Wandelen op Texel


Een lang weekend er even helemaal uit met leuke mensen, in een mooi luxe huis, mooie wandelingen en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! wandelweekend in het kort.

Wij organiseren al jaren minimaal twee keer per jaar een wandelweekend. Dit keer kunnen er maximaal 24 personen mee doen er is een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers met een gezellige sfeer waardoor je je er al snel thuis voelt. We verblijven in een luxe accommodatie in een mooie omgeving.

Dit keer is het een 24 persoons-bungalows aan de rand van een park bij Cocksdorp op Texel. Het is een sfeervol huis met Finse sauna's en een gezellig woonkamer met fijne houtkachel. Een eenpersoons kamer boeken is mogelijk, er is dan wel de kans dat je slaapt in een ander huisje in de buurt. De rest van de tijd ben je bij de groep in het grote huis. Onze eigen kok zorgt voor het ontbijt en het avondeten.

Dit huis ligt aan de noordkant van Texel en er is genoeg te doen als je een dagje niet mee wil lopen.

Dit weekend staat in het teken van water, bos en duinen. Onze accommodatie ligt vlakbij het meest noordelijke punt van het eiland. Vanuit deze bungalow lopen we in vier wandelingen van noord naar zuid door het nationaal park de duinen van Texel. De maximale afstand die we tijdens het weekend zullen afleggen is ongeveer 15 km per dag. En we nemen ook altijd ruim de tijd voor een lekkere lunch. Het wandeltempo is ontspannen en er is alle tijd om in je eigen tempo te lopen.

De Go-out wandelweekeinden zijn niet alleen maar wandelen, er is ook alle ruimte om andere dingen op jezelf of samen met anderen te doen. De wandelingen zijn zodanig opgezet dat je er ook voor kunt kiezen om slechts een deel van de wandeling mee te lopen. Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop.

Meer info op : go-out.nl/activiteit/16689

 

  • Go-out!
  • 3 november 2023 t/m 6 november 2023
  • Krimweg 102, 1795LS  De Cocksdorp, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 295,00
  • 06-55146764
  • buzzgo-out.nl
  • Wandelen, Singles

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Go-out! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Go-out!
Go-out!

Over Go-Out!

Go-Out! is een activiteitenclub met veel actieve boeiende mensen. Al meer dan 20 jaar organiseren wij dag- avond- en weekeind uitjes. De meeste deelnemers zijn boven de 40 jaar en hun interesses en activiteiten zijn breed. Gezelligheid, sportief, creatief, spiritueel, natuur, cultureel. Je kunt het allemaal bij ons vinden. De nadruk ligt bij Go-Out! op gezelligheid, samen leuke dingen doen en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Hoorn sept. 2023
23 september 2023
Meet en Eat
15 oktober 2023
Divine Tantric Goddesses: 16 november - 25 januari
16 november 2023
voetenpad
Voetstappenpad
22 oktober 2023
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Haarlem september 2023
30 september 2023
DansJeVrij iedere 3e zat
DansJeVrij! Naarden
21 oktober 2023