UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 21-02-2023

Jouw moment van ademen in de Ademcirkel Enschede


Ik geef mijzelf minstens een keer in de week een ademsessie cadeau. Meestal in mijn eentje. Normaal gesproken dan. Of bij een collega. Wat een verademing altijd. Letterlijk. Ik vind altijd weer een nieuwe balans en nieuwe ideeën en inspiratie. Mijn emoties weer in balans en nieuwe energie. Ademen is een fantastische manier om jezelf te transformeren op alle lagen. Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. Brengt je thuis, geeft je energie, zuivert, detoxed en verlevendigt jouw hele wezen.

En dat gun ik jou dus ook! Dat biedt ik aan in groepsverband. De groep zal zeker niet groter zijn dan 6 of 8 deelnemers. Meer weten?

Jouw contact met al deze werelden in je is de adem. Jouw ademhaling die helemaal vanzelf gaat, maar door omstandigheden niet optimaal is, nee zelfs jou uit balans kan brengen door bv. simpelweg te veel, te weinig, of te hoog te ademen.

Nu kun je bij mij sinds 2016 al een individuele ademsessie boeken. Nu bied ik dit ook aan kleine intieme groepen. Waarom? Een groep versterkt en ondersteunt elkaar in triggers, emoties en gedachtenpatronen. Je helpt elkaar jezelf te leren kennen, ook al adem je helemaal voor jezelf. Samen ademen verbindt. Een groepsessie is ook voordeliger. Dus fijn om erbij te doen naast je individuele sessies, of om kennis te maken met deze mooie techniek.

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van groepen. Ook met het ademen, alleen heb ik dat nooit zelf "los" aangeboden hier in Hart van MirA. Tot nu. Doe je mee?

Kom alleen of neem iemand mee. Je partner, een vriend(in), familie.

Wat gaan we doen

We maken kort kennis met elkaar. We verbinden en spreken ons uit over wat gedeeld wil worden en wat speelt. Je deelt alleen wat jij kwijt wilt. Ik nodig je uit al te voelen of er op het moment, dus voor de avond begint, iets speelt. Of er een bepaald thema is of heb je een intentie of verlangen? Neem dat mee, eventueel op schrift. Ik vraag je sowieso iets op schrift te zetten hierover op deze avond. Daarna laten we dit onderwerp los.

Ik leg uit wat de bedoeling is en hoe de techniek werkt. We oefenen eventueel samen. Daarna gaan we op matrasjes een half uur tot een uur ademen en na de sessie navoelen.

Daarna volgt nog een korte deelronde.

Praktisch:
Begeleidiing: Mieke Vos
Datum 21 februari om 19.00 uur
Bijdrage: €50,00 (aanmelding 2 deelnemers is €90,00)

Meenemen:
flesje water
Kussentje
dekentje
draag gemakkelijke niet knellende kleding in laagjes

 

  • Trinity Tao Tantra
  • 21 februari 2023
  • Helenastraat 82, 7543 TW  Enschede, Overijssel, NEDERLAND
  • € 50,00
  • 06-22100356
  • infomomentvoormassage.nl
  • Ademsessie, Healing workshop, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Trinity Tao Tantra (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Trinity Tao Tantra
Trinity Tao Tantra

Over Trinity Tao Tantra

Mijn interesse in tantra was een natuurlijk vervolg op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Tantra heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijn vrouw zijn, mens zijn. Tantra helpt mij in contact te zijn, en gecenterd te blijven in mijn hart. Mijn passie is via mijn massages deze liefde te delen met iedereen en te verspreiden. Sleutelwoorden zijn voor mij onvoorwaardelijke liefde, acceptatie,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Lichtdag: Zonmeditatie
27 april 2024
Taoïstische Tantra Massage Training
14 april 2024
Meerhanden Tantramassage avond voor Vrouwen
25 juni 2024
Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen
21 mei 2024
wandelweekend
Midweek omdat het kan!
19 augustus 2024
Tantra introductie Avond
23 april 2024