UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 14-02-2021

Mindfulness Zeilreizen Griekenland


Waar heb jij behoefte aan?
Heb je zin in een avontuurlijke zeilreis?
Heb je behoefte aan rust en tot jezelf te komen?
Heb je daarnaast behoefte aan praktische concrete mindfulness oefeningen die je helpen aan het roer van je leven te blijven staan als je weer naar huis terugkeert?
Dan is deze zeil en mindfulness vakantie precies wat je zoekt! Je ontdekt de pracht en stilte van de zonovergoten Griekse eilandjes in de Ionische zee. Je kunt ontspannen op het kabbelende water. Deep en Francisca leven vanuit hun passie en zij nemen je mee naar de mooiste witte strandjes en unieke plekjes.

Unieke zeil & mindfulness reis
Deep zeilde de hele wereld rond met zeilcatamaran Yemaya. Francisca is categorie 1 gekwalificeerd mindfulnesstrainer en gekwalificeerd workplace mindfulness trainer. Zij trainde daarnaast 2 jaar full time in een boeddhistisch klooster in Australië.

Samen ontwikkelden zij een uniek zeil & mindfulness programma: in 8 etappes leer je zeilen op de golven van je leven. Want je hebt vaak geen controle over de golven in je leven, maar je kunt wel leren zeilen!

De catamaran is geweldig, de omgeving een paradijs, en de rust die je vindt. Franciska heeft veel humor en haar puurheid is mooi. Dank voor de fijne week, Liefs Carolien

Ontspannen en genieten
In deze avontuurlijke zeil & mindfulness inspiratie reis worden snorkelen, zeilen, zwemmen, wandelen en mindfulness oefeningen op een ontspannen en speelse wijze gecombineerd. Zo bieden Deep en Francisca je een dubbele vakantie. Vakantie voor je lichaam en vakantie voor je geest. Humor, plezier en leuke excursies maken deze zeil en mindfulness vakantie tot een inspirerend geheel.

De Catamaran
Je maakt deze uiterlijke en innerlijke reis aan boord van de volbloed zeilcatamaran Yemaya. Zij is 13 meter lang en combineert snelheid en lichtheid met comfort. Je zeilt op de Ionische Zee, gelegen aan de westkust van Griekenland. Hier bevinden zich pareltjes van eilanden die nog vrij zijn van massatoerisme, zoals Lefkas, Meganis, Kalamos, Kastos en Ithaki. Deze eilanden zijn oases van stilte en prachtige natuur. Ideaal voor zeilen, ankeren in prachtige baaien, snorkelen en mooie wandelingen.

Mindfulness programma
Naast prachtige zeiltochten tussen de Griekse eilanden krijg je praktische en down to earth mindfulness instrumenten aangereikt die je helpen aan het roer van je leven te blijven staan in je dagelijks leven. Ter ondersteuning van het mindfulness programma krijg je groeps coaching en gesprekken.

De reis aan boord van de volbloed zeilcatamaran Yemaya. Zij is 13 meter lang en combineert snelheid en lichtheid met comfort. Je zeilt op de Ionische Zee, gelegen aan de westkust van Griekenland. Hier bevinden zich pareltjes van eilanden die nog vrij zijn van massatoerisme, zoals Lefkas, Meganis, Kalamos, Kastos en Ithaki. Deze eilanden zijn oases van stilte en prachtige natuur. Ideaal voor zeilen, ankeren in prachtige baaien, snorkelen en mooie wandelingen.

Griekse cultuur
Daarnaast biedt de rijke historie van Griekenland de gelegenheid om ook wat van de oude Griekse cultuur op te snuiven. Ervaar de mystieke betekenis van de reis van de Griekse held Odysseus en onderzoek wat het betekent om innerlijk een reiziger te zijn: open, onderzoekend, nieuwsgierig naar het onbekende. Je zeilt elke dag naar een andere locatie zodat je veel van het gebied zult zien. Catamaran Yemaya is jouw huis, dus je kunt je koffer uitgepakt laten gedurende je hele vakantie.

Ga je mee?

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 14 februari 2021 t/m 31 maart 2021
  •   Lefkas, GREECE
  • € 997,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Reizen en vakanties, Mindfulness, Weekend retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Spirituele Vakantie Reizen
Spirituele Vakantie Reizen

Over Spirituele Vakantie Reizen

Vanaf 2011 geven wij unieke spirituele reizen naar Noorwegen, Tanzania, Spanje, Indonesië, Italië, Kenia, Marokko. Onze deelnemers zijn door het leven geboeid en willen weg van het massatoerisme. Zij willen bewuster in hun leven staan, zoeken ontspanning, rust, inspiratie en avontuur. Bij de groepsreizen geven wij een uniek bewustwordingsprogramma. We hebben een geweldig team van...