UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 30-09-2022

Divine Tantric Touch


Elke vierde (en vijfde) vrijdag bodywork, aanraking en massage

De vierde en vijfde vrijdag van de maand nemen je mee in een tantrische reis helemaal in contact met je lichaam. We bouwen eerst de energie op en daarna is er aanraking, massage of ander lichaamswerk. De oefeningen zijn soms 1 op 1, soms in groepjes of afwisselend. We kijken naar de groep, en de samenstelling in het moment.

Divine Tantric Touch is neo Tantrisch. Het brengt de therapeutische invloed van afgestemd en zacht aanraken van het Westen en de meditatieve kracht van Yoga, Mantra en Meditatie uit het Oosten samen tot een krachtig, transformerend ritueel. Door onze leefwijze in het verstedelijkte Nederland, bewegen we veel te weinig en doen we teveel straling en negatieve invloed op van onze vervuilde, overvolle omgeving. Door tijdsdruk ervaren we nauwelijks de ruimte om helemaal tot ontspanning te komen, waardoor we de diepte van meditatie nauwelijks kunnen ervaren.

Vanuit dat inzicht is Neo tantra ontstaan, in samenwerking met monniken, Yogi's en guru's die met een tantrische, meditatieve achtergrond naar het westen kwamen, zo'n 50 jaar geleden. Vanuit liefde voor onze leraren ontwikkelen Mark en Jivanmukta (Janine) van Wilde Ziel, wekelijks eigentijdse neo tantrische rituelen. Het zijn prachtige vormen van afgestemd huidcontact, adem, klank en beweging.

Ze wekken energie op, die ons geblokkeerde voelen en waarnemen uit de weg ruimen en de natuurlijke stroom in je lichaam herstellen. Waardoor je (weer) het contact kunt ervaren met het wervelende, scheppende, orgastische, goddelijke bestaan.

We hanteren de volgende kleurcodes op deze evenementen:

Roze: bloot mag (nooit verplicht), sensuele, zachte en vurige tantrische transformerende energie. Geen $eks.

 

  • Wilde Ziel
  • 30 september 2022
  • Hendrik Van Wijnstraat 10, 1065 AS  Amsterdam, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 25,00
  • 0627033545
  • wildeziel.contactgmail.com
  • Tantra, Massage, Mindfulness

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Wilde Ziel (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Wilde Ziel
Wilde Ziel

Over Wilde Ziel

Onze workshops zijn er op gericht om mensen te helpen op het Tantra pad, door de meditaties, de transformatie oefeningen en speelse ontmoetingen die we aanbieden. Daarmee helpen we onze deelnemers de kennis, moed, inzicht en de energie te geven om stappen te zetten op het Tantrische pad naar zelfontplooiing, Wat is Tantra? Tantra is een filosofie, lifestyle, discipline, evolutie pad en een...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Transmissie-meditatie
Mediteren en bijdragen aan een betere wereld.
25 februari 2024
Holding Space
2 daagse workshop Haptonomisch-Systemisch Werk
23 maart 2024
Cursus | Divine Tantric Women: Level 1
7 maart 2024
Holding Space
Introductie workshop Haptonomisch-Systemisch werk
25 februari 2024
Meet en Eat
27 juli 2024
DansJeVrij iedere 3e zat
DansJeVrij! Naarden
16 maart 2024