UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 16-10-2022
  •  speciale aanbieding!

Taoïstische Tantra Massage Training


Speciale aanbieding

Als je je aanmeldt via Buzzbie, meld dat even bij je aanmelding en je krijgt van mij €30,00 korting op je deelname.

 

Wil je verdieping in jouw tantra massages?
Vind je het het heerlijk om massages te ontvangen en te geven?
Ben je bekend met de Kashmierse of Tibetaanse Tantra massage of een andere massage?
Dan is deze training wellicht echt iets voor jou!

Of je deze massage wilt gebruiken in je praktijk of gewoon voor thuis om meer skills te krijgen en meer verdieping wilt ervaren maakt niet uit. Je bent van harte welkom om deze liefdevolle verbindende massage, maar ook zeer dynamische massage te leren waarbij de levensenergie vanuit je bekkengebied mag gaan stromen ter vitalisering en harmonisering van jezelf en de ander. In love with life, zinderend juiciness creëren en leven in je dagelijkse bestaan waarbij beperkende blokkades losgelaten mogen worden.

In 3 dagen op zondag bied ik je verschillende oefeningen, technieken en meditaties aan zodat je na de derde dag een complete lichaamsmassage kunt geven

De Taoïstische Tantra massage is een liefdevolle, hartsverbindende en energerende massage gebaseerd op Taoïstische technieken. Voor deze massage oefenen we o.a. de microcosmische kringloop, ook wel kleine hemelse cirkel genoemd. In deze massage maak ik gebruik van ademhalingstechnieken, rekkingen en strekkingen, stevige rugmassage en zachte liefdevolle strelingen om de Qi, Chi ofwel levensenergie goed te laten stromen. In deze massage mag de levensenergie, de onschuldige seksuele, maar zeer krachtige energie gaan stromen. We laten we deze circuleren en verfijnen deze zodat pure liefdesenergie door je lichaam wil stromen die jouw hele wezen vitaliseert, harmoniseert en balanceert op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Love, Joy en Happiness.
Voel de juiciness van het leven. Yin en Yang in evenwicht. Deze Taoïstische tantrische massage bevordert liefde en spirituele groei en maakt ruimte voor orgastische ervaringen. We doen seksuele qigong!

De data:
zondag 16 oktober, zondag 30 oktober en zondag 20 november 2022 van 10.00 uur tot 17.30 uurMeer informatie:

Tijdens deze driedaagse cursus leer je een aantal technieken en grepen om levensenergie volop te laten stromen en te verfijnen voor meer vitaliteit en om aanwezige blokkades te laten wegsmelten. Je voert afvalstoffen en maakt ruimte voor pure fijnstoffelijke levenskracht. Verbinden van hoofd, hart en bekken. Je bekken levert de energie om de hartenergie vrijelijk te laten stromen.

We besteden een dag aan technieken voor o.a. het openen van de meridianen en een vlindermassage die het hele zenuwstelsel harmoniseert. Ook besteden we ruime tijd aan de massage van de rug- en voorkant van het lichaam, de navelpoorten. We masseren ook het bekkengebied waarbij uiteraard ruimte is voor jouw grenzen. De derde dag wissel je een volledige sessie uit met een partner en perfectioneren we de geleerde technieken en vinden we de ruimte voor nog een nieuwe techniek.

Tijdens deze training leer je de verschillende posities die masseur en gemasseerde in kunnen nemen tijdens de sessie voor een optimale sessie met respect en voor het behoud van je lichaam.

We masseren met warme, biologische, ontgeurde kokosolie op een matras op de grond. Zowel de gever als de ontvanger kunnen bloot zijn, maar dit bepaal je zelf in onderling overleg.

Elke ochtend starten we met een taoïstische meditatie of een andere oefening of proces om je hoofd, hart en bekken in verbinding te brengen en de energie te laten stromen.

Na afloop van de cursus ontvang je een hand-out met een beschrijving van de Taoïstische Tantramassage.

