UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 15-07-2022
  •  speciale aanbieding!

Grateful Yoga


Speciale aanbieding

Je ontvangt een map met de oefeningen zodat je ze thuis rustig kunt nalezen en kunt doen.

 

Grateful Yoga Dag

Een yoga waarbij we ons diep ontspannen, we alle oefeningen, alle houdingen in en met een gevoel van diepe dankbaarheid doen.

We gaan onszelf onderdompelen in een gevoel van dankbaarheid

Als je dankbaar bent geef je liefde.

Het is ongelofelijk belangrijk om geregeld oefeningen te doen en elke dag te beginnen met meditatie en positieve intenties/dankbaarheid Ik kan niet in woorden uit drukken hoe belangrijk of het is. Het kost je elke dag een geringe inspanning van 30-60 minuten. Het brengt jou overvloedige zegeningen. Het zal niet direct altijd zichtbaar zijn, voelbaar zijn, tastbaar zijn. Maar op de lange duur en in het “ongeziene” bouw je je aan je eigen ontwikkeling "Je Zielereis", die van de wereld en Universa.
Gedachten zijn krachten. Jouw gedachten worden vormen, worden manifest in het leven. Alles is energie. We worden beïnvloed door de omgeving, door het wereldgebeuren en energievelden. De energieoefeningen helpen je om je energiesysteem krachtiger te maken en te houden, zodat je veel minder beïnvloedbaar bent en meer en meer jezelf kunt zijn. Yogaoefeningen helpen je om te concentreren en je lichaam soepel te maken/te houden en ook om jezelf sterker te maken. Ademhalingsoefeningen helpen je om optimaal zuurstof, de levenskracht in je op te nemen. Meditatie zorgt er voor dat je mind stil wordt en je in dieper contact kunt komen/zijn met je Ware Zelf, je Hemelse Team, God. Zodat Zij jou ook veel beter kunnen begeleiden.

Je hoeft je aardse reis niet alleen te maken! Er is ontzettend veel Hulp, Leiding, Liefde en Licht voor je. Je wordt je ook veel bewuster van je gedachten, gevoelens zodat je ook veel bewuster keuzes kunt gaan maken ten gunste van jezelf en de ander. Je bent hier op aarde met een reden, met een missie. 1 van de redenen dat je hier bent is, dat je jezelf ontwikkelt, je Zelf herinnert. En 1 van je missies is dat je je Ware Zelf vindt/bent. Hoe meer je je Ware Zelf bent, hoe meer je anderen van dienst bent, want Je Ware Zelf is Liefde, is Licht, is Vreugde, is Harmonie, is Kracht, is Perfectie.

In deze eeuw ;worden wij opgeroepen om voorbij oude patronen en leefstijlen te gaan, om ons Ware Zelf te zijn. Je kunt ook zeggen de Zuivere Mens. Dat is niet altijd een gemakkelijke weg. Je hebt dan ook een steuntje in de rug nodig!!! Door elke dag inspanningen te leveren, discipline op te brengen, daarmee help je je ze om je Zelf te ontwikkelen.

Ik nodig jullie dan ook van harte uit!
Ik wens dat je jezelf deze dag geeft, om een nieuw patroon te oefenen! De uitwisseling is € 44,00

 

  • Praktijk Namaskara
  • 15 juli 2022
  • Alkesingel 7, 7927 AS  Alteveer Gem. De Wolden, Drenthe, NEDERLAND
  • € 44,00
  • 06-15208672
  • tinekenamaskara.nl
  • Yoga, Leven vanuit je hart, Mindfulness

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Praktijk Namaskara (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Praktijk Namaskara
Praktijk Namaskara

Over Praktijk Namaskara

Praktijk Namaskara "Herinneren wie je werkelijk Bent": Houden van Jezelf. cursus, workshops, yoga Energetische Geneeskunde EFT: Emotional Freedom Technique, TAO Healing Hands, Angel Healing en Readings In 1989 ben ik begonnen met de opleiding Maatschappelijk werkster. Ik was 34 jaar jaar en had 3 kleine kinderen. Na de 6 jarige opleiding kreeg ik direct een baan aangeboden als...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Zomer vijfdaagse - Overgave en vertrouwen
20 augustus 2022