UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 16-11-2023

Divine Tantric Goddesses: 16 november - 25 januari


Cursus Divine Tantric Goddesses: cursus van 10 lessen voor alleen vrouwen, start op 16 november!

Schep een veld van liefdevolle steun voor jezelf en voor het hele zusterschap...

Deze Tantra cursus gaat over het verkennen van jezelf en het helen van je vrouwelijke, godinnen lichaam. We verbinden ons diep van binnen door meditatie, rituelen, lichaamsmassage, healing en lichtwerk. Ontdek je innerlijke, sensuele, transformerende kracht en laat destructieve patronen achter je, die je gezondheid, je carrière, je zelfvertrouwen en je relaties ondermijnen.

In ons leven leren we te geven en niet te ontvangen...

Waarom zou je je vastklampen aan ongezonde situaties terwijl je jezelf op dat moment het hardst nodig hebt?
Hoewel we veel zorg en liefde van anderen ontvangen, kan er in ons lichaam / geest een hongerige wolf zijn, een kloof die schreeuwt om aandacht of zich volledig afsluit, wanneer iemand met goede bedoelingen je benadert.
Hoe deze lichaamsreflexen te overwinnen? Hoe te leven in het hier en nu, zonder deze voortdurende zorgen en zorgen voor anderen?


Met Jivanmukta (Janine):

Jivanmukta is je gids op dit avontuur. En ze verzamelde meer dan 30 jaar spirituele groei om met je te delen, om je het beste van het beste te geven. Deze reis resulteerde in een nieuwe naam, dit jaar: Jivanmukta, wat betekent: helemaal vrij LEVEN.

Vrij van voorwaarden, vrij om te kiezen, vrij om je in liefde te verbinden en ook om weg te stappen van ongezonde situaties, vrij in het hart, dus er is alleen een gevende en ontvangende ervaring zonder er een persoonlijk "egocentrisch ding" van te maken.

Deze naam en deze intenties zijn niets persoonlijks. Het is de droom van veel vrouwen om samen een veld van wijze energie en liefde te creëren in een nieuwe tribe.Een levensveranderende reis: Ruimte creëren om van dit leven te houden en het lichaam waarin je geboren bent lief te hebben.

In 10 lessen op donderdagavond verkennen we onze relatie met:

* Leven in het algemeen
* Onze gezondheid en ons lichaam
* Onze seksualiteit en sensualiteit
* Onze gevoelens en emoties, zonder sommigen uit te sluiten
* Onze innerlijke leiding en het vermogen om te luisteren naar ons hart en lichaam
* Onze innerlijke kracht, onze persoonlijke energie en ruimte
* Onze verbindingen en relaties met anderen

In deze geweldige cursus versterken we onszelf, voeden we onszelf met nieuwe energie, reinigen we onszelf van oude patronen en beperkende overtuigingen over ons lichaam en over wie we zijn.
Er komt dus veel meer ruimte. Ruimte om te groeien en te expanderen, om je vergeten dromen te realiseren.
En voor echt geven en ontvangen met een ruim hart, volledig bewust van de Goddelijke aanwezigheid in jou, jij wijze heks!

Wat kun je verwachten?

Verwacht de controle te verliezen en in niveaus van onverwachte gekke (lichaams)wijsheid te gaan vanwege ...

* Prachtige diepe meditaties, bezweringen en visualisaties
* Veel heilige dans en bewegingen waar je lichaam van zal genieten
* Vibrerende stilte en heilige ruimte om in te landen
* Persoonlijke veiligheid en ruimte voor delen en loslaten
* Goddelijke aanraking van vrouwen die echt om je geven en je leren elkaar te genezen in opbeurende neo-tantrische rituelen* Veel sensualiteit en tederheid in jezelf
* Naaktheid en het verkennen van je heilige, intieme delen in zuivering van eon oude oordelen over vrouwen
* Pure (lichaams)communicatie, hoger bewustzijn, het herwinnen van vertrouwen en respect, dieper begrip van onze emoties, gekte en resonantie met de goddelijke Bron, Moeder of Guru binnenin.
* Veel humor en speelsheid, zoals verkleden, bewegen in het spel om de draken en demonen binnenin te verkennen, terwijl we onze diepste angsten tegenkomen en geblokkeerde levenskrachtenergie vrijgeven
* Onszelf confronteren met onze innerlijke pantsers van vecht-vlucht en bevriezingsreacties om onszelf aan te moedigen om dramatische energie los te laten die overlevingsgedrag absorbeert.

