UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 04-11-2022

Yin Yoga opleiding


In de mooie wereld van yin ga je met je aandacht diep naar binnen. Je houdt houdingen lang aan, terwijl je je spieren ontspant. Het werkt daardoor diep door in het bindweefsel, de gewrichten en pezen en banden, en ook op je emotionele gezondheid. Yin yoga geeft je de tijd om echt naar je lichaam te luisteren en je leert de signalen van je lichaam beter te herkennen. Daardoor ga je als vanzelf beter voor je lichaam te zorgen. 

Yin yoga is niet voor niets zo populair. Het heeft een bijzonder ontspannende en helende werking en werkt diep door in je hele systeem. Het brengt meer balans in het sympathische en parasympatische zenuwstelsel; meer aandacht voor rust en minder voor stress. In de maatschappij van vandaag de dag is het dus meer dan welkom! Het zorgt ook voor een vrijere doorstroming van energie, waardoor je je vitaliteit voelt toenemen.

Je kunt deze opleiding volgen voor je eigen verdieping, of om yin yoga lessen te gaan geven. 

Data: 5 vrijdagen: 4, 11, 18, 25 november en 2 december.
Plaats: Rhenen, bij het bos - Heerlijk wandelen in de lunchpauze of na afloop (let op, er is een lieve kat aanwezig, die in principe veel buiten is, maar ook naar binnen kan. Ben je allergisch voor katten, laat het me weten, dan houd ik je op de hoogte van een volgende keer op een andere locatie.
Tijden: 08:45 - 17:15 elke dag
Prijs: € 550,- excl. BTW (665,50 incl. BTW), 50 uur opleiding, als bijscholing erkend door Yoga Alliance. Deze yin yoga opleiding telt voor Yoga Alliance als bijscholing 50 uur, of als onderdeel van de 300 uur yoga vervolg opleiding, wanneer je al een 200 uur opleiding tot yoga docent hebt gevolgd. Heb je nog geen 200 uur opleiding gevolgd, dan ben je ook van harte welkom. En je kunt deze ontspannende 5-daagse ook gewoon lekker voor jezelf als ontspannende dagen volgen. 

Excl. het boek 'Yin Yoga, Principles & practice' van Paul Grilley, en het boek 'The complete guide to Yin Yoga' van Bernie Clarck..Deze boeken fungeren als een fijn naslagwerk en makkelijk handboek om yin yoga lessen te creëren. Deze boeken moet je zelf nog aanschaffen.

 

  • Andere Boeg
  • 4 november 2022 t/m 2 december 2022
  • P/a Industrieweg 21, 6708 PM  Wageningen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 665,50
  • 06-40240241
  • infoandereboeg.nl
  • Yin yoga, Meditatie, Mindfulness

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Andere Boeg (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Andere Boeg
Andere Boeg

Over Andere Boeg

Marloes van der Kamp geeft yoga opleidingen, bijscholingen, meditatieweekenden en weken. Op dit moment online, en zodra het weer mag, weer op locatie. De sleutel is steeds hetzelfde: BewustZijn. Met aandacht blijven bij dat wat er is in het moment en hierin ontspannen. Door de aandacht in het moment ontstaat een verdieping, waardoor transformatie kan plaatsvinden en er een dieper contact...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kerst met singles
Kerstweekend singles Veluwe. Diner, workshop feest
24 december 2022
ET-Healing Practitioner Programma - Online
7 december 2022
krachtplaatswandeling
Krachtplaatswandeling + activaties Solse Gat
21 december 2022
ET-Healing Experience (Online)
20 december 2022
lomi lomi massage
Eendaagse Lomi Lomi Massage cursus
22 januari 2023
MEP transformatie techniek voor kind en jeugd,
27 januari 2023