UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 13-12-2020

Een beter leven, of je geld terug*


Arno van Dijk ziet al 8 jaar dat de mensen die zijn workshop volgen een beter leven ervaren door het gebruiken van Soul Body Fusion®. Omdat hij ervan overtuigd is dat dat ook voor jou geldt geeft hij een "Beter leven of je geld terug" garantie. Zie onderaan deze mail voor de uitleg. Wat is Soul Body Fusion® is wellicht je volgende vraag?
Soul Body Fusion® is een krachtige, snelle energetische techniek die elk moment van de dag toepasbaar is. 'Doorgekregen' door channel Jonette Crowley en het boek dat zij over de krachtige effecten van deze techniek geschreven heeft is al in 10 talen verkrijgbaar.

Soul Body Fusion® leraar Arno van Dijk is door Jonette Crowley gecertificeerd om jou deze energetische techniek in 1 dag te leren toepassen. Op jezelf, volwassenen, kinderen én dieren (live en op afstand). Een snelle en krachtige energetische techniek voor je eigen leven of praktijk. Je hebt bij de workshop een beter leven of je geld terug garantie* (zie onderaan deze mail de uitleg).

Hoe krachtig deze techniek is blijkt uit een uitspraak van Arno van Dijk (1970), die tevens Reiki Master is: "De afgelopen 30 jaar heb ik besteed aan het leren en ervaren van energetische technieken waaronder Bars®, Reconnectieve Healing, Reiki, Touch of Matrix, Quantum Touch en nog vele andere technieken. De techniek waar ik het meest enthousiast over ben is Soul Body Fusion®."

De Nederlandse versie van Jonette Crowley's boek over deze techniek kun je kopen voor € 18,95 tijdens de workshop.

Je leert hoe tijdens sessies de zielsenergie van de ontvanger beter verbonden kan worden met het lichaam van de ontvanger. Wereldwijd worden na sessies hele krachtige effecten gemeld.

Tijdens de workshop:
Ontvang- en geef je een Soul Body Fusion sessie en kun je de kracht ervan ervaren
Ontvang en leer je de Himalaya Hart Activatie
Leer je wat de ziel is en waarom we op aarde zijn
Leer je waarom deze techniek zo belangrijk is in deze tijd
Wordt er gelachen en genoten van een heerlijke groepsenergie

Na de workshop kun je zelfstandig sessies geven op jezelf, volwassenen, kinderen én dieren! Live en op afstand. Tevens ontvang je het internationaal erkende Soul Body Fusion® practitioner certificaat.

Bij het geven van sessies hoef je de ontvanger niet aan te raken dus we geven de workshop Corona proof in een mooie grote zaal.

Effecten die deelnemers melden na het volgen van de
Soul Body Fusion workshopdag bij zichzelf en bij de mensen, dieren en kinderen waarop ze het toepassen:
– Gelukkiger
– Meer energie
– Minder stress
– Rust in mijn hoofd
– Meer zelfvertrouwen
– Snelle spirituele groei
– Meer in mijn kracht staan
– Beter grenzen aan kunnen geven
– Beter omgaan met hooggevoeligheid
– Paranormale gaven worden sterker / ontwaken
- Ziektes en klachten verminderen of verdwijnen

Na de workshop bij gecertificeerd leraar Arno van Dijk:
– Kun je Soul Body Fusion direct toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren.
– Ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner en ontvang je een internationaal erkend certificaat (en kun je je als je wilt voor € 45,- per jaar laten vermelden op de nationale website soulbodyfusion.nl als je wilt dat cliënten je makkelijk kunnen vinden)

(Facebook)reacties van deelnemers over de workshop:

Truus: Wat héééérrrrrrrlijk, zoals deze energie werkt! Ik ben er voor mezelf elke dag mee bezig en voel hoe oude trauma’s gaan oplossen: mijn hoofd wordt helderder, mijn lichaam transformeert oude blokkades , ik slaap beter, enz. Wonderlijk wat er in een paar weken allemaal kan gebeuren.

Healer Wieteke uit Amsterdam:

"Inmiddels gebruik ik SBF dagelijks voor mezelf en ben ik het in mijn werk als life-coach ook met mijn cliënten gaan gebruiken. Ik heb jarenlange ervaring met verschillende soorten energiewerk, door ontvangen (o.a. reconnectieve) en geven (chakra allignments/aura cleansing). Soul Body Fusion® deed tot mijn verrassing sneller en efficiënter datgene waar de andere soorten energiewerk waarmee ik bekend was zoveel langer over deden. Voor iedereen in het algemeen maar vooral voor energie-gevoelige mensen een aanrader. Een techniek die 'aardt' en 'de frequentie verhoogt' tegelijkertijd, zeer rustgevend, centrerend, uplifting en tevens een catalysator van innerlijke processen. Een geweldig gereedschap als je al echt met jezelf aan het werk was of wilt gaan. Dingen komen in een stroomversnelling van verwerking. Als je er vol voor gaat kun je met SBF flinke sprongen maken in je innerlijke groei. Ik zou het niet meer willen missen en ben dan ook ongeloofljk dankbaar dat deze techniek via Arno op mijn pad is gekomen."

Bijdrage voor de workshop: (10.00-17.00)

€ 175,- normaal tarief
kortingstarief: € 125,- voor particulieren die geen betaalde sessies gaan geven.
kortingstarief:€ 99,- voor sociale minima met
minder dan € 999,- spaargeld die geen betaalde sessies gaan geven.

*Uitleg van onze geld-terug-garantie: Door het toepassen van Soul Body Fusion® op jezelf stijg je meetbaar in bewustzijnssfrequentie. Een stijging in bewustzijnsfrequentie geeft een beter leven. Als je binnen 3 maanden na de workshop geen beter leven ervaart en je hebt wel dagelijks minimaal 5 minuten Soul Body Fusion® op jezelf toegepast en ons maandelijks op de hoogte gehouden, dan mag je je certificaat inleveren en krijg je je geld terug.

Andere data en locaties vind je op www.urpichai.nl/workshops

Jonette Crowley is de 'founder' van Soul Body Fusion®. JonetteCrowley.com is haar website.

 

  • Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
  • 13 december 2020
  •   Wageningen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 125,00
  • 0654797322
  • infourpichai.nl
  • Workshop of cursus, Pers. ontwikkeling, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk

Over Soul Body Fusion Centrum Arno Van Dijk

Welkom bij Centrum Arno van Dijk Mijn naam is Arno van Dijk en ik ben als Soul Body Fusion® leraar (teacher) / Soul Body Fusion® leraar van leraren (master teacher), energetisch coach, Reiki Master, bezig om mensen te helpen met persoonlijke en spirituele groei én met het ondersteunen van de wereldwijde Soul Body Fusion® community. De afgelopen 30 jaar heb ik besteed aan het leren en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Magische Reis
Magische Reis - truffelceremonie
30 januari 2021
1-daagse ontdek paardencoaching
20 maart 2021
ET-Healing Practitioner Programma - Online
8 februari 2021
ET-Healing Practitioner Programma - Voorjaar 2021
5 februari 2021
Magische Reis
Magische Reis - truffelceremonie
27 februari 2021
ET-Healing Experience (Online)
9 februari 2021