Strandwandeling


Deze wandeling is uitgesteld naar 25 juli. Dit omdat de weersvooruitzichten niet goed zijn voor zaterdag 6 juni en er geen horeca is waar wij kunnen schuilen voor de regen. Normaal kan dit in deze omstandigheden wel doorgaan, als je ervoor kunt kiezen om binnen te blijven tijdens een bui en gezellig binnen kunt opwarmen als je toch natregent.

In de huidige tijd is het belangrijk dat je immuunsysteem zo gezond mogelijk is. Het is dus goed om lekker te gaan wandelen of fietsen. Het veiligst is het om alleen op pad te gaan. Nu doen wij ons best om daar zo dicht mogelijk bij te komen met elkaar.
Vandaag gaan we lekker wandelen op het strand bij Langervelderslag. Dat is goed te bereiken met de auto (of de fiets als je in de buurt woont) Normaal zijn we voorstander van carpoolen en OV, maar nu even niet.
Alle aanmeldingen delen we in in kleine groepjes. Elke groepje wordt op een andere tijd uitgenodigd. Na aanmelden vragen we je leeftijd en hoever je ongeveer wilt lopen. Op basis daarvan delen we je in.
Natuurlijk zorg je de hele dag dat je voldoende afstand houd, je eigen eten en drinken mee neemt. En bij de geringste twijfel of gezondheid of contacten met mensen die mogelijk besmet zijn meld je af. Als de omstandigheden veranderen wordt deze wandeling uitgesteld naar een moment dat het wel verantwoord is.

 

  • IndiviDuo & Go-out!
  • 25 juli 2020
  • Langevelderslag 52, 2204AH  Noordwijk, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 10,00
  • 06-28633962
  • infoindividuo.nl
  • Activiteiten, Events, Singles

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur IndiviDuo & Go-out! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van IndiviDuo & Go-out!
IndiviDuo & Go-out!

Over Individuo & Go-Out!

Mijn naam is Joyce Boerkoel. Mijn missie is om het geluk van singles te vergroten door ze te helpen bij hun zoektocht naar een passende partner. Dat doe ik door via Persoonlijke bemiddeling en coaching. Ook organiseer ik samen met Kees Lam van Go-out! activiteiten, workshops en vakanties voor singles en alleengaanden. Kijk op de website van IndiviDuo voor meer informatie en welke...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Massage cursus beginners
Massage Cursus in 1 weekend in Den Haag
17 juli 2020
Ontspannen met het gezin
21 juli 2020
Start je eigen praktijk
Start je eigen praktijk - Online training
21 juli 2020
Angellight facilitator
24 juli 2020
Volwassen mannelijkheid: introductie bijeenkomst
29 juli 2020
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
31 juli 2020