UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 22-10-2022
  •  speciale aanbieding!

Activeren en openen van de pijnappelklier (2dgn)


Speciale aanbieding

Op basis van zelf te bepalen bijdrage.

 

Brug naar hoger bewustzijn:
Juist nu, bij de overgang naar de nieuwe tijd is het belangrijk aandacht te besteden aan het activeren en doen ontwaken van de pijnappelklier. De pijnappelklier is de fysieke brug naar de nieuwe tijd, die de weg opent voor hogere ervaringen, contacten en inzichten.

Onze hersenen en onze geest zijn slechts voor een klein gedeelte wakker. Daardoor hebben we geen overzicht over het grotere geheel en kunnen we slechts een klein deel van de werkelijkheid bevatten. We zijn als vissen in een kom, die niet weten dat er een wereld buiten de kom is.

Tijdens deze tweedaagse cursus werken de meesters met het openen van je hogere geest en met het verruimen van je mentale lichaam. Daarnaast zullen we dit verbinden met je hart, je wil en met je basis. Want creativiteit werkt op de hoogste wijze als deze samengaat met liefde en met je vermogen je ideeën te manifesteren.

We besteden veel aandacht aan het activeren van je pijnappelklier. De pijnappelklier is een medisch nog erg onbegrepen klier. Lang werd gedacht dat de klier eigenlijk nauwelijks of geen functie had, wat bij de meeste mensen ook zo lijkt te zijn. Maar bij mensen die veel mediteren wordt deze klier geactiveerd. Hij regelt namelijk het contact tussen je aardse en de hogere lagen van de werkelijkheid, waaronder je eigen hogere geest. In Mexico werd onderzoek naar de werking van de pijnappelklier gedaan. Mensen die werden ingespoten met de stof die door de pijnappelklier wordt aangemaakt, kregen visioenen van hogere werkelijkheden en rapporteerden na afloop veelvuldig dat ze contact met hogere intelligenties hadden.

In meditaties gaan we bewust de pijnappelklier activeren en de werking van de hersenen optimaliseren.

Cursusdata: 22 en 23 oktober
Locatie: Dalfsen, Stal de Marshoek, Marshoekersteeg 17a

Kosten: Op basis van zelf te bepalen bijdrage. Richtbedrag €245. Inclusief de meditaties en uitleg op cd’s of als downloads. Deze kosten €55, dit is een vast bedrag. Van de overige kosten kan worden afgeweken.

Aanmelden: via de website israna.nl

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem gerust contact met ons op.

 

  • Israna lichtcentrum
  • 22 oktober 2022
  • Marshoekersteeg 17A,   Dalfsen, Overijssel, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0521 - 34 46 53
  • infoisrana.nl
  • Workshop of cursus, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Israna lichtcentrum (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Israna lichtcentrum
Israna lichtcentrum

Over Israna Lichtcentrum

Israna lichtcentrum van Froukje Buma en Jeroen Kuyper. We zijn beiden psycholoog en sinds 1997 meditatieleraar. We channelen geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Froukje geeft individuele (hypno) therapie en healing. Jeroen werkt bij de GGZ Friesland en heeft een reguliere psychotherapiepraktijk in Sneek. Ons doel is je verder te helpen met spirituele ontwikkeling en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Spiritueel Coach Opleiding
5 januari 2024
Weekendretraite Zijn wie je bent - Expressie
21 juni 2024
Opleiding Licht Channeler
Jaaropleiding Licht Channeler
17 maart 2024