UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 05-06-2020

Familieopstellingen


Als je wil deelnemen aan de Familieopstellingen kan je dit op:

5 juni 2020 nog plaats voor 1 representant
19 juni 2020 nog plaats voor representanten
LET OP “De Familieopstellingen zijn op een vrijdagavond van 18.30 (ipv 19.30) uur tot ca. 23.00 uur”

Beste mensen,
Het verheugt mij enorm jullie te kunnen mededelen dat wij weer van start gaan met de familieopstellingen.

Omdat wij een hele periode geen groepsactiviteiten mochten doen, is de vraag naar opstellingen inmiddels behoorlijk opgelopen. Ik wijk daarom een beetje af van het vaste kader.

Op 5 juni a.s. zullen waarschijnlijk drie in plaats van twee opstellingen plaatsvinden. Wij zullen dan ook een uur eerder starten, namelijk om 18.30 uur in plaats van 19.30 uur.

Omdat er nog strenge maatregelen gelden wat de 1,5m afstand betreft, heb ik in het gebouw waar de opstellingen plaatsvinden de theaterzaal geregeld. Hier kunnen heel wat mensen meer in en is de afstand van 1,5m geen enkel probleem. Helaas, ook hier is het aantal deelnemers beperkt en niet alleen vanwege Corona. Wij hebben uiteraard een wachtlijst en bij afmelding van deelnemers zullen wij jou zo snel mogelijk informeren zodat je alsnog kunt deelnemen. In basis gelden voor deze avond onvoorwaardelijk de regels van het RIVM, op dit moment ga ik uit van de nu geldende regels, deze kunnen de komende weken nog wijzigen.

Wat betekent dit nu voor de opstellingen? Op het moment namelijk dat wij de opstellingen in gang zetten, gaan wij de basisvorm wijzigen; wij komen letterlijk in beweging. Ook hier is het nodig de regels in acht te nemen. Wij hebben nagedacht over wat mogelijk is en eerlijk gezegd vind ik het ook wel spannend om te testen of een familieopstelling met de regels van het RIVM werkt. Tijdens de opstelling is het ook de bedoeling de 1,5m afstand te behouden. Wat ik van jullie als participanten in een opstelling vraag is een mondkapje en handschoenen te dragen, net als in het openbaar vervoer vanaf 1 juni het geval is. Wij geven de voorkeur aan dat je handschoenen en mondkapjes zelf meebrengt, deze kun je ook op op de avond zelf kopen.

Hoe wij de overige zaken tijdens de opstelling regelen is wat veel om hier uit te leggen. Wat ook nog kan is de vorm van de opstelling mede laten bepalen door jullie inbreng; goede ideeën zijn van harte welkom tijdens deze avond, a.u.b. niet vooraf. Misschien kan deze avond met jullie inbreng ervoor zorgen dat ook andere systemische opstellers hier gebruik van kunnen maken en daardoor hun werk kunnen hervatten.

Er is momenteel alleen nog plaats voor representanten; wil je deelnemen laat het mij via een antwoord mail weten en maak 18 euro over op NL74ABNA 0496294199. De deelnemers krijgen een week voorafgaand aan de opstellingen een herinneringsmail met meer informatie.

Heb jij behoefte nog voor half juli als vraagsteller deel te nemen aan een opstelling? Laat mij dit dan weten, bij voldoende belangstelling doen wij ons best een extra opstellingenavond te organiseren.

Hoe dan ook, het zal een bijzondere avond worden.
Van harte welkom

Onderstaande is de standaard tekst van onze opstellingen pagina, deze is op dit moment voor een deel niet actueel, lees de hier voorgaande tekst voor de volgende opstelling.

Wil je als vraagsteller deelnemen aan een familieopstelling laat het mij dan via mail weten.

Op alle avonden zullen wij indien de tijd het toelaat ook een opstelling doen met het nieuwe Familieopstellen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Voor de activiteiten waar je op de wachtlijst staat geldt dat persoonlijk contact met je wordt opgenomen als iemand van de deelnemers zich afmeldt. De datum (en tijdstip) dat jij je hebt aangemeld, bepaalt jouw plaats op de wachtlijst. Ook kun je, als je op deze wachtlijst staat en je dit wenst, voorrang krijgen bij de volgende activiteit waarop je had ingeschreven.

De volgorde van deelname wordt bepaald door het tijdstip van aanmelden. Alle aanmeldingen na de eerste 16 worden op de reservelijst geplaatst en hebben in principe voorrang bij de eerstvolgende workshop avond.

De aankomst is tussen 19.15 en 19.30 uur. Wij starten deze workshop Familieopstellingen met een inleidende oefening, waarna we met de opstellingen beginnen. De bedoeling is dat er elke avond 2 maximaal 3 opstellingen zijn met een pauze ertussen. De avond duurt tot maximaal ca. 23.00 uur.

De kosten van de workshop Familieopstellingen voor representanten bedragen 18 euro per avond.
Wil je als vraagsteller aanwezig zijn bedragen de kosten 70 euro.

Heb je nu al zekerheid dat je een opstelling voor jezelf wilt kun je voor deze workshop Familieopstellingen ook vooraf inschrijven. Als dat zo is kun je dat aangeven in je reactie en door het geld over te maken op naam van Vormbalans rekening NL74 ABNA 0496294199. Ook hier geldt dat het tijdstip van aanmelding bepalend is voor de volgorde.

Om de tijd zo optimaal mogelijk te benutten, geef ik tijdens de workshop avond zelf geen toelichting meer op wat opstellingen inhouden. Voor meer informatie kun je op de website kijken.Privé opstellingen:

Het is ook mogelijk een Familieopstelling op een door jou gekozen dag en tijd te plannen. In onderling overleg stellen wij de datum en het tijdstip vast. Ik zorg voor dat er voldoende representanten aanwezig zijn. De kosten voor een privé zijn afhankelijk van wat je wensen zijn betreffende plaats, aantal representanten enz.Eventuele vragen kun je, via mail, telefoon, voor aanvang of tijdens de pauze stellen.

Ik hoop jullie te kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Hans Strack

 

  • Vormbalans
  • 5 juni 2020
  • Engelenkampstraat 23, 6131JD  Sittard, Nederlandse Antillen, NEDERLAND
  • € 18,00
  • infovormbalans.nl
  • Familieopstellingen, Workshopserie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Vormbalans (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Vormbalans
Vormbalans

Over Vormbalans

Over Hans Strack Therapeut in Sittard en Landgraaf (Limburg) Mijn naam is Hans Strack. Ik werk als Therapeut in Landgraaf en Sittard, mijn praktijk is in deze plaatsen gevestigd (Limburg), niet ver vandaan de Duitse en Belgische grens. Na vele jaren met veel plezier te werken als bedrijfsleider kwam de tijd uitsluitend nog werkzaam te zijn in mijn eigen praktijk. Daarnaast heb ik...