UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 26-03-2023

Empower Yourself community


Empower Yourself Community's

Word lid van de Empower Yourself community, krijg toegang tot de wekelijkse life coaching van Chantal en Marcel en kom in contact met gelijkgestemde leden via de Empower Yourself leden community! De energie in de groep is super hoog, waardoor er mooie gebeurtenissen plaats vinden in de groepen en dit heeft natuurlijk en zeer positieve uitwerking op iedereen die aan deze groep deelneemt. Wekelijks zoomen we in op de groep en krijgen jullie precies wat nodig is om te groeien. Of het nu over jou gezondheid gaat, jou levensmissie of het manifesteren van jou dromen doelen? Bij Empower Yourself is het allemaal mogelijk.

De samenwerking tussen Chantal en Marcel is namelijk zeer uniek en zal je ergens anders niet of nauwelijks vinden. Marcel heeft krachtige manifestatie energie en breekt al jullie blokkades open en Chantal kan al jullie blokkades, overtuigingen en emoties op haar beurt weer weghalen. Door deze samenwerking kom jij elke week steeds sneller op het punt waar jij wilt staan in het leven en om jou doelen echt te bereiken in het leven. Bij manifestatie denken de meeste mensen alleen maar aan geld en dat is zeker een onderdeel wat we heel goed kunnen, maar manifesteren op je gezondheid is natuurlijk ook zeer belangrijk, en ook dit is een onderdeel waar we heel goed in zijn. Creëer een healthy, wealthy, abundance & prosperity life. Meld je aan via deze link: www.empoweryourselfcoach.com/abonnementen

Lees de reviews van klanten:

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik in de community zit. Ik vind het super fijn dat Chantal en Marcel elke week een boodschap voor de leden mag doorgeven, elke week kijk ik er naar uit wat er uit de groep naar boven komt en heel vaak is dit thema ook precies waar ik op dat moment behoefte aan heb. En dan altijd een super fijne visualisatie die ik vaak nog een paar keer in die week beluister. Ook vind ik het erg fijn dat je je vragen of iets wat je hebt ervaren kan delen met de groep. Zo leren en helen we aldoor verder. Brenda

Marcel ik ben je heel dankbaar dat ik je als manifestatie coach ben tegen gekomen, dat ik nu een florerende onderneming heb en ik echt in mogelijkheden denk. Ik heb zelfvertrouwen en dat zie je terug in mijn onderneming. Ik kan het echt iedere ondernemer aanraden.
Je gaat met Marcel direct een verander traject in, waarbij je na een paar maanden echt resultaat ervaart en dit terug ziet in je omzet. Mijn klanten zijn mij enorm dankbaar, omdat ze me nu ook weten te vinden.'

De 3 community´s waar jij je voor kunt aanmelden:

1. Ontdek je levensmissie
Deze Empower yourself leden community is voor leden die op zoek zijn om hun levensmissie en hun talenten te ontdekken en deze verder te ontwikkelen. Mensen die helemaal de diepte in willen gaan en zichzelf nog meer willen ontwikkelen. Deze community is ook geschikt voor coaches en therapeuten om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en vraagstukken met elkaar te bespreken. Vanuit de community help ik jou om je talenten naar voren te laten komen en help ik met jouw persoonlijke en unieke handleiding van jouw gave.

2. Healthy & Wealthy life
De wens van ieder mens is om gezond en gelukkig te zijn. Veel mensen zijn hier op zoek naar en blijven hierbij regelmatig in cirkels draaien. Hierdoor lopen mensen door met hun emoties en trauma’s op fysiek, emotioneel en mentaal gebied. Er zijn 6 bouwstenen waarmee je zelf een healthy & wealthy life kunt creëren. Levensvraagstukken en praktische tips en challenges worden gedeeld, omdat de kracht in het doen zit waardoor jij het beste resultaat uit de community haalt.

3. Overvloed geldt ook voor jou!
Door het werken met je gevoelens, gedachtes en intenties kun je meester worden in het creëren wat jij wilt. Met welke stappen begin jij? Er zijn 4 transformatie fases voor een healthy, wealthy, abundance en prosperity life. De kracht om overvloed te creëren zit in het doen. Het aantrekken van geld en overvloed op elk thema van je leven staat centraal in deze community. De kracht zit in het doen. Praktische tips en challenges worden gedeeld, zodat jij het beste uit de community haalt.


