UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 30-09-2022

Soul Body Fusion, internationale healing sensatie!


Soul Body Fusion® heeft wereldwijd bijgedragen tot talloze meldingen van buitengewone genezingen én geeft meetbaar een Quantumsprong in bewustzijn. Daarom is Soul Body Fusion® niet alleen geschikt voor mensen die zich elke dag gezonder, krachtiger en zielsgelukkig willen voelen maar ook voor de mensen die willen dat hun geliefden (of cliënten voor de mensen die een praktijk hebben) zich gezonder, krachtiger en zielsgelukkig voelen. Je leert deze snelle en makkelijke techniek namelijk niet alleen toepassen op jezelf maar ook op volwassenen, kinderen én dieren. Live én op afstand! De basis van deze techniek is dat je in de workshop leert hoe je energie van de ziel tot in de cellen brengt! Iedereen kan dit in 1 dag leren en de wereldwijd genoemde effecten zijn ronduit spectaculair. Helemaal onderaan de informatie vind je 2 voorbeelden.

De reactie van Wieteke uit Amsterdam over Soul Body Fusion®.
“Ik heb jarenlange ervaring met verschillende soorten energiewerk. Soul Body Fusion® deed tot mijn verassing sneller en efficiënter datgene waar de andere soorten energiewerk waarmee ik bekend was zoveel langer over deden.”

In 2020 is de stichting Soul Body Fusion® Nederland opgericht om deze bijzonder techniek meer bekendheid te geven. Soul Body Fusion® (Master) Teacher Arno van Dijk is bestuurslid van deze stichting.

Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood) schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands trilling. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces
(2 x 10 minuten) ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

Jonette Crowley uit de VS heeft dit proces 'doorgekregen' van haar gidsen en de wereld in gebracht (www.jonettecrowley.com). Het boek wat zij geschreven heeft over dit proces is al in 10 talen verkrijgbaar! Arno van Dijk is door haar opgeleid om jou deze techniek te leren.

Tijdens de Soul Body Fusion® workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je het Soul Body Fusion® proces toepassen op jezelf, en 1 op 1 op volwassenen, kinderen én dieren. Een start voor een leven vanuit je volledige potentieel!

Deze workshop wordt gegeven door Soul Body Fusion® (Master) Teacher Arno van Dijk op zondag 18 september van 9.45 uur tot 17.00 uur in een prachtige yurt in Driel (Arnhem-Zuid). (Andere data en locaties: zie de website onderaan.)

Je investering voor de Soul Body Fusion® workshop (incl. certificaat) is: (alle tarieven vrijgesteld van btw)

€ 179,- standaard tarief
€ 129,- kortingstarief (voor mensen die geen- of alleen gratis sessies (gaan) geven en de workshop niet zakelijk aftrekken én Soul Body Fusion® niet (gaan) gebruiken in combinatie met of als aanvulling op betaalde sessies: coaching, massage, mindfulness, andere (energetische) technieken etc. Als je in de toekomst niet meer voldoet aan de vereisten van het kortingstarief vragen we je om de gekregen korting alsnog te voldoen.

Na afloop van de workshop ontvang je het Soul Body Fusion® practitioner certificaat en kun je direct aan de slag met (betaalde) sessies geven! Je kunt je tevens laten vermelden als gecertificeerd practitioner op de nationale Soul Body Fusion® website.

Aanmelding gaat via een e-mail naar arno@urpichai.nl waarna je het inschrijfformulier toegestuurd krijgt.
Docent: Arno van Dijk, Soul Body Fusion® Teacher sinds 2012, Soul Body Fusion® Master Teacher sinds 2020.

Wil je vooraf meer lezen over Soul Body Fusion®? Kijk dan op www.urpichai.nl/workshops daar vind je ook de data van de komende workshops of vraag de studiegids aan via een mail naar arno@urpichai.nl.

Twee voorbeelden uit de talloze meldingen van buitengewone healing:

Renee: “Sinds de workshop (een maand geleden) heb ik elke ochtend een sessie bij mezelf gedaan als eerste na het wakker worden en dat is super fijn. Het lijkt wel alsof mijn leven een boost heeft gekregen!
Voorheen voelde het leven als strijd en had ik geen tijd en energie om ook nog ‘oude zooi’ op te ruimen. Zo ervaar ik het, haha! Ik ben nu aan het leven in plaats van overleven. Ik zie het al bijna als een nieuw ‘normaal’, heerlijk is het!
Ik ben zo dankbaar en blij dat ik Soul Body Fusion ben tegengekomen, of dat het mij heeft gevonden ;). Het voelt echt als het missende stukje waar ik naar zocht en tegelijkertijd als een nieuw begin, een frisse start.”

Pamela: “Na de bestralingsweek was ik aan het einde van 5 dagen echt een wandelend wrak … liep zo langzaam als een bejaarde – echt strompelen (normaal ben ik behoorlijk vitaal). Heel bijzonder was het om de volgende dag te ervaren tijdens de Soul Body Fusion® sessie …dat er letterlijk ‘een vlammetje aangestoken werd’ en dat ik de dag daarop mijn energie weer helemaal terug had..!

 

  • Soul Body Fusion Centrum Arno & Anneke
  • 30 september 2022
  •   Arnhem-Zuid, Gelderland, NEDERLAND
  • € 129,00
  • 0654797322
  • infourpichai.nl
  • Workshop of cursus, Healing , Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Soul Body Fusion Centrum Arno & Anneke (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Soul Body Fusion Centrum Arno & Anneke
Soul Body Fusion Centrum Arno & Anneke

Over Soul Body Fusion Centrum Arno & Anneke

Welkom bij Centrum Arno van Dijk Mijn naam is Arno van Dijk en ik ben als Soul Body Fusion® leraar (teacher) / Soul Body Fusion® leraar van leraren (master teacher), energetisch coach, Reiki Master, bezig om mensen te helpen met persoonlijke en spirituele groei én met het ondersteunen van de wereldwijde Soul Body Fusion® community. De afgelopen 30 jaar heb ik besteed aan het leren en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Reconnection
Weekend met (Self-)Healing en Reconnection
16 december 2023
Verbonden Harten
Verbonden Harten
17 februari 2024
ET-Healing Experience | Stargate Meditatie (Live)
9 januari 2024
Yoga en meditatieweekend: neurowetenschap en yoga
16 december 2023
Tantra Foundation
Tantra Foundation training - weekend 1 van 2
6 april 2024
Bloemstructuur
Eéndaagse workshop Spirituele Iriscopie
16 december 2023