UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 09-06-2020

Online Healing Moment Liefde voor je Zelf


Wil jij even lekker ontspannen, opladen, bijtanken, rust in je hoofd en/of een energie boost? Wil je uit de angst en naar liefde?
Om de week op dinsdagavond geef ik een online healing moment waarbij ik je van harte uitnodig.

Ik begeleid een heerlijke helende visualisatie waarin we healing en liefdes energie stromen. Geef een gezamenlijke healing en we sluiten dit moment af door gezamenlijk ‘seeds of light’ de wereld in sturen om liefde en licht te planten in de wereld.

Voor ieder Healing Moment kan jij je input geven. Misschien is er een onderwerp, situatie, gedachte of emotie dat je bezighoudt waar je graag aandacht voor zou willen.

Om de dinsdag van 19:30 tot max 21:00 uur in ieder geval zolang het advies geldt elkaar niet in levende lijve te ontmoeten. Wat is er daarna allemaal mogelijk?
Komende data:
28 april
12 mei
26 mei
9 juni
23 juni

Aanmelden kan via mijn website zie link. Jij krijgt dan automatisch de Zoom uitnodiging gemaild
Je kan kiezen om een avond deel te nemen of meerdere avonden.
Jij bepaalt wat je betaalt.

Rose:
'De healing avonden die Tanja organiseert en begeleid zijn altijd heel prettig en ontspannen. Ik ben nu drie keer bij een healing avond geweest en iedere keer voel ik me heel welkom.

Tanja begeleid ons door de avond heen met visualisaties, korte gesprekken en humor. Iedere keer komt een thema aan bod en is er ruimte om eigen behoeftes in te brengen.
Tanja is zorgvuldig en echt met haar aandacht bij ons als deelnemers. Ik merk dat ze veel ervaring heeft met het begeleiden van meditaties en ze kijkt echt naar wat er nodig is in het moment. Daarbij speelt ze ook altijd leuk in op de actualiteit van de dag of wat er gaande is in de wereld.
Het is iedere keer een heel fijn moment voor jezelf, om weer verbinding te voelen met waar het om gaat (liefde) uit je hoofd en in je hart en lichaam. Super bedankt Tanja voor deze fijne avonden.'

 

  • Moment Tanja
  • 9 juni 2020
  • Online Via Zoom,   Soesterberg, Utrecht, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0653426348
  • tanjamomenttanja.nl
  • Healing , Access consciousness, Energiewerk

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Moment Tanja (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Moment Tanja
Moment Tanja

Over Moment Tanja

'All you need is Self Love' Ik denk dat de wereld een nog mooiere en leukere plaats wordt wanneer iedereen enthousiast is over zichzelf en zijn leven. In contact is met de liefde voor zichzelf en durft te zijn. Doet wat hij echt graag wilt en afstemt op wie hij werkelijk is. Zonder zich constant aan te passen aan het plaatje van deze realiteit. Ik ervaar dat wij meer zijn dan een lijf en er...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Online Healing Moment Liefde voor je Zelf
14 juli 2020
Karismas
Wat je tekening zegt over jou en je partner
14 juli 2020
Retraite
3 Daagse retraite Je ware zelf (her)ontdekken
17 juli 2020
Healing meditatie in de natuur
19 juli 2020
massage Vogezen
Massage-wandelvakantie in de Vogezen, Frankrijk
19 juli 2020
Hart
LichtWerkersGroep, vast maandelijks groepje
20 juli 2020