UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 01-10-2022

Dienst voor Saint Germain


Geliefde vrienden,

Jullie zijn van harte welkom om mee te doen met de Dienst voor Saint Germain, zaterdag 6 november 2021 van 14.00-16.00 uur via Zoom. Het doel van deze dienst is het bijstaan van Saint Germain om de wereld in het gouden tijdperk te brengen.

In het eerste deel zal er een lezing worden gegeven over de leringen van de opgevaren meesters van de Grote Witte Broederschap. In het tweede deel richten we ons in deze dienst op het geven van decrees en mantra’s met aandacht voor de bijbehorende visualisaties en in een rustig tempo. We zingen liederen en nemen deel aan geleide meditaties.

De filosoof George Santayana heeft gezegd, “Degenen die zich het verleden niet herinneren zijn gedoemd het te herhalen”. Dat is waar, maar zelfs degenen die zich het verleden wél herinneren, herhalen het — als zij de violette vlam niet gebruiken.

Er wordt uitleg gegeven over de leringen met behulp van video- en audiofragmenten van de boodschappers van de Grote Witte Broederschap. We roepen de violette vlam aan om onze moeilijkheden en die van onze geliefden op te lossen. De violette vlam is een speciaal spiritueel licht geïntroduceerd door de Opgevaren Meester Saint Germain.

Het is een wonderlijke techniek die helpt de geest te zuiveren, de emoties te bevrijden en het lichaam te genezen. Door de violette vlam in onze mantra’s, decrees, visualisaties en liederen aan te roepen, kan de ziel zich sneller verenigen met haar Heilige Christus-Zelf en haar goddelijk plan vervullen.

We zullen vooral gebruik maken van het Heart, Head and Hand boekje. De teksten komen op het scherm te staan maar als je nog geen decreeboek hebt zou je dit boekje via onderstaande link kunnen bestellen.

Opgeven: Ga naar de website van de SummitLighthouse (summitlighthouse.nl/) en kijk in activiteiten om je aan te melden of stuur een mail naar: tslh@summitlighthouse.nl
Zoomlink: Deze wordt kort voor aanvang van de dienst gemaild.
Kosten: Geen.
Donatie: Een vrijwillige bijdrage kan via deze link: summitlighthouse.nl/doneren
Website: www.summitlighthouse.nl
Webshop: www.amethistpers.nl
USA: www.summitlighthouse.org

 

  • Summit Lighthouse Nederland
  • 1 oktober 2022
  • Snelliuspad 23A, 3817 TN  Amersfoort, Utrecht, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 06 11264758
  • Contactsummitlighthouse.nl
  • Activiteiten, Lezingen, Meditatie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Summit Lighthouse Nederland (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Summit Lighthouse Nederland
Summit Lighthouse Nederland

Over Summit Lighthouse Nederland

Elizabeth Clare Prophet (1939-2009) was een auteur, leraar, boodschapper en leider van The Summit Lighthouse. Net als haar man, Mark L. Prophet, was haar roeping een profeet van God/ de Bron te zijn, of iemand die het Woord van God overbrengt. Opgeleid door de opgevaren meesters, gaf ze hun boodschappen aan de wereld door de kracht van de Heilige Geest/ het Hogere Zelf.. Deze berichten staan...

IS DIT IETS VOOR JOU?

ATB 4 - vierdaagse met trainer uit Auroville
25 mei 2024
Massage-wandelweekend 9-12 mei 2024 in Sauerland
9 mei 2024
<geen>
De 7 Kellerkinder- van schaduwkant naar krachtbron
19 november 2023
Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
10 oktober 2023
Dark shades of light
25 november 2023
Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
17 oktober 2023