UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 09-01-2022
  •  speciale aanbieding!

Lichtdag Een nieuw begin


Speciale aanbieding

Kosten zijn op basis van zelf te bepalen bijdrage. Het richtbedrag is €95,-

 

In januari is voelbaar dat oude energieën van het afgelopen jaar zijn opgelost en er ruimte is voor een nieuwe energetische opening. Op deze lichtdag open je je voor het licht van het nieuwe jaar, waarin weer nieuwe hogere frequenties naar de aarde komen.

Door je af te stemmen op deze vibraties blijf je in de stroom, vitaal en geïnspireerd.

Je laat de zwaarte die er ook op dit moment op de planeet is achter je en sluit je aan bij de stroom van het nieuwe bewustzijn, dat zich ondanks alle schijnbare problemen steeds sterker op aarde manifesteert. Ook staan we stil bij wat je in het nieuwe jaar wilt creëren. Het licht brengt een nieuwe impuls in deze projecten.

Het is een tijd om te vieren en ons samen te verbinden in dit licht. Hierbij maken we contact met de meesters in de Himalaya ’s waarvan we er enkele hebben ontmoet. Je kunt je innerlijk afstemmen op de yogi’s en meesters die helpen om de energie op aarde in balans te houden, het werkelijke lichtwerk. Daarnaast zijn zij er ook om je te helpen met jouw thema’s en groei.

De lichtdag duurt van 10:00 tot 17:00 uur. De kosten zijn op basis van zelf te bepalen bijdrage. Het richtbedrag is €95,-. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@israna.nl. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

 

  • Israna lichtcentrum
  • 9 januari 2022
  • Keizersteeg 3,   Dalfsen, Overijssel, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0521 - 34 46 53
  • infoisrana.nl
  • Energiewerk, Lichtwerk

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Israna lichtcentrum (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Israna lichtcentrum
Israna lichtcentrum

Over Israna Lichtcentrum

Israna lichtcentrum van Froukje Buma en Jeroen Kuyper. We zijn beiden psycholoog en sinds 1997 meditatieleraar. We channelen geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Froukje geeft individuele (hypno) therapie en healing. Jeroen werkt bij de GGZ Friesland en heeft een reguliere psychotherapiepraktijk in Sneek. Ons doel is je verder te helpen met spirituele ontwikkeling en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Tantramassage Dag
Kasjmierse Tantramassage dag voor stellen
27 februari 2022