UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 16-04-2023

Expressie-reis in Andalusië


Diepgaand, helend, krachtig, speels
Expressie reis - programma


Dag 1:

Deze dag staat in het teken van reizen en aankomen op locatie, kennismaken en elkaar ook buiten de woorden om ontmoeten.

Dag 2:

Deze dag gaat om aarden, van oer, roots, balans tussengeven en nemen, wie ben je?

Dag 3:

Deze dag gaat om flow. Stroomt het? Kun je meebewegen met de stroom van het leven? Leef je je verlangen? Wat geeft jou levenskracht?

Dag 4:

Deze dag staat in het teken van vuur, van daadkracht en passie, je wensen, dromen en verlangens. Wat is jóuw verhaal of boodschap?

Dag 5:

Waar mag lucht bij komen? Wat mag er geheeld worden? Wat mag ruimte krijgen? Deze dag staat in het teken van het verhaal van jouw hart en alles wat daar te voelen is.

Dag 6:

Wat wil jij in het licht zetten dat nu nog in de schaduw staat? Durf je óók je schaduwkant te aanvaarden? Wat mag je aanschouwen dat het licht nog niet heeft gezien?

Dag 7:

Ik ben welkom, met alles wat er is en wie ik ben. Ik kies vrijheid.Dans en Expressie via onze stem (klinken/klanken), geven veel aarding en lichaams- en zelfbewustzijn. Dat voelt in het begin misschien best 'kwetsbaar' of spannend (en dat is het ook!), maar juist het tonen van deze kwetsbaarheid maakt dat je beter in je vel gaat zitten en meer in balans komt. Je hoeft niet te kunnen dansen of zingen, het gaat niet om mooi, maar juist om puur, en dat kan vele vormen hebben. Ook werken we met stilte, of geleide meditaties, energetische oefeningen, andere vormen van creativiteit in een passende combinatie van dit alles.We zijn zoveel mogelijk in de natuur en buiten, daar waar het weer dit toelaat. Ook is er tussendoor voldoende tijd om dingen te laten bezinken, simpelweg te genieten van de mooie omgeving, een boekje, om te schrijven misschien, en gewoon even op jezelf te zijn.

 

  • Mi Cuento Reizen
  • 16 april 2023 t/m 22 april 2023
  • Onderste Puth 1, 6155 LP  Las Cassillas De Martos, SPAIN
  • € 1295,00
  • 0641429945
  • infomicuento-reizen.nl
  • Week retraites, Innerlijke reis, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Mi Cuento Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Mi Cuento Reizen
Mi Cuento Reizen

Over Mi Cuento Reizen

Ontspannende en Inspirerende Retraite Vakanties middenin de natuur van Andalusië Wil jij het leven ten volle leven? Meer doen van dat wat je écht wilt, in plaats van dat wat er allemaal moet? Kom in jouw retraitereis tot rust en voel je meer en meer in balans. Ontdek in deze boeiende retraite vakantie alles wat voor jou wezenlijk en belangrijk is. Vind antwoorden op je innerlijke vragen....