UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 31-12-2021

De komende Revolutie in Hoger Bewustzijn - Boeken


Boeken voor het Nieuwe Aquariustijdperk van Saint Germain

Het Aquariustijdperk heeft zijn intrede gedaan en brengt grote veranderingen met zich mee. Dit is dagelijks in het nieuws en om ons heen te zien. Wellicht vraag je je weleens af: waar bewegen we ons naar toe?

Het Aquariustijdperk van Saint Germain staat voor vrijheid en rechtvaardigheid, vrede en verlichting, broederschap, wetenschap en Goddelijke regering. Het brengt onderwijs voor het hart zodat jongeren hun hoogste potentieel kunnen verwezenlijken. Het is een gouden tijdperk waarin lichtdragers de aarde bewandelen als onopgevaren meesters, in het volle bewustzijn van hun Hogere Zelf.

Er is dus een hoger doel, een hogere weg, en een hogere visie voor de aarde. Er zijn vele leringen van de opgevaren meesters over het Aquariustijdperk en hoe we deel ervan uitmaken. Wil je meer hierover weten? Wil je bijvoorbeeld meer weten over de violette vlam van Saint Germain? Dan hebben we goed nieuws voor je!

In het kader van het bevorderen van het gouden Aquariustijdperk geeft Amethist Pers kortingen tot maar liefst 50%! Je vindt de kortingen bij “Nederlandstalige boeken”. Wil je de leringen op een andere wijze tot je nemen? Neem dan eens een kijkje bij “Engelstalig beeld & geluid” waar je films, lezingen, liederen, rozenkransen, meditaties en heilige rituelen aantreft tegen een mooie korting.

De leringen wachten erop om ontdekt te worden, en om wijdverbreid lichtdragers in alle geledingen van de samenleving te inspireren naar de hogere weg!
De actieperiode geldt tot 1 januari 2022. We wensen je namens Team Sales alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Wil je meer weten over ons aanbod, kijk op onze website amethistpers.nl/. In 2022 zullen er weer nieuwe lezingen worden gegeven over deze onderwerpen. Meer informatie opvragen over de nieuwe lezingen kijk op onze website www.summitlighthouse.nl of mail naar contact@summitlighthouse.nl.

 

  • Summit Lighthouse Nederland
  • 31 december 2021
  • Snelliuspad 23A, 3817 TN  Amersfoort, Utrecht, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 06 11264758
  • Contactsummitlighthouse.nl
  • Violette vlam, Leven vanuit je hart

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Summit Lighthouse Nederland (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Summit Lighthouse Nederland
Summit Lighthouse Nederland

Over Summit Lighthouse Nederland

Elizabeth Clare Prophet (1939-2009) was een auteur, leraar, boodschapper en leider van The Summit Lighthouse. Net als haar man, Mark L. Prophet, was haar roeping een profeet van God/ de Bron te zijn, of iemand die het Woord van God overbrengt. Opgeleid door de opgevaren meesters, gaf ze hun boodschappen aan de wereld door de kracht van de Heilige Geest/ het Hogere Zelf.. Deze berichten staan...

IS DIT IETS VOOR JOU?

VakantieAnders
Wandelen
16 oktober 2022
Cursus Energetische Geneeskunde
13 november 2022
VakantieAnders
Wandelen
13 november 2022
Workshop Saint Germain en Violette Vuur - deel 2
22 oktober 2022
Integratieve Massage
Workshop Rug-, nek- en schoudermassage
13 oktober 2022
Workshop Saint Germain en Violette Vuur - deel 3
12 november 2022