Achtergrond Taoïstische Tantramassage:
In de Taoïstische traditie werd al lang geleden uitgevonden hoe seksuele energie genezend kan werken via stimulatie van de acupunctuurpunten en meridianen. De Gele Keizer Huang Ti (2697 - 2598 vC) legde deze theorie voor het eerst vast op schrift. Gezondheid en ziekte werden uitgedrukt in krachten en stromingen van het universum, met name Yin en Yang, de 5 elementen en Qi (levensenergie). Deze samen in balans te brengen en te houden doe je door middel van oefeningen, massage en meditatie.

Je lichaam is als een landschap

Van heuvels en dalen

Bosland en weide

Grotten van vreugde

Open vlaktes van plezier

Wakker gekust door winden van gelukzaligheid

Gevoed door rivieren van begeerte

Besproeid door de wolken en regen van extrase

Deze cursus is zeer geschikt voor:
mensen die bij ons de Body of Bliss Tantramassage Training (minimaal blok 1) hebben gevolgd
mensen die elders ervaring hebben opgedaan met Tantramassage
mensen die interesse hebben in aanvullende massagevormen in hun lopende praktijk
als je een nieuwe verbindende en energieopwekkende massagevorm wilt leren
als middel tot meer verdieping en contact in je relatie(s)
Ook als middel tot de-armouring (letterlijk: het ontwapenen, het ontdoen van fysieke blokkades in het lichaam) kan de Taoïstische Tantramassage zeer betekenisvol zijn.
Steeds meer wetenschappelijk onderzoek laat zien dat onverwerkte emoties en gevoelens zich in het lichaam kunnen vastzetten, daarmee de energie blokkeren en daardoor lichamelijke en psychische klachten veroorzaken. Het doorbreken van deze blokkades is een van de effecten van het opwekken en verdelen van Chi.

Voorwaarden deelname:

Om deel te nemen aan deze cursus stellen wij als voorwaarde dat je tantra (massage)ervaring hebt, comfortabel bent met bloot en dat je vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken voor jezelf en de groep.

We streven naar evenwicht tussen mannen en vrouwen. Mogelijk kom je na aanmelding op een wachtlijst tot er voldoende aanmeldingen zijn van het andere geslacht.

Procedure aanmelden:

Je bent aangemeld als je jouw gegevens hebt ingevuld op ons online formulier en via de link het aangegeven bedrag hebt overgemaakt als (aan)betaling. Zodra we jouw betaling ontvangen hebben sturen we jou ons intakeformulier.

Praktische informatie

Wat breng je mee: Omslagdoek, 1 grote handdoek en 1 kleine handdoek, dekentje en warme sokken/slippers. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Een flesje water.

Wij zorgen voor de massageolie. Bij de prijs is een vegetarische soep inbegrepen. Zelf nog iets meenemen voor de lunch is fijn.

 

  • Trinity Tao Tantra
  • 16 oktober 2022 t/m 20 november 2022
  • De Klomp 120-102, 7511 DJ  Enschede, Overijssel, NEDERLAND
  • € 330,00
  • 06-22100356
  • infomomentvoormassage.nl
  • Workshop of cursus, Massage, Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Trinity Tao Tantra (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Trinity Tao Tantra
Trinity Tao Tantra

Over Trinity Tao Tantra

Mijn interesse in tantra was een natuurlijk vervolg op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Tantra heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijn vrouw zijn, mens zijn. Tantra helpt mij in contact te zijn, en gecenterd te blijven in mijn hart. Mijn passie is via mijn massages deze liefde te delen met iedereen en te verspreiden. Sleutelwoorden zijn voor mij onvoorwaardelijke liefde, acceptatie,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Lichtdag: Zonmeditatie
27 april 2024
Kashmierse Tantramassagedag voor Vrouwen
25 februari 2024
Introductiedag Taoïstische Tantramassagetraining
17 maart 2024
Meerhanden Tantramassage avond voor Vrouwen
26 maart 2024
wandelweekend
Midweek omdat het kan!
19 augustus 2024
Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen
21 mei 2024