
27 februari 2020
Hartsconnectie
Kundalini Yoga en Holistisch Ademwerk
29 februari 2020