Weekendretraite Zijn wie je bent - Expressie


De natuur loopt in deze periode steeds meer uit en komt meer en meer tot bloei en volle wasdom. Alles laat zich zien. Alles in het volle licht. Door allerlei gedachten en oordelen vinden wij mensen het vaak moeilijk om 'gewoon te zijn' en ons te laten zien en horen. We laten ons veel gelegen liggen aan wat anderen van ons zouden kunnen denken. In wezen is er niets te oordelen over wie we zijn; we hebben allemaal onze eigen unieke uitingsvorm in het moment. We doen in het moment waar we toe in staat zijn op dat moment ... anders hadden we het wel anders gedaan.

Tijdens deze retraite stellen we ons open voor de uniciteit en individualiteit van elk wezen en onderzoeken we hoe wij ons uiten, ieder op zijn/ haar unieke manier. We werken met meditatie, creatieve opdrachten en de natuur.

De retraites die Mamaji organiseert bieden je de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief waar te nemen. In een retraite neem je een stapje uit je dagelijkse leven om je gewoontepatronen te doorzien en je ware natuur te herkennen. Thuis te zijn.
Je eigen onderzoek van (het) leven is steeds het uitgangspunt. De weekenden worden als openend, leerzaam, verlichtend, rijk en ook intens ervaren.

Deze weekendretraite is van vrijdagavond 21 juni tot zondagmiddag 23 juni. De kosten zijn 300 euro. De retraite vindt plaats op Sacha Kripa, een prachtige krachtplek in de natuur. In Rossum, vlakbij Oldenzaal. Lees er meer over op mijn site: www.onderdeacacia.nl . Stuur me een mailtje als je interesse hebt.

Een paar woorden uit een testimonial over de herfstretraite 2023:
"Mamaji is heel helder in wat ze zegt en heeft veel voelsprieten om ons met grote aandacht te begeleiden. " "Het was een bevrijdende ervaring."

 

  • Onder de Acacia
  • 21 juni 2024 t/m 23 juni 2024
  • Tramweg 11, 7596 NA  Rossum, Overijssel, NEDERLAND
  • € 300,00
  • mamajigodefrooijgmail.com
  • Weekend retraites, Meditatie, Sjamanisme

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Onder de Acacia (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kashmierse Tantramassagedag voor Vrouwen
25 februari 2024
Introductiedag Taoïstische Tantramassagetraining
17 maart 2024
Meerhanden Tantramassage avond voor Vrouwen
26 maart 2024
Lichtdag: Zonmeditatie
27 april 2024
Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen
21 mei 2024
wandelweekend
Midweek omdat het kan!
19 augustus 2024