Mind Eye Power transformatie techniek, 3 dagen


19 april 2023
10 mei 2023
24 mei 2023

Mind Eye Power is een innovatieve, effectieve en integratieve methode om diepgaande en blijvende verandering te brengen in stress, angsten en onverwerkte emoties, saboterende overtuigingen, hardnekkige gedragspatronen, (gevolgen van) trauma.

Mind Eye Power is toepasbaar in zeer verscheidene levenssituaties waarbij de cliënt lading, last en noodzaak ervaart om te veranderen en zichzelf van dit levensthema te bevrijden. De ingang hiertoe is de gehele body-mind en met name de juiste mindset, de ogen, adem en hoofd-hart-buik alignment.

De client lost niet alleen een probleem op maar krijgt ook nieuwe inzichten, meer balans en een nieuw perspectief. De methode is gebaseerd op moderne wetenschap en eeuwenoude kennis over de informatieverwerking van ogen en brein in relatie tot lichaam, emoties en cognities.

Mind Eye Power is niet persé gericht op traumaverwerking, maar wordt vooral ingezet om ongezonde overlevingsmechanismen te ontkoppelen en te overschrijven.

Het is dus zeker niet mogelijk en ook niet toegestaan om na de MEP basics over te gaan tot het behandelen van complex trauma en zeer complexe problematiek wanneer daar niet voldoende expertise of achtergrond in is.


3-daagse Basics
Voor professionals en als zelfhulpmethode die nieuwsgierig zijn naar de MEP methodiek en deze direct willen toepassen in de praktijk

LEES MEER

12-daagse Advanced
Voor professionals die zich na de 3-daagse Basics willen certificeren tot Practitioner en verder willen verdiepen in de MEP methodiek

LEES MEER
mindeyepower.nl/mep-opleidingsaanbod/

 

  • Mind Eye Power integratieve behandelmethode
  • 19 april 2023 t/m 24 mei 2023
  • St Agnetenweg 45, 6545 AW  Nijmegen, NEDERLAND
  • € 695,00
  • 0642040347
  • jacquelinemindeyepower.nl
  • Workshop of cursus, Coaching, Healing workshop

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Mind Eye Power integratieve behandelmethode (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Mind Eye Power  integratieve behandelmethode
Mind Eye Power integratieve behandelmethode

Over Mind Eye Power Integratieve Behandelmethode

Mijn naam is Jacqueline Venbrux. Als lichaamsgericht werkend psychologe heb ik 17 jaar gewerkt binnen de GGZ , onder meer met intensieve angst en trauma behandeling. Daarnaast was ik jarenlang mindfulness trainer en als co-trainer verbonden aan een opleidingsinstituut gericht op Body Mind centering . Vanaf eind 2013 heb ik mijn eigen methode en opleiding ontwikkeld en vorm gegeven. Ik ben...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Massage Cursus weekend
18 februari 2023
Cursus voor beginners
Massage Cursus Beginners, avondcursus
14 maart 2023
<geen>
Clown Basisworkshop
12 februari 2023
<geen>
De 7 Kellerkinder- van schaduwkant naar krachtbron
4 maart 2023
Lomi Lomi Massagecursus van 5 dagen
11 februari 2023
Magische Reis - truffelceremonie
4 februari 2023