UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-02-2023

Meditaties van de Meesters, online


Tijdens de ochtend met Meditaties van de Meesters stel ik me open voor de Lichtmeester die op dat moment door me heen wil spreken.
zuilen tempel Eerder lieten.a. Lord Michael, Quan Yin, de Grote Witte Broederschap, Lichtmeester Hilarion Hathor, Saint Germain, de Grote Witte Zusterschap en het Wezen van het Christusbewustzijn en Aartsengel Rafaël van zich horen. Deze Lichtmeesters gaven via lichtmeditaties en channelings krachtige, liefdevolle en praktische boodschappen!

Wil je erbij zijn? De ochtend staat open voor iedereen die zich hier toe aangetrokken voelt. Je hoeft geen ervaring te hebben. Geef je wel even op!
De bijdrage is E 20,-. Als geschenk ontvang je later de meditaties die live zijn opgenomen zodat je ze vaker kunt beluisteren.

zondag 19 februari online
van 10 – 12.30 uur
bijdrage: E 20,-
Na inschrijving ontvang je de link!

 

  • Sirion, lichtwerk & light body
  • 19 februari 2023
  • NEDERLAND
  • € 20,00
  • paulinesirion.nu
  • Channeling, Energiewerk, Lichtwerk

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Sirion, lichtwerk & light body (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Sirion, lichtwerk & light body
Sirion, lichtwerk & light body

Over Sirion, Lichtwerk & Light Body

even voorstellen: Pauline Plokhooij: Van jongs af aan ervaar ik een immense ruimte en stilte in mij. Tijdens het lezen van de boeken van Seth en Orin, werd deze ruimte en stilte aangeraakt. Een diep innerlijk weten ontvouwde zich. Sindsdien heb ik me in deze ‘materie’ verdiept. In 1994 volgde ik de Awakening your Light Body cursus. Bij de eerste zin van de eerste meditatie wist ik dat ik...