UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 20-12-2020

Ruim 2020 op! Hybride workshop


Wie had 12 maanden geleden gedacht dat 2020 zo’n bewogen jaar zou worden? Ik niet! Ik zag met heel veel vertrouwen 2020 tegemoet. Het zou een bijzonder en interessant jaar worden, hoe waar is dit? Alleen op een totaal andere manier.

Ruim 2020 op! Is een hybride workshop met 6 live plekjes en tig online plekjes. Voor jou wanneer ook jij wel klaar bent met 2020 en het heel goed af wilt sluiten. Alles van 2020 in 2020 wilt laten en fris en fruitig, vol goede moed en met ideeën richting 2021 wilt gaan.

Persoonlijk ben ik wel klaar met 2020. Het heeft me veel duidelijkheid gebracht en dingen zeer scherp gesteld, maar, ik ben klaar om het goed los te laten en me voor te bereiden op 2021!

Een aantal weken geleden dacht ik: Waarom ruimen we 2020 niet op?! (ja ja, ik weet het niet….) Wat zou het heerlijk zijn om, met behulp van rituelen, meditaties, healingen, het oude los te laten en ons voor te bereiden om het komende jaar?

En dat op 20 december, ik vond het een mooie datum. Echt scherp tegen de kerstvakantie aan, zodat we daarna meteen in de ruststand kunnen gaan (oké, niet iedereen, sommigen moeten juist heel veel werken, maar je snapt wat ik bedoel).

Een hybride workshop met live én online plek. De eerste 3 live plekken zijn al vergeven.

In een dag pakken we onze minder gewenste 2020 energie aan, halen de overbodige lading eraf en brengen onze emoties in balans.

We kijken waar we nog energieophopingen en blokkades hebben voor wat betreft het turbulente 2020 en neutraliseren ook dit.

In de loop van de dag richten we ons op onze 2021 wensen, die gaat we uitzetten en neerzetten.

En…. Het is maandag 21 december Yule! Een van mijn meest favoriete jaarfeesten. De langste nacht en de kortste dag. De dag dat we de terugkeer van het licht vieren. Dus, mezelf kennende, zal ook hier aandacht aan besteedt worden. Een Yule feest in het klein. Hoe mooi is dat?!

Ben jij, net als ik, wel klaar met 2020 en wil je het energetisch opruimen? Daarnaast het licht vieren? En daarnaast weer, je wensen voor 2021 positief neerzetten?

Dan is deze dag voor jou. Bij mij hier thuis, in Hilversum. Of heerlijk online vanuit je eigen veilige en vertrouwde omgeving. Het is beide mogelijk.

Zondag 20 december 2020 van 10:00 tot ongeveer 18:00 uur. Met mijn kerstboom in beeld, heerlijke energie, veel lol en plezier en, ongetwijfeld, her en der een emotionele traan.

Er zijn, ten tijde van dit schrijven, nog 3 live plekken en nog tig online plekken.

Jouw investering (naast 20 december van 10 tot 18 uur meedoen) bedraagt € 111, dit is inclusief BTW.

Ik help je graag om energetisch in balans te komen. Om het oude los te laten en je te richten op het positieve nieuwe. 2020 heeft me veel inzichten gegeven en er was ook zeer veel goeds, maar het hele jaar was er wel een zwaardere mondiale energie dan normaal. Daar ben ik wel klaar mee. Op naar licht en luchtig!

Doe mee, live of online, werkt beide even goed. Is alleen afhankelijk van jouw voorkeur en de nog openstaande mogelijkheden.

Zolang er hier nog plek is, ben je van harte welkom en anders zie ik je graag online, werkt net zo goed en de reistijd is veel korter

 

  • Lisette-Anne
  • 20 december 2020
  • Adelaarstraat 60, 1223PL  Hilversum, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 111,00
  • 035-773 11 50
  • infolisetteanne.com
  • Workshop of cursus, Energiewerk, Healing

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Lisette-Anne (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Lisette-Anne
Lisette-Anne

Over Lisette-Anne

Lisette-Anne: Praktisch Spiritueel Expert | Coach | Healer | Engelen | Abraham Hicks | Bewustzijn |Toastmaster | Tuinierster | Pilates Mijn motto is: “Wat heb je aan Spiritualiteit, als je het niet praktisch kunt toepassen?” Met dit in het achterhoofd heb ik de Academie voor Praktische Spiritualiteit opgericht. De opzet van deze Academie is Spiritualiteit praktisch, duidelijk en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Transformatiedag
7 februari 2021
Engelen Kaarten Leggen
6 februari 2021
Ajeet - Rhythm of the Ancients World Tour
2 oktober 2021
Engelen Healing Avond LIVE in het Brinkhuis
18 februari 2021
De Lichtende Godin
31 januari 2021
Touch of Divinity~Hemelse verwenavond voor stellen
22 januari 2021