UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 12-02-2023

Stiltereis in Andalusië


De stilte is niet leeg, maar juist vol antwoorden
Er is niets zo boeiend als de stilte. De diepe rust in jou, die optreedt als er niets meer moet of hoeft, brengt je naar diepere inzichten, naar jouw essentie, naar wie je écht diep van binnen bent. De stilte laat je écht in je lijf zakken. Als alle ruis van buitenaf wegvalt, de ontspanning en jouw verstilling begint, is dat wat er van binnen om jouw aandacht vraagt zonder moeite hoorbaar. Ontvang antwoorden op je innerlijke vragen. De stilte is zacht en helend en maakt de wijsheid van jouw hart wakker.

Stilteretraite mét groepsprogramma
Uniek aan jouw stiltereis met Mi Cuento is dat er een geleid en uitgebalanceerd stilte-groepsprogramma is, dat naadloos mee beweegt door de - doorgaans ongeveer 4 - stiltedagen in deze week. De stilte, rust en ontspanning laten de geest verstillen en verkwikken. Het zorgvuldige programma maakt ook de wijsheid van je lijf 'wakker' en geeft jouw stilte inhoud. De combinatie van die twee geeft diepe inzichten.

Door deze bijzondere afwisseling van verstilling en programma is de stiltereis zowel diepgaand, ontspannend en een zee van rust, als licht en speels en dynamisch. Ook maakt het dat de stilteretraite voor iedereen - ervaren met stilte of niet - toegankelijk én doeltreffend is.

 

  • Mi Cuento Reizen
  • 12 februari 2023 t/m 18 februari 2023
  • Casa Rural La Morata, XXXX  Las Casillas De Martos, SPAIN
  • € 1395,00
  • 0641429945
  • infomicuento-reizen.nl
  • Reizen en vakanties, Innerlijke reis

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Mi Cuento Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Mi Cuento Reizen
Mi Cuento Reizen

Over Mi Cuento Reizen

Ontspannende en Inspirerende Retraite Vakanties middenin de natuur van Andalusië Wil jij het leven ten volle leven? Meer doen van dat wat je écht wilt, in plaats van dat wat er allemaal moet? Kom in jouw retraitereis tot rust en voel je meer en meer in balans. Ontdek in deze boeiende retraite vakantie alles wat voor jou wezenlijk en belangrijk is. Vind antwoorden op je innerlijke vragen....