UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 12-08-2020

In gesprek over kindertekeningen


Onszelf ontwikkelen begint al vroeg in ons leven. Ouders die bezig zijn met zelfontwikkeling, wil ik de gelegenheid geven, de tekeningen van hun kinderen te leren duiden. Zij zien iedere dag hoe de kinderen zich bewegen en de tekeningen die ze maken. Daarin ligt een prachtige schat aan informatie verborgen. Daarom verdiep ik me sinds enkele jaren in beeldende therapie en begeleidde het afgelopen jaar kinderen op het speciaal onderwijs.

Heeft u kinderen tot 12 jaar en wilt u meer zicht op de ontwikkelingsrichting van uw kind en mogelijkheden? Kindertekeningen laten veel zien aan hoe het met een kind gaat, zowel fysiek als sociaal emotioneel. Ik stel nooit een diagnose, wel mogelijke aandachtspunten.

In een individueel traject benoemt u welke hulpvraag u heeft. Vervolgens stuurt u een foto van maximaal 3 recente tekeningen. U ontvangt mijn observaties en enkele verdiepingsvragen, waarop u kunt letten.
Vervolgens kiest u of u het traject wilt voortzetten, waarbij ik uw kind kan begeleiden middels enkele beeldende sessies. Doordat dit traject individueel is zal dit maatwerk zijn en stemmen we evaluatiemomenten af. Indien nodig zal ik doorverwijzen.

Inhoud van de sessies kan bijvoorbeeld gaan over veiligheid creëren, exploratie op gang brengen, concentratie vergroten, samenspel.
We verkennen waar mogelijkheden zijn en volgen daarbij de beweging van uw kind om het uit te nodigen. Geduld daarbij is belangrijk.

 

  • KleurKwadraad
  • 12 augustus 2020 t/m 22 augustus 2020
  •   Den Haag, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 55,00
  • 06 36191396
  • ellenkleurkwadraad.nl
  • Coaching, Alt. geneeswijzen, Holisme

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur KleurKwadraad (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van KleurKwadraad
KleurKwadraad

Over Kleurkwadraad

Ik ben Ellen de Jongh, begeleider voor organisatie - team en persoonlijke ontwikkeling. Met KleurKwadraad ontwikkel ik creatieve en intuïtieve werkmethoden gericht op flow. bij personen of teams te laten ontstaan. Die flow en expressie te zien; dat ze tot nieuwe mogelijkheden komen, dat er ontroering is, daar houd ik van in mijn werk. Een ervaringsoefening samenstellen die er toe doet en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cabaretier Robert Derksen
Cabaret vanuit het hart: Rugzak
30 september 2020
Kracht van ademen 2- daagse online
1 oktober 2020
the Art of Connecting
3 oktober 2020
Massage cursus beginners
Massage Cursus in 1 weekend in Den Haag
3 oktober 2020
Marlene
Tantra Experience Light Communiceren deel II
9 oktober 2020
Tantrische koppel massage
16 oktober 2020