UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 20-12-2022
  •  speciale aanbieding!

Kerstreis in Cortijo Vida, Andalusië


Speciale aanbieding

Boek vóór 15 oktober met de code "buzzbie" en ontvang 100 euro korting.

 

Neem je hart mee op retraite!

Het einde van het jaar nodigt altijd uit om naar binnen te gaan, terug te blikken en ook vooruit te kijken. Kerst is het feest van geboorte, van nieuw begin, het feest van licht. Het is een mooi moment om eens te kijken hoe het is daar binnen in jouw hart. Waar ben je dankbaar voor, en kun je je doorgaans met een gevoel van dankbaarheid verbinden? Dankbaarheid is overvloed en je dat beseffen is de grootste rijkdom.

Ook gaan we kijken waar er in jouw hart lucht bij mag komen. Wat beklemt er wellicht? Wat is er donker en wil in het licht worden gezet door jou? Hoe kun je je hart weer openen?

Kortom: het wordt een fantastische week, met o.a. meditatie, klinken, muziek, mooie teksten, samen verbinden, lekker en gezond eten, fijne oefeningen, aanraking, een cacao ceremonie, maar ook heerlijk tijd tussen de sessies door om dingen te laten beklijven, lekker een boekje te lezen of even in de jaccuzzi te zitten. Een heerlijk oplaadmoment, waarmee jij lichter het nieuwe jaar in gaat.

Doe je mee??

Deze retraite biedt plaats aan maximaal 4 à 5 gasten

inbegrepen:
3 maaltijden per dag, koffie, thee, water. (ivm programma, wordt alcoholconsumptie afgeraden, maar is er één consumptie - wijn of bier - toegestaan tijdens de avondmaaltijd);
verblijf op basis van een gedeelde tweepersoonskamer (blijkt het aantal deelnemers 3 of minder te zijn, dan heb je een kamer alleen);
gedeelde badkamer met de overige deelnemers;
Vervoer van en naar de luchthaven van Málaga, mits je je houdt aan de voorgestelde vlucht*
niet inbegrepen:
*Retourvlucht Luchthaven Nederland-Málaga (let op! voorgestelde vlucht is met Transavia vanaf Eindhoven Airport, heen op 20 december, terug op 26 december. Momenteel is deze nog ver onder 200€, dus als je snel boekt, heb je ook een goedkopere vlucht!)
bijdrage aan maaltijden buiten de deur (dit gaat in onderling overleg)
Frisdrank; deze zijn de gehele dag te nuttigen, je tekent aan op een lijst en je rekent na afloop met mij af wat je genuttigd hebt. Per consumptie reken ik 1,00€.

 

  • Mi Cuento Reizen
  • 20 december 2022 t/m 26 december 2022
  • Cortijo Vida, La Marchanta S/n, 23669  Alcaudete, SPAIN
  • € 1095,00
  • 0641429945
  • infomicuento-reizen.nl
  • Reizen en vakanties, Innerlijke reis

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Mi Cuento Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Mi Cuento Reizen
Mi Cuento Reizen

Over Mi Cuento Reizen

Ontspannende en Inspirerende Retraite Vakanties middenin de natuur van Andalusië Wil jij het leven ten volle leven? Meer doen van dat wat je écht wilt, in plaats van dat wat er allemaal moet? Kom in jouw retraitereis tot rust en voel je meer en meer in balans. Ontdek in deze boeiende retraite vakantie alles wat voor jou wezenlijk en belangrijk is. Vind antwoorden op je innerlijke vragen....