UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 14-11-2020

Helende Tao Chi Kung Basisweekeinde


Basisweekeinde Helende Tao Chi Kung in Venlo

Train jezelf gelukkiger, gezonder, vitaler en krachtiger in minder dan twee jaar. Maak kennis met de geheimen van de oude 'Innerlijke Alchemie' van de Taoïsten.

Je leert razendsnel, met veel humor en heel wat zelfspot, de belangrijkste Tao-technieken van o.a. Mantak Chia. Zoals de Innerlijke Glimlach, de 6 Helende Tao-Klanken, de 3 Innerlijke Beschermvuren, het Gouden BeschermEi en nog veel meer...

Het is de grote verdienste van Master Mantak Chia dat hij de oosterse technieken heeft ontdaan van alle religieuze 'poespas', 'schijn van heiligheid' en mooie 'buitenkantjes' om uiteindelijk te komen tot een fantastische oefenmethode voor meer vitaliteit, vrolijkheid en wijsheid bij al onze 'mensenzin en -onzin'.

Het gaat hierbij om de eigen inwendige energiestroom die vanuit de bekkenbodem weer omhoog gebracht wordt om vandaar verder verspreid te worden over alle lichaamsdelen, organen en het skelet.
De gebruikte 'geheime' technieken zijn al vijfduizend jaar oud en lang geheim gehouden. Het gaat o.a. over ontgiften, reinigen en transformeren van je sexuele energie. Die vervolgens door je hele lijf wordt verplaatst en opgeslagen.

Deze bijzondere vorm van transformatieseksualiteit maakt je vitaler, vrolijker en wijzer. Het kan je helpen om een gezond, gelukkig en zinvol leven te leiden. Tot op hoge leeftijd. Dus wat houdt je tegen?

 

  • Jos Kleijnen, coach en trainer
  • 14 november 2020 t/m 15 november 2020
  • Kroppestraat 93, 6071 HC  Swalmen, Limburg, NEDERLAND
  • € 144,00
  • 06-19012464
  • jwmkleijnenhetnet.nl
  • Qi gong&tai chi tao, Alt. geneeswijzen, Workshopserie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Jos Kleijnen, coach en trainer (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Jos Kleijnen, coach en trainer
Jos Kleijnen, coach en trainer

Over Jos Kleijnen, Coach En Trainer

Coach en trainer van volwassenen en kinderen in psychische en fysieke weerbaarheid via weerbaarheidsprogramma's, helende tao chi kung en tai chi en creatieve/magische natuurbeleving. In de herfst/winter via binnentrainingen, in de lente/zomer via buitentrainingen. We leven in een bijzondere tijd. Een periode waarin we anders tegen ons leven aan gaan kijken en anders met elkaar en de aarde om...