UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 16-04-2023
  •  speciale aanbieding!

Vind je soulmate


Speciale aanbieding

Bij aanmelding via Buzzbie: €10,- korting

 

- Besteed je veel tijd en energie aan (internet) daten?
- Ben je moe van afspraken met mensen die niet bij je passen?
- Heb je het zoeken naar een partner helemaal opgegeven?
- Wil je een effectievere manier om de juiste partner te vinden?

In deze cursus 'Vind je Soulmate' leer je je blokkades en belemmeringen op het vinden van de juiste partner op te sporen en te transformeren met licht en energie. Daarnaast vind je in meditaties op zielsniveau de juiste partner die je vervolgens energetisch naar je toe trekt.

Als je helemaal "klaar" bent om je soul mate te ontmoeten is de kans groot dat je deze na afloop van de cursus vrij snel ontmoet. Het kan echter ook zo zijn dat je er tijdens de meditaties achter komt dat je eerst verder moet werken aan bijvoorbeeld het ontwikkelen van meer liefde voor jezelf of aan het brengen van meer vreugde in je leven. Het oefenen met de cd’s thuis helpt je daarbij.

Soul mates zijn geliefden en vrienden met wie je op een diep niveau - op zielsniveau - verbonden bent en met wie je een diep hartcontact hebt.

In de cursus gaan we ervan uit dat jouw wereld een reflectie is van jouw energieveld (je gedachten en je gevoelens). Als jij je energieveld verandert, verander je je werkelijkheid. In de cursus betekent dit dat je een grote opening creëert voor een soul mate doordat je oude energie opruimt, waarna je vervolgens je soul mate uitnodigt in je leven te komen.

Hoewel de meeste cursisten de cursus zullen volgen om een levenspartner te vinden, kan je de cursus ook volgen om een kind dat bij je past, de juiste collega of een hechte vriend¬schap in je leven te brengen.

In de cursus werken we voornamelijk met twee soorten meditaties /visualisaties.

In de ene soort meditaties maak je contact met je eigen ziel en van daaruit met de zielen van mogelijke soul mates. Je onderzoekt welke soul mate het beste bij je past. Dit is op dit niveau geen kwestie van redeneren maar puur van voelen en je intuïtie gebruiken.

In de tweede soort meditaties onderzoek je wat je belemmert. Wat zit er in je energieveld waardoor je soul mate niet in je leven komt? Misschien zit je energetisch nog vast aan een vorige partner. Misschien heb je bepaalde belemmerende overtuigingen zoals: “ik ben het niet waard”, “niemand houd van mij”, “ik doe het wel alleen”. In deze meditaties kom je erachter wat jouw belemmeringen zijn. Je maakt contact met de achterliggende gevoelens. Vervolgens ga je hier licht in brengen.

Door te werken in de hogere dimensies van licht en liefde, is het veel makkelijker een soul mate naar je toe te trekken. In deze dimensies zit je
namelijk niet vast aan de traagheid van de materie van onze fysieke werkelijkheid en kan zich veel sneller iets manifesteren.

Als er ruimte is in het programma zullen we naast meditaties werken met affirmaties en een energetiseringscircel.

Affirmaties zijn uitspraken die je kunt gebruiken om jezelf te steunen, zoals: "ik verdien het om een liefdevolle partner te hebben".
Een energetiseringscircel is een krachtige manier om met behulp van ons gezamenlijk groepslicht datgene dat jij wilt, van extra energie te voorzien, zodat het makkelijker naar je toe komt.

Alhoewel de basis van het programma vastligt, stem ik mij ook af op de thema's en behoeftes van de deelnemers.

De cursus is gebaseerd op de cursus "Attracting your Soul Mate" van Orin, gechanneld door Sanaya Roman. In het boek "Soul Love" van Sanaya Roman is een hoofdstuk aan dit onderwerp gewijd.

De dag is van 10.00 uur tot 17.00 uur. ‘s Ochtends en ’s middags beginnen we met enkele fysieke oefeningen of bewegen op muziek/swingen om de fysieke stroming te bevorderen en de gedachtestroom tot rust te brengen. Er is een ruime pauze tussen de middag van een uur en een kwartier. Koffie, kruidenthee en koeken zijn inbegrepen, voor lunch moet je zelf zorgen. De kosten voor de cursus bedragen €145. Dit is inclusief de meditaties op cd’s of als downloads.

 

  • Israna lichtcentrum
  • 16 april 2023
  • Marshoekersteeg 17A, 7722 KR  Dalfsen, Overijssel, NEDERLAND
  • € 245,00
  • 0521 - 34 46 53
  • infoisrana.nl
  • Workshop of cursus, Tweelingzielen

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Israna lichtcentrum (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Israna lichtcentrum
Israna lichtcentrum

Over Israna Lichtcentrum

Israna lichtcentrum van Froukje Buma en Jeroen Kuyper. We zijn beiden psycholoog en sinds 1997 meditatieleraar. We channelen geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Froukje geeft individuele (hypno) therapie en healing. Jeroen werkt bij de GGZ Friesland en heeft een reguliere psychotherapiepraktijk in Sneek. Ons doel is je verder te helpen met spirituele ontwikkeling en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Coach Opleiding
Opleiding integraal essentie coach
24 januari 2025
Meerhanden Tantramassage avond voor Vrouwen
25 juni 2024
Midweek omdat het kan!
19 augustus 2024
Ayahuasca / San Pedro retraite
7 juni 2024
Introductiedag Taoïstische Tantramassagetraining
2 juni 2024
Tantramassage Training 2 - Energy
6 september 2024