UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 04-11-2022

Weekendretraite Herfst (wachtlijst)


Deze retraite is nu volgeboekt. Als je wil kan je op de reservelijst. Als je geinteresseerd bent in de bijeenkomsten die ik bied, kan ik je toevoegen aan mijn mailinglijst.

Het thema is Leven en Sterven. De herfst staat in het levenswiel voor de periode van zuivering, van loslaten, van terugtrekken, van integreren en transformeren. Het stervensproces in de natuur is heel zichtbaar. Dat wat sterft verandert van vorm en wordt opgenomen door de aarde. Binnen het boeddhisme gaat het sterven om sterven aan ideeen; het doorzien van alle vastomlijnde ideeen van wie je bent, wat moet en hoe het hoort. Dit brengt ruimte en verlichting.

In dit verdiepende weekend onderzoeken we dood en sterven, en daarmee (eigenlijk!) het leven. Aan de hand van eeuwenoude geleide meditaties en de natuur. De intentie is te verlichten (en niet te verzwaren) met een open en nieuwsgierige insteek. Deze retraite vindt plaats op Sacha Kripa, een prachtige plek in de natuur.

De retraite vindt plaats van vrijdagavond 4 november 19.30 en duurt tot zondag 6 november 16 uur.
Sacha Kripa is in Rossum, Overijssel. Kosten: 250 euro. Dit is inclusief twee overnachtingen, heerlijk gezond vegetarisch eten, bijeenkomsten en begeleiding.
Voor meer informatie en testimonials: www.onderdeacacia.nl/retraites

Eerdere deelnemers schreven het volgende: "Ik heb de herfstretraite met Mamaji als een warm bad en een groot cadeau voor mezelf ervaren. De prachtige plek in de natuur, het liefdevol en respectvol samen zijn met onbekenden, de fijne open sfeer, de verdieping in mijn eigen essentie… Het was een verademing!"

"De herfst retraite met Mamaji was super. Met een groep van negen mensen brachten we een weekend door op het prachtige Sacha Kripa, waar Mamaji ons begeleidde in Qi Jong, meditatie, shamaans reizen, bosbaden en meer, met als thema de herfst en westen van het medicijnwiel. Veel geleerd, veel kunnen loslaten. Mamaji heeft diepe kennis en een mooie, fijne begeleidingstijl: duidelijk, zacht en ook met humor. Een dikke tien!"

 

  • Onder de Acacia
  • 4 november 2022 t/m 6 november 2022
  • Tramweg 11, 7596 NA  Rossum, Overijssel, NEDERLAND
  • € 250,00
  • mamajigodefrooijgmail.com
  • Weekend retraites, Meditatie, Sjamanisme

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Onder de Acacia (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Onder de Acacia
Onder de Acacia

Over Onder De Acacia

Welkom onder de Acacia! Hier is een plek om stil te worden en te luisteren naar wat je hart je te vertellen heeft. ​Het hart spreekt in allerlei talen; in je stem, in beweging, in de natuur, in alles wat je ontmoet. Als je je aandacht verlegt van de gedachtestroom naar de stilte die er altijd is, dan hoor je de fluistering van het hart onmiskenbaar. En ontspan je nog meer dan ga je...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Spiritueel Coach Opleiding
5 januari 2024
Weekendretraite Zijn wie je bent - Expressie
21 juni 2024
Opleiding Licht Channeler
Jaaropleiding Licht Channeler
17 maart 2024