UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 21-01-2023

Ben je geïnteresseerd in zelfhypnose?


Workshop Zelfhypnose

Wil jij handvatten krijgen om zelf van problemen af te komen, dan kan dat nu. Leer om jezelf te hypnotiseren en zo je problemen zelf op te lossen. Hoe mooi is dat! Leer hoe jij gebruik kunt gaan maken van zelfhypnose om je klachten en problemen aan te pakken.

In één dag leer jij hoe je jezelf in hypnose kan brengen en ook hoe je nieuwe patronen aan gaat leren zodat je onbewuste die nieuwe patronen gaat volgen en niet langer de oude patronen volgt.

Ben je geïnteresseerd in hypnose en dan vooral in zelfhypnose? Hoe zou het zijn als je meer controle zou hebben over je onbewuste gedachten en gevoelens? En hoe mooi is het als je niet meer die negatieve gevoelens zou hebben?

Hypnose om je problemen op te lossen
Heel veel mensen hebben problemen waar ze maar niet vanaf komen en zouden dit het liefst ook zelf willen kunnen oplossen. Dat is heel lastig want als je het bewust zou kunnen oplossen had je het natuurlijk al gedaan.

Alleen het is allemaal onbewust en zonder hypnose kun je daar niet bij. Je brein is namelijk een leermachine en die houdt ervan om nieuwe dingen te leren en ook uit te voeren. Met zelfhypnose gaat dat nog sneller en zal je merken dat het allemaal veel makkelijker zal gaan.
Dus wil jij de tools leren om jezelf te kunnen hypnotiseren? Dan kan je nu meedoen met de unieke zelfhypnose workshop waarin je de ins en outs ontdekt van de hypnose en jij je eigen problemen kan gaan tackelen.
Deze techniek kan je daarna voor de rest van je leven gebruiken en dat zal je heel veel gaan opleveren. Met zelfhypnose kan je echt geweldige dingen doen en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Monique Tenthof van Noorden is de trainer
Zij is eigenaar van OMNIA Hypnose en is Internationaal Geregistreerd Hypnotherapeut.
Monique heeft meer dan 30 jaar ervaring in het instrueren, lesgeven en trainen van mensen en heeft vele individuele en groepssessies hypnose gegeven. Door middel van zelfhypnose heeft zij haar eigen belemmeringen en negatieve overtuigingen losgelaten en leeft zij het leven waar zij voorheen van droomde. Zelf heeft zij vele klachten door middel van zelfhypnose bij zichzelf opgelost zoals chronische pijn, hoge bloeddruk, niet meer snoepen en niet meer nagelbijten en heeft zij nu een reëel zelfbeeld met heel veel zelfvertrouwen.
Wil jij ook met jezelf aan de slag? Ook jouw problemen kun je zelf aanpakken. Monique leert je precies hoe je dat gaat doen.

Waar en wanneer kun je meedoen?
Lijkt het je wat om mee te doen op zaterdag 21 januari in De Buitenkans in Almere. We starten om 10.30 uur en de workshop duurt tot 16.00 uur. Koffie, thee en fruit is inclusief. De lunch laat ik graag aan jou over en parkeren is gratis in de buurt. Het aantal deelnemers is beperkt, dus vol is vol.
Na deze dag kun jij jezelf in hypnose brengen en de transformatie die je voor ogen hebt zelf gaan creëren. De investering voor deze dag is 97 euro.

Er zijn nog 3 plekken beschikbaar. Wil jij meedoen? Aarzel dan niet te lang met aanmelden. Deze hypnose dag wordt 2 dagen gegeven en één dag is helemaal volgeboekt en het gaat snel.

 

  • OMNIA Hypnose
  • 21 januari 2023
  • Ambt Dorknoperlaan 5, 1336 GA  Almere, Flevoland, NEDERLAND
  • € 97,00
  • 0639142366
  • infoomniahypnose.nl
  • Dag retraite, Healing workshop

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur OMNIA Hypnose (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van OMNIA Hypnose
OMNIA Hypnose

Over Omnia Hypnose

De kracht van hypnose Ik ben Monique Tenthof van Noorden, 59 jaar en ik werk met directe hypnose. Met één sessie directe hypnose ben jij direct en blijvend van je probleem, je belemmering of vervelende overtuiging of patroon af. Enkele voorbeelden waar hypnose voor wordt ingezet: Stress – stoppen met roken – afvallen – stoppen met nagelbijten – diverse angsten – fobieën...

IS DIT IETS VOOR JOU?

zelfliefde
De Nationale Gezondheidsbeurs
2 februari 2023
gedachten beheersen
Zelfhypnose voor een mooier leven
18 februari 2023
zelfwaardering
Bevrijd jezelf uit een belemmering
19 februari 2023