UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 04-06-2022

Fire & Spirit-weekend


*Back to your roots*
De natuur roept. Hoogste tijd om de waan van de wereld achter je te laten en een diepe duik te nemen in jouw natuur.

Aarde, vuur, water, natuur, stilte, de wijsheid van het plantenrijk… Alle elementen nodigen je uit om af te dalen, thuis te komen in je diepste grond en je vanuit daar te verbinden met dat wat zacht, stromend en waarachtig is.

We creëren een krachtig en uitnodigend veld. Je bent meer dan welkom in onze mooie kring van mannen en vrouwen!

*Zweethut-ritueel*
We starten op zaterdag met een zweethut, een eeuwenoud, reinigend ritueel dat door de indianen werd gebruikt om in diepe verbinding te komen met de aarde. Stap voor stap bouwen we de hut op onder de bezielende leiding van Tom Haemers, waarna we met elkaar het vuur ontsteken en een aantal rondes afdalen in de warme schoot van de aarde.

*Cacao-ceremonie*
De volgende dag openen we ons voor de wijsheid van de planten in een cacao-ceremonie; een traditie die stamt uit de tijd van de Maya’s. We werken met (ceremoniële) Cacao en Blue Lotus, 2 subtiele, vrouwelijke planten, en voor wie wil met Mapacho (tabaksplant uit de jungle) in de vorm van rapé. Een dag om te ontspannen en in contact te komen met je hart en je sensualiteit.

*Authentieke locatie*
We verblijven op een pure, authentieke locatie in Heeze (Noord-Brabant), vlakbij een prachtig natuurgebied. We beschikken over een sfeervolle ceremonieruimte, een royaal buitengebied met eigen zweethut en stromend water, een overdadige groentenkas en een zwemvijver. De ideale plek om helemaal tot jezelf te komen!

Kom je met een camper of tent? In de tuin is volop plek om te overnachten. Voor wie wil is er de mogelijkheid om in de groepsruimte te overnachten.

*Voor wie?*
Je hebt ervaring op het gebied van lichaamswerk, yoga of meditatie. Je verlangt ernaar om thuis te komen in je lijf en je dieper te verbinden met je (magische) natuur.

Je kunt jezelf dragen, ook als er emoties worden aangeraakt. Je bent in staat om mee te doen met een zweethut-ritueel en je staat open voor de magie van rituelen en lichte plantmedicijnen.

*Begeleiding*
De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begelediden zij verschillende reizen en Wonder Woman – Magisch Jaarpad.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Ze heeft een achtergrond in onder meer (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van retraites en (vuur)rituelen. ‘Ik stroom als ik mensen kan begeleiden om thuis te komen in hun lijf door ze mee te nemen op avontuur in de natuur.’

Margit is tantrisch coach en priesteres. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Ik ga sprankelen en stromen als ik mensen kan helpen helemaal vrij te worden en hun wilde magische en sensuele natuur te vieren.’

Wij verheugen ons er enorm op om met jou op een magisch avontuur te gaan!

 

  • Bewust op Weg
  • 4 juni 2022 t/m 5 juni 2022
  • Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 295,00
  • 0648511796
  • infobewustopweg.nl
  • Weekend retraites, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Bewust op Weg (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Bewust op Weg
Bewust op Weg

Over Bewust Op Weg

Speel jij met één van de volgende thema's en heb je behoefte aan een heldere spiegel en een echte doorbraak? Je bent welkom voor een diepgaande coaching of een Body&Mind sessie. •Leven vanuit je hart •In je kracht staan •Trouw zijn aan jezelf •Liefdevolle relatie met je lichaam •Mannelijkheid/vrouwelijkheid belichamen Margit van Harten is sinds 14 jaar werkzaam als coach,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

HeartFire CampOut 2022 at Landgoed Ottermeer
16 september 2022
Tantra experience trilogie
23 september 2022
Shibari en tantra: Playful connection
15 oktober 2022
Orgasmic meditation voor geliefden
23 oktober 2022
Tantra introductie trilogie
18 november 2022
Magische Reis - truffelceremonie
27 augustus 2022