UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 14-01-2023

Kracht van Ademen 2- daagse


Kracht van Ademen 2- daagse

Sinds 1999 hebben velen de weg gevonden naar Annette Weers, een autoriteit op het gebied van Ademwerk. Ze heeft een, in Nederland uniek, tweedaags evenement gecreëerd.
Tijdens 3 ademsessies ontvang je intensieve begeleiding van Annette Weers of Debora Goedewaagen en van de door Annette opgeleide ademcoaches.

Kracht van Ademen

We leven momenteel in een gejaagde, angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden en een verkeerd adempatroon hebben. Dit heeft desastreuze gevolgen voor het lichaam en geest.
Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben: Verstopping, vermoeidheid, koude voeten, duizeligheid, depressie, burn-out, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen, verstijven van de spieren in het lichaam.
Enzovoort enzovoort….

“De Kracht van Ademen” workshop biedt jou een krachtige helende tool in de vorm van verbonden ademsessies om weer thuis te komen in je lichaam.
In plaats van dat we onze ‘adem inhouden’, krijgen we lucht en ruimte. In plaats van dat we ‘verstijven’, komen we weer in beweging. In plaats van dat we ons ‘niet meer te laten horen’, geven we ons weer een stem.
Je leert een helende ademtechniek voor lichaam en geest die je voor altijd met je meeneemt.
Zo leef je een leven dat jou echt dient!
Samen met mijn team aan ademcoaches verwelkomen we je bij de Kracht van Ademen 2- daagse. De workshop wordt frequent gegeven. Kijk maar even op de site voor jou beste optie. Echt leuk als JIJ mee komt doen!

Zelf ademcoach worden:
Wanneer je zelf ademcoach wil worden, volg je deze tweedaagse Kracht van Ademen sowieso, liefst voordat je aan de opleiding begint of anders tijdens de ademcoachopleiding.

 

  • Annette Weers
  • 14 januari 2023 t/m 15 januari 2023
  • Graaf Jan Van Nassaustraat 8-A, 3051 GE  Rotterdam, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 375,00
  • 31614770688
  • annetteweerslive.nl
  • Ademsessie, Healing , Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Annette Weers (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Annette Weers
Annette Weers

Over Annette Weers

Annette Weers heeft haar eigen opleidingscentrum en praktijk in Leiden. Tevens werkt ze als gastdocent bij diverse therapeutische HBO opleidingen. Sinds 2001 verzorgt ze trainingen op het gebied van: - Intuïtieve ontwikkeling: Basis 1, Basis 2, Healing 1, Healing 2 en de Aurareadingopleiding. -Kracht van ademen: 2- daagse Ademworkshop transformerend ademen en een 10- daagse...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Massage course in English
4 februari 2023
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
18 februari 2023
Cursus voor beginners
Massage Cursus weekend
18 februari 2023
Empower Yourself community
1 februari 2023
Cursus Pulsing
Cursus Holistic Pulsing
1 april 2023
Cursus voor beginners
Massage Cursus Beginners, avondcursus
14 maart 2023