UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 06-12-2020

Stiltewandeling met paarden


Beleef met ons het ritme van de seizoenen, voor rust en inspiratie. Lopen in een kudde!
We leven in een turbulente tijd. Alles lijkt sneller, groter en beter te moeten. Alsof het alleen nog maar lente en zomer mag zijn. Lente en zomer staan voor groei en expansie. We willen het liefst dat deze groei altijd maar voortduurt. Echter na de oogst komt het loslaten in de herfst, het naar binnen keren in de winter. Om zorg te dragen voor het prille leven in de kiem zodat het volle leven weer kan terugkeren in de lente.

Door (bijna) iedere eerste zondag van de maand een stiltewandeling te organiseren met paarden als metgezellen, creëren we de mogelijkheid het ritme van alle seizoenen in ons leven en werk nog meer ruim baan te geven. We kijken of we in september eer kunnen starten.

De afwisseling van de seizoenen kunnen we gebruiken als leidraad in ons bestaan.
Ons fysieke lichaam en ons gevoel, ons denken en ons ervaren doorlopen evenzeer de lente en de zomer, de herfst en de winter. In onze wandelingen met de paarden door de bossen kun je ervaren en voelen wat voor jou de betekenis is van de verschillende seizoenen.

Een stiltewandeling met de paarden start met koffie/thee in de wei en een introductie en oefening passend bij het betreffende seizoen en de maand.
Dan wandelen we (ongeveer een uur en 15 minuten) door de prachtige natuur van Berg en Dal We lopen grotendeels in stilte. Onze paarden stappen mee.

 

  • dcpaardencoaching
  • 6 december 2020
  • Zevenheuvelenweg 55,   Berg Endal, Gelderland, NEDERLAND
  • € 15,00
  • 024 3510520
  • infodekkerconsult.nl
  • Communicatie, Mindfulness

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur dcpaardencoaching (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van dcpaardencoaching
dcpaardencoaching

Over Dcpaardencoaching

Sinds 2004 organiseren we workshops,voor groep en individueel, opleiding en teambuilding met paarden. Paarden helpen jezelf beter te begrijpen. Ze brengen je weer in contact met wie je wezenlijk bent en ze zijn geweldige coaches in het ervaren,oefenen en trainen van body language, communicatie, natuurlijk leiderschap en samenwerking. Paardencoaching is bijzonder krachtig, paarden geven...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Reconnection
Een weekend met (Self-)Healing en Reconnection
20 maart 2021
Magische Reis
Magische Reis - truffelceremonie
30 januari 2021
1-daagse Ontdek Paardencoaching
20 maart 2021
ET-Healing Practitioner Programma - Online
8 februari 2021
Magische Reis
Magische Reis - truffelceremonie
27 februari 2021
<geen>
Stiltewandeling met paarden
31 januari 2021