Wat krijg je?
In de community naar keuze ontvang je wekelijks een groepshealing, tips & tools, de weekboodschap, inspiratie en kennisdeling met gelijkgestemde mensen, en we komen wekelijks life om jullie vragen te beantwoorden, je ervaart wekelijks een power boost, je krijgt de laatste nieuwtjes en updates van nieuwe tools. Daarnaast liften we elkaar op naar een hoger energie level, waarbij transformatie in een korte tijd echt mogelijk is. Je kunt volledig jezelf zijn en delen wat je wilt delen in de groep. Waarbij je ook geholpen wordt als je moeite hebt om jezelf zichtbaar te maken vanuit je talenten.

Tijdens de wekelijkse groepsmeetings help ik je zo goed mogelijk door je proces heen en worden vragen beantwoord. In de Empower Yourself overvloed geldt ook voor jou community gaan we wekelijks manifesteren om overvloed aan te trekken op elk thema van jouw leven en manifesteren we het maandelijkse abonnement bedrag en meer zo weer terug. Houd de Empower Yourself community in de gaten om te weten wanneer ik live voor jullie aanwezig ben. Creëer een healthy, wealthy, abundance & prosperity life. De live sessie worden opgenomen, zodat jij deze altijd kunt terug kijken, de energie elke keer weer opnieuw kan ervaren en dat je kan sparren met Empower yourself leden en ervaringen kunt delen.

Lees de reviews van klanten:

‘Ik ben Chantal eeuwig dankbaar voor al haar ontzettende lieve, waardevolle steun die ze me tijdens mijn gehele traject geboden heeft. Deze vrouw weet eigenlijk zelf niet, wat voor ongelooflijk krachtige, doeltreffende hulp ze voor een mens verricht. Doordat Chantal mij geholpen heeft om bepaalde blokkades uit vorige levens te helen, sta ik nu veel beter in m'n eigen kracht en dat is echt 1000x fijner om op die manier te kunnen leven. Dankzij haar hulp heb ik geen last meer van heftige paniekaanvallen, ben ik veel relaxter overdag, ik kom vele malen sneller uit stressmomenten en ik kan anderen echt vanuit m'n hart helpen, doordat mijn eigen blokkades niet meer op het leven nu meeliften.’

Wil jij dit ook ervaren om jou mooiste leven te creëren? Kies 1 van de doeltreffende community´s. www.empoweryourselfcoach.com/abonnementen Heb je geen idee wat je moet kiezen of heb je nog vragen? Boek dan een gratis intake gesprek bij ons en stuur een mail naar: info@empoweryourselfcoach.com. Ontvang de 1e maand van de community gratis.

Hartegroet,
Chantal & Marcel


Empower Yourself coach
Chantal & Marcel
Mail: info@empoweryourselfcoach.com
Mobile: 06-43 71 24 98
www.empoweryourselfcoach.com/nl/abonnementen
www.empoweryourselfcoach.com/gratis-intake

 

  • Empower Yourself coaching
  • 26 maart 2023
  • Wijde Wormer 202, 2905 TZ  Capelle Aan Den Ijssel, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 06 - 43 71 24 98
  • infoempoweryourselfcoach.com
  • Energiewerk, Healing , Online cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Empower Yourself coaching (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Empower Yourself coaching
Empower Yourself coaching

Over Empower Yourself Coaching

Mijn naam is Chantal van den Broek en ik ben healer met een unieke gave om mensen in een korte tijd te helpen met hun transformatie proces en ik ben zeer senstief, waardoor ik kernenergiën kan waarnemen. Het allerbelangrijkste is dat ik de energieën kan verwijderen die jouw in de weg staan in het leven. Hierdoor kan ik jou in een paar sessies echt transformeren naar je ware zelf. De voordelen...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Ascensie training - Verhoog je frequentie!
20 september 2024
6-daagse spirituele Retraite Zelfliefde-Andalusië
2 september 2024
Erkende Massagecursus
Erkende Massage Cursus (avondcursus)
18 september 2024
Angel Light facilitator
16 november 2024
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage op de kleding
31 augustus 2024
Ademcoach Opleiding 10-daagse in Leiden
14 september 2024