UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 16-12-2021

Tantra Sadhana


Op donderdagavond is er wekelijks Tantra Sadhana op donderdag, aanvang 20:00 (deur open: 19:30 uur).
Dit zijn heerlijke verwen avonden, waarbij je door Tantra jezelf en je liefdevolle mede mens beter leert kennen. Janine en Mark delen inzichten vanuit hun eigen levenservaring, een degelijke tantrische ondergrond, onschuldige speelsheid en humor.
Meenemen:
Makkelijke kleding, lunghi.

Thema 4: Spiritual Ecstacy, extatisch verliefd worden op jezelf en de wereld, voorbij je ego-mind komen...

O day, arise! The atoms are dancing. The souls are dancing, overcome with ecstasy. I'll whisper in your ear where their dance is taking them.

(Amar Anand, poem of the Atoms II)

Extase is een Grieks woord en betekent buiten het (normale) bewustzijn (treden). Het komt van binnenuit, het is de grace of gods. En kan plotseling optreden. Of geïnduceerd door intens bewegen, adem en trance.

Tegenwoordig denken we dat extase altijd over blij zijn gaat, maar dat hoeft niet. Het gaat over het gewone dagelijkse zelf (de mind) achter je laten en in een ander bewustzijn van emoties en ervaringen treden ..

Margot Anand hanteert de term spirituele extase, als je geboorterecht. In onze kern zijn we extatisch, we zijn bewustzijn dat vrij stroomt en interacteert met alles. Bewustzijn dat leeft … we zijn levensenergie, dus ook seksuele energie. Vrij en stromend.

Les 1: Over de spiritual warrior. De spiritual warrior is een danser en een dichter... hij is krachtig door zijn hartsliefde en zijn seksualiteit te verbinden en te gaan staan voor het leven zelf. We maken contact met onze seksuele energie en verbinden ons met het hart door dans, meditatie, massage en de tantrische adem.
Les 2: Onthechten van alles wat je energie uitput, omlaag brengt en je focussen op datgene wat je voedt door oa: meditatie, dans en verbindend ritueel
Les 3: Het verschil tussen roekeloosheid en intuitieve impulsen: Energietransformatie oefeningen om de balans te behouden.

 

  • Wilde Ziel
  • 16 december 2021
  • Hendrik Van Wijnstraat 10, 1065 AS  Amsterdam, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 25,00
  • 613795437
  • wildeziel.contactgmail.com
  • Tantra, Massage, Mindfulness

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Wilde Ziel (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Wilde Ziel
Wilde Ziel

Over Wilde Ziel

Onze workshops zijn er op gericht om mensen te helpen op het Tantra pad, door de meditaties, de transformatie oefeningen en speelse ontmoetingen die we aanbieden. Daarmee helpen we onze deelnemers de kennis, moed, inzicht en de energie te geven om stappen te zetten op het Tantrische pad naar zelfontplooiing, Wat is Tantra? Tantra is een filosofie, lifestyle, discipline, evolutie pad en een...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Een week zeilend genieten
14 mei 2022
Ecstatic Dance, Temple of Happiness | DJ Qatweazle
21 januari 2022
Ecstatic Dance @Temple of Happiness | DJ Kairosity
22 januari 2022
Engelen Healing Avond Hybride
27 januari 2022
Ecstatic Dance, Temple of Happiness | DJ Inana
28 januari 2022
heide vlak bij heidezicht
Stilte wandeling met Qigong
22 januari 2022