Tantrisch leren masseren Trilogie I


Tantramassage: wat is dat eigenlijk?

Tantra gaat over aandacht, aanwezigheid, balans en afstemming in het contact. Tantramassage is voortgevloeid uit het verlangen om elkaar via huidcontact te ontmoeten. Dit is een zeer intieme ontmoeting, die vraagt dat je afgestemd bent en aandachtig en bewust aanwezig bent. Het verlangen of de vraag van degene die gemasseerd wordt, is hierbij leidend, maar niet bepalend. Degene die masseert bepaalt op welke manier hij/zij aanraakt, nadat vooraf is afgestemd wat de ander wilt ontvangen en onder welke condities.

In deze trilogie leren we je de basis van het aandachtig (aan)raken op de grens, zodat je in staat bent een afgestemde massage te geven, waarin de ontvanger kan ontspannen in vertrouwen en overgave. Hieraan voorafgaand speelt zich je eigen proces af, waarin je leert afstemmen op jezelf en jouw behoeften/verlangens. We leren je het onderscheid te maken en te voelen tussen “geven” en ontvangen, tussen de ander en jouzelf, tussen wat “voor de ander is” en wat voor jou is.

Na dit 3-luik ben je in staat contact te maken met jezelf, je af te stemmen op de ander, je te verbinden en de grenzen te benoemen en bespreekbaar te maken. Dit is de voorbereiding op Tantrisch leren masseren Trilogie II, waarin je het geleerde gaat toepassen in tantrische massages.

Dit drieluik is geschikt voor mensen met weinig tantra en tantramassage ervaring, die zich willen ontwikkelen op het vlak van tantra en hun persoonlijke functioneren.

 

  • Inana, op reis naar je ware zelf
  • 13 november 2020 t/m 11 december 2020
  • Veld 7, 5103 HC  Dongen, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 125,00
  • 06-10512274
  • welkominana.nu
  • Massage, Pers. ontwikkeling, Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Inana, op reis naar je ware zelf (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Inana, op reis naar je ware zelf
Inana, op reis naar je ware zelf

Over Inana, Op Reis Naar Je Ware Zelf

Bij Inana kun je terecht met vragen en belemmeringen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Dat kan zowel individueel als met je partner. Mijn werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, aanraking en aanwezig zijn in je lichaam. Meer verbinding met en bewustzijn van je binnenwereld, maakt dat de (intieme) contacten en relaties met anderen soepeler en meer...

IS DIT IETS VOOR JOU?

lomi lomi massage denhaag
Leer de helende vorm van lichaamswerk uit Hawaii
24 oktober 2020
Maak je eigen oceandrum
26 oktober 2020
Verbindingsworkshop
Verbindingsworkshop op 1,5 meter
30 oktober 2020
Workshop Beheer je energiehuishouding (Heesch)
2 november 2020
Massage cursus beginners
Massage Cursus in 1 weekend in Den Haag
7 november 2020
Knuffelworkshop voor Stellen (Den Bosch)
8 november 2020