UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 02-09-2023

Dive deep & Fly high weekend


Avontuur in jouw binnenwereld - Voor vrouwen!
Zin om je een weekend lang onder te dompelen in de wijsheid en de intelligentie van het plantenrijk? Om je te herinneren wie je ten diepste bent en ruimte te maken voor het licht van je ziel?

Ga met ons mee op een magisch avontuur in jouw binnenwereld. Samen creëren we een krachtig en veilig veld waarin je hoog kunt vliegen, diep kunt duiken en thuis kunt komen.

Inzichten en heling
We starten op zaterdag met een ceremonie met Magic Truffels, rapé en sananga. In deze ceremonie maak je een diepe, innerlijke reis. De planten nodigen je uit om contact te maken met je onderbewuste en de schatten op te halen die daar op jou liggen te wachten. Tijdens je reis kunnen oude kennis, diepe inzichten en magische beelden tot je komen. Ook mag je rekenen op heling; het paddenstoelenveld brengt liefde en licht op alle lagen in jouw systeem.
De ceremonie wordt verrijkt met ondersteunende muziek, stilte, afgestemde aanraking en energetische healing.

Liefdeskracht
Op zondag vervolgen we met een ceremonie met Blue Lotus, ceremoniële Cacao en rapé; deze planten zijn subtieler en zachter van aard. De sensuele vibes van de Blue Lotus en de liefdeskracht van de cacao zorgen voor een zachte bedding waarin je alle inzichten en ervaringen van zaterdag op een fijne manier kunt integreren. En de rapé zorgt voor helderheid, focus en het opruimen van dat wat nog losgelaten mag worden.
PS Wie elders een cacao-ceremonie heeft ondergaan en de conclusie heeft getrokken dat je daar niet zoveel van voelt, kent onze cacao-ceremonies nog niet. Diepe processen en transformatie gegarandeerd! ????

Plantmedicijnen
De planten waar we mee werken worden niet voor niets plantmedicijnen genoemd; wanneer je ze in de juiste setting en dosering gebruikt, hebben ze een helende en reinigende werking op je lijf, je geest, je gevoelswereld en je energieveld. Hier lees je meer over de planten die je dit weekend zult ontmoeten.

Authentieke locatie
We verblijven op een pure, authentieke locatie in Heeze (Noord-Brabant), vlakbij een prachtig natuurgebied. We beschikken over een ceremonieruimte, een royaal buitengebied met stromend water, een overvloedige groenten- en bloemenkas en een zwemvijver. De ideale plek om helemaal tot jezelf te komen!

Kom je met een camper of tent? In de tuin is volop plek om te overnachten. Voor wie wil is er de mogelijkheid om in de groepsruimte te overnachten.

Voor wie?
Je verlangt ernaar om je te verbinden met het magische weten in jou. Je hebt al enig innerlijk werk gedaan. Je bent bereid om de controle los te laten. Je staat open voor het werken met plantmedicijnen.

Dit weekend is niet geschikt voor het uitwerken van diepe therapeutische processen; mocht dat in jouw leven op dit moment aan de orde zijn, dan kun je dat beter aanpakken in een individuele ceremonie met Margit. Als je aanleg hebt voor psychose, dan raden we je deelname af; truffels kunnen deze aanleg versterken.

Mochten er fysieke aandachtspunten zijn (bv. hoge bloeddruk, duizeligheid, hartritmestoornissen, zwangerschap), dan horen we dat graag vooraf, evenals het gebruik van medicatie. Samen overleggen we dan of deelname veilig en vertrouwd voelt voor beide partijen.
Twijfel je of dit weekend geschikt is voor jou? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Begeleiding
Het weekend wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleidden zij al verschillende ceremonies, weekends en retraites.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Ze heeft een achtergrond in onder meer (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van retraites en (vuur)rituelen.

Margit is tantrisch coach en priesteres. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering.

 

  • Bewust op Weg
  • 2 september 2023 t/m 3 september 2023
  • Valkseweg 33, 5396 NV  Lithoijen, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 295,00
  • 0648511796
  • infobewustopweg.nl
  • Plantmedicijnen, Cacaoceremonie, Truffelceremonie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Bewust op Weg (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Bewust op Weg
Bewust op Weg

Over Bewust Op Weg

Verlang je naar een diepe duik in je sensuele en magische potentieel? Mag het wat vrijer, wat wilder en wat stromender? Of juist afgestemder en gevoeliger? Wil je weten wat je hier te doen hebt? Je bent welkom! Individueel, samen met een partner of in een groep: ik ben graag je spiegel, klankbord, muze of priesteres in...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Dagceremonie met de Moederplant
13 juli 2024
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Oss juni 2024
29 juni 2024
Magische Reis - truffelceremonie
12 juli 2024
Dagceremonie met de Moederplant
28 september 2024