UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 01-06-2023
  •  speciale aanbieding!

Healthy & Wealthy life community


Speciale aanbieding

Wil jij in een Reading samen met mij meer weten wat voor jou de komende maand belangrijk is? Stuur een mail naar: info@empoweryourselfcoach.com en we zoomen 30 minuten in op jouw persoonlijke situatie. Je ontvangt direct praktische tools.

 

De wens van ieder mens is om gezond en gelukkig te zijn. Veel mensen zijn hier op zoek naar en blijven hierbij regelmatig in cirkels draaien. Hierdoor lopen mensen door met hun emoties en trauma’s op fysiek, emotioneel en mentaal gebied.

Het fundament van een goede gezondheid, zit in het dagelijks aanpakken van jouw emotie management. Doordat dit een life style is, heb ik de Healthy en Wealthy life community opgericht. Hierdoor heb ik veel mensen op zowel de korte als lange termijn mogen helpen. Een goede gezondheid is de basis voor een happy life.

Door de kern van jouw gezondheid aan te pakken en zelf aan de slag te gaan met het beheersen van jouw emoties, kan jij vandaag werken aan een Healthy & Wealthy life.

Om het zelf te ervaren, wil ik je uitnodigen voor een proefmaand voor de community. Weet dat je nergens aan vast zit en dat je zelf ervaart wat de community met je doet. Schrijf je in via: www.empoweryourselfcoach.com/nl/communitys

Als je liever in een gesprek wilt weten wat jij kunt doen om je gezondheid in balans te krijgen, stuur me een mail naar info@empoweryourselfcoach.com met daarin jouw vraag. Ik neem contact met je op voor een gesprek van 30 minuten waarbij we inzoomen hoe jij uit deze vicieuze cirkel kunt stappen.

Je kunt zoveel meer dan je denkt!

Empower groet,
Chantal

 

  • Empower Yourself coaching
  • 1 juni 2023 t/m 30 juni 2023
  • Wijde Wormer 202, 2905 TZ  Capelle Aan Den Ijssel, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 06 - 43 71 24 98
  • infoempoweryourselfcoach.com
  • Coaching, Healing

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Empower Yourself coaching (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Empower Yourself coaching
Empower Yourself coaching

Over Empower Yourself Coaching

Mijn naam is Chantal van den Broek en ik ben een spiritueel leider en healer met een unieke gave en ik ben ultra gevoelig, waardoor ik kernenergiën kan waarnemen. Het allerbelangrijkste is dat ik de energieën kan verwijderen die jouw in de weg staan in het leven. Hierdoor kan ik jou in een paar sessies echt transformeren naar je ware zelf. De voordelen van het weghalen van de energie, is dat...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Massage Cursus Beginners, avondcursus
27 september 2023
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
7 oktober 2023
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
29 september 2023
Handmassage
Cursus Handmassage
4 november 2023
Cursus Pulsing
Cursus Holistic Pulsing
18 november 2023
Lichtbijeenkomst
21 oktober 2023