UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 10-12-2022

Workshop Saint Germain en Violette Vuur - deel 4


Workshop ‘Saint Germain en de Violette Vlam’
Heb jij ook dierbare zielsherinneringen aan oude vergane beschavingen waarin overvloed, wijsheid en liefde regeerden in de economie, regering, godsdienst, samenleving en in de mensen zelf? Verlangt je ziel er ook naar om in een Gouden Tijdperk te leven? Kunnen we deze oude occulte kennis opnieuw gebruiken om de angst in de huidige wereld te transformeren naar liefde en is de mensheid in staat om terug te keren naar deze hoge staat van bewustzijn om wederom een Gouden Tijdperk te creëren?

Het Gouden Aquariustijdperk van Saint Germain staat voor de deur! Voel je de roep in je hart?

Het Aquariustijdperk van Saint Germain staat voor vrijheid en rechtvaardigheid, vrede en verlichting, broederschap, wetenschap en Goddelijke regering. Het brengt onderwijs voor het hart zodat jongeren hun hoogste potentieel kunnen verwezenlijken. Het is een Gouden Tijdperk waarin lichtdragers de aarde bewandelen als onopgevaren meesters, in het volle bewustzijn van hun Hogere Zelf.

Er is dus een hoger doel, een hogere weg, en een hogere visie voor de aarde. Er zijn vele leringen van de opgevaren meesters over het Aquariustijdperk en hoe wij deel ervan uitmaken. Wil je meer hierover weten? Wil je meer weten over Saint Germain en zijn leringen voor deze huidige tijd?

De Violette Vlam is een spirituele vlam en binnen de wetenschap geldt het violet als de kleur die de hoogste frequentie in het lichtspectrum heeft en de hoogste mate aan lichtenergie vrijgeeft aan de wereld. De Opgevaren Meester Saint Germain heeft het gebruik van deze vlam vrijgegeven voor de mensheid. Deze vlam heelt, reinigt en transmuteert het individu en het universum. Deze machtige vlam verlicht stress, werkt verjongend en transmuteert negatieve energie in positieve energie. De ingewijden uit Oost en West wisten deze spirituele vlam aan te roepen door de kracht van het Gesproken Woord met het doel om eenheid te bereiken. 

Wil je meer weten over deze spirituele vlam? Dan hebben we goed nieuws voor je!

We bieden een 4-delige workshop aan waarin je de Opgevaren Meester Saint Germain (beter) leert kennen evenals zijn leringen. De Wetenschap van het Gesproken Woord zal in stappen aan bod komen, terwijl we iedere bijeenkomst oefenen in het toepassen van de violette vlam. Je zult goede praktische handvatten ontvangen waarmee je meteen aan de slag kan.

De workshops wordt in 4 losse delen aangeboden 1x per maand op zaterdagmiddag.

Doe live mee in Amersfoort of neem deel vanuit je eigen ontspannen omgeving. Laat je enthousiasmeren, inspireren en verwerf nieuwe inzichten die je helpen in je huidige dagelijks leven. Leer meer over de hoopvolle boodschap van Saint Germain en zijn spirituele technieken waarmee we het Gouden Tijdperk tot leven kunnen brengen. Schrijf je nu in voor deze workshop!

Presentator
Rosa:
In 1995- ruim 27 jaar geleden- kwam ik in vuur en vlam te staan, toen ik een portret van Saint Germain zag. Deze gebeurtenis heeft mijn leven totaal veranderd. Ik ben naar hem op zoek gegaan.
Het is met recht het grootste geluk dat mij in mijn leven is overkomen dat ik daarna ‘The Summit Lighthouse’ en de leringen van de opgevaren meesters vond waar ik mij sindsdien met hart en ziel inzet om wat mij zo gelukkig heeft gemaakt te delen.

Irene:
Al vanaf mijn middelbare schooltijd was ik van binnen op zoek naar waarheid, naar het diepere bestaan van het leven. Na een zoektocht van vele jaren kwam ik in 2011 het boek Ontmoeting met Saint Germain tegen. Ik was verrukt en diep geraakt. Hoe geweldig zou het zijn als ik ook meer zou kunnen leren van de Opgevaren Meester Saint Germain?
Ik ontdekte de violette vlam, The Summit Lighthouse, en er begon een nieuwe periode in mijn leven. Ik voelde me echt thuis komen. De leringen van de opgevaren meesters hebben me diepe wijsheid, zegeningen en meer kleur in mijn leven gebracht. Ik ben zeer dankbaar!
Met veel plezier draag ik de leringen uit die via de boodschapper Elizabeth Clare Prophet zijn gegeven, in lezingen en andere activiteiten. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Informatie:
De data zijn:
zaterdag 17 september Deel 1 Le Comte de Saint Germain, de Wonderman van Europa
Zaterdag 22 oktober Deel 2 De ontdekker van Amerika en Shakespeare
zaterdag 12 november Deel 3 Amerika, I AM en het Gouden Tijdperk
zaterdag 10 december Deel 4 De alchemist en de Violette Vlam

Locatie Amersfoort, Snelliuspad 23A of via Zoom

Tijdstip: 14:00 – 16:00 uur

Voorkennis nodig: Nee

Reserveren: summitlighthouse.nl/agenda/

Kosten: € 20 euro ofwel € 5 euro per keer

Op locatie: Laat via de mail weten dat je op locatie in Amersfoort aanwezig zal zijn, zodat we een plek voor je kunnen reserveren.
Via Zoom: Heb je gereserveerd en betaald, dan krijg je een half uur voor de workshop de link om mee te doen via Zoom.

Nieuw: De workshop zal worden opgenomen. Alle deelnemers die meedoen en hebben betaald, zullen automatisch de link van de replay krijgen.
Wil je de replay krijgen, maar kun je er die dag niet bij zijn? Laat het via de mail weten, dan krijg je ook de link. Meld je ook dan aan en betaal alvast, zodat je op de deelnemerslijst komt te staan.

Vragen: Heb je vragen over de lezing of organisatorische vragen, mail naar contact@summitlighthouse.nl.

 

  • Summit Lighthouse Nederland
  • 10 december 2022
  • Snelliuspad 23A, 3817 TN  Amersfoort, Utrecht, NEDERLAND
  • € 5,00
  • 06 11264758
  • Contactsummitlighthouse.nl
  • Workshopserie, Leven vanuit je hart, Violette vlam

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Summit Lighthouse Nederland (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Summit Lighthouse Nederland
Summit Lighthouse Nederland

Over Summit Lighthouse Nederland

Elizabeth Clare Prophet (1939-2009) was een auteur, leraar, boodschapper en leider van The Summit Lighthouse. Net als haar man, Mark L. Prophet, was haar roeping een profeet van God/ de Bron te zijn, of iemand die het Woord van God overbrengt. Opgeleid door de opgevaren meesters, gaf ze hun boodschappen aan de wereld door de kracht van de Heilige Geest/ het Hogere Zelf.. Deze berichten staan...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cabaretier Robert Derksen
Opstellingen workshop
17 december 2023
Awakening Your Light Body Blok 1 (3 zaterdagen)
13 januari 2024
Massage-wandelweekend 9-12 mei 2024 in Sauerland
9 mei 2024
ATB 4 - vierdaagse met trainer uit Auroville
25 mei 2024
hoofdmassage
Oefeningen en massage met de nervus vagus
12 januari 2024
Energie Transmissie "Allow Yourself to Grow"
18 december 2023