UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 17-09-2022

Maja Kooistra Bos- en Bomen Introductie Dag


Maja Kooistra Bos- en Bomen Introductie-Dag

Zaterdag 17 sept. 2022, van 10.00 tot 18.00 uur.
Inclusief ontvangst met 1x koffie/thee/vlaai, 1x middaglunch.

Spiritualiteit en bomen
Het is een onderwerp dat, zeker sinds de ontboezemingen van prinses Irene, door velen wordt geridiculiseerd. Maar in tegenstelling tot wat de publieke opinie ons wil doen geloven, zijn de mensen die zich actief met het onderwerp bezighouden niet geestelijk in de war. Sterker nog, het gaat geregeld om uiterst geleerde types met een brede intellectuele bagage. Neem dr. Maja Kooistra, gepromoveerd in de fysische geografie en bodemkunde en jarenlang werkzaam voor het Ministerie van Landbouw. “Bomen zijn heel bijzondere wezens die je vrienden kunnen zijn.”

Groene energie
Bomen zijn volgens Maja wezens waar we als mens van verschillen, maar waar we tevens de nodige overeenkomsten mee hebben. Zo hebben ook bomen een duidelijke aura en kunnen zij goed communiceren, waarbij ze, net als wij, uitgebreide en diverse energetische netwerken gebruiken. Maja: “Bomen hebben een vergelijkbaar soort energieverbinding met hemel en aarde als mensen. Zij wortelen letterlijk in de aarde en hun takken verbinden zich met de hemel. Ook zij zetten via een soort chakra’s deze energieën om, terwijl ze door hen heen stromen. Net zoals bij mensen lopen de kleurovergangen via roodbruin naar een diep violet. Hun middengebied is echter groter dan bij ons en heeft een kleur die vergelijkbaar is met een gezonde groene kleur van een hartchakra bij mensen.” Naast de helende werking van deze groene energie, zijn er andere redenen waarom sommigen zich tot bomen aangetrokken voelen. Mensen gaan vaak naar bomen toe omdat zij zich daar lekker voelen, tot rust komen, helderder kunnen denken, energie kunnen opdoen of een helende kracht voelen. Ook zijn er mensen die via de bomen een dieper contact met de aarde of de hemel zoeken, of het informatienetwerk van de bomen willen gebruiken om boodschappen door te geven.

Zie bosbelevingen.nl/bos-en-bomentrainingen/ voor mee informatie.
Zie www.youtube.com/watch?v=HM3LL86qKfs voor een sfeerimpressie van de 2-daagse trainingen
Zie www.youtube.com/watch?v=7k4sI7BQk9M voor een sfeerimpressie van de 5-daagse trainingen

Dus kom in beweging, ga mee op avontuur en laat je verrassen door de natuurlijke krachten heel dichtbij.
Je bent van harte welkom.

 

  • Jos Kleijnen, coach en trainer
  • 17 september 2022
  • Kroppestraat 93, 6071 HC  Swalmen, Limburg, NEDERLAND
  • € 129,00
  • 06-19012464
  • jwmkleijnenhetnet.nl
  • Pers. ontwikkeling, Spirituele groei, Wandelen

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Jos Kleijnen, coach en trainer (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Jos Kleijnen, coach en trainer
Jos Kleijnen, coach en trainer

Over Jos Kleijnen, Coach En Trainer

Coach en trainer van volwassenen en kinderen in psychische en fysieke weerbaarheid via weerbaarheidsprogramma's, helende tao chi kung en tai chi en creatieve/magische natuurbeleving. In de herfst/winter via binnentrainingen, in de lente/zomer via buitentrainingen. We leven in een bijzondere tijd. Een periode waarin we anders tegen ons leven aan gaan kijken en anders met elkaar en de aarde om...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Hans Strack
Familieopstellingen
14 oktober 2022
Hans Strack
Familieopstellingen
18 november 2022
Hans Strack
Familieopstellingen PLUS+
26 november 2022
EikenKracht-OefenTocht
EikenKracht-OefenTocht
9 oktober 2022