Dat is veel! Misschien kunnen we beter zeggen: wat kun je niet verwachten?

Je zult hier niet vinden: Standaard 7 stappen naar de hemel, instant hollywood verlichting sprookjes, verstikkende moeders of aangename leraren die je innerlijke rommel bedekken.
Je kunt contact opnemen met mij, als je serieuze problemen hebt met het betalen ervan, terwijl je echt de uitnodiging voelt voor een grote helende verandering in je leven. We kunnen samen een uitwisseling in energie creëren die voor ons beiden in balans voelt.

Lesrooster:

Dit is daten voor 10 gekke, heerlijke nachten met het mooiste wezen op aarde: JIJ!

Donderdagavond:

November: 16, 23, 30
December: 7, 14, 21
Januari: 4, 11,18, 25

Prijs:

Wat je verdient is onbetaalbaar..

Omdat niet iedereen in dezelfde soort overvloed leeft, bieden wij drie prijzen aan:

* 50 euro per avondworkshop voor een normaal of vast inkomen
* 40 euro voor een lager dan gemiddeld inkomen. Bijvoorbeeld als je ZZP bent en niet altijd werk hebt.
* 30 euro voor een laag inkomen of als je geen baan hebt of kunt hebben

Je kunt contact opnemen als je serieuze problemen hebt met het betalen ervan, terwijl je echt de uitnodiging voelt voor een grote helende verandering in je leven. We kunnen samen een uitwisseling in energie creëren die voor ons beiden in balans voelt.

De eerste twee lessen kun je instappen, om deze cursus te proberen. Na die lessen vragen we je om je in te schrijven voor de hele cursus, als je dat nog niet gedaan had. Zo kunnen we een niveau van intimiteit, veiligheid en vertrouwen met elkaar bereiken.

Divine Goddesses retreat voor vrouwen 10-12 mei 2024:

We organiseren van 10-12 mei 2024 een tantrische Godinnen retraite om je prachtige, unieke, divine wezen verder te exploreren en je ervaring te verdiepen.
Met uitwisseling over je nieuwe levenservaringen, zorg voor elkaar in deze zusterschap, en ondersteuning om je vleugels uit te slaan, om als vlinders te vliegen op nieuwe manieren, nieuwe horizonten, anderen te onderwijzen, nieuwe banen te krijgen, nieuwe perspectieven te krijgen ...
Deze retraite voor alleen godinnen met een beetje tantrische ervaring, is van 10-12 mei 2024 op een prachtige plek in de buurt van Amsterdam in de natuur.

Meer informatie over deze retraite volgt.

Hoe kan ik me inschrijven voor deze cursus?

Ja , ja, ja... !

Het is goed om goed te luisteren naar het Ja en het Nee in jezelf en te voelen hoe je reageert op deze energie, laat het gewoon binnen...

Als je meer informatie nodig hebt, vraag het gerust! Je kunt een e-mail met je naam en speciale vragen sturen naar: wildeziel.contact@gmail.com.

We vragen een beetje voorbereiding:
Omdat er een krachtig veld van verfijnde energie wordt opgebouwd met elkaar, zullen prikkels sterker binnen kunnen komen.
Daarom is het fijn als je vooraf niet al te zwaar eet en geen prikkelende dranken zoals koffie en alcohol neemt. Ook vragen je om twee uur voor het begin van de workshops niet meer te roken (en ook niet tijdens de pauzes), en om geen "lekkere geurtjes" te gebruiken.

Ook goed om te weten:

Tijdens onze Tantra avonden gaat de kleding regelmatig uit (onderbroek mag eventueel aanblijven), tijdens oefeningen werken we met zachte, sensuele soms vurige levensenergie. Maar we hebben geen agenda's over daten, uitkiezen etc. Dan wordt het een fijne, afgestemde avond.

De cursus is geschikt voor je als je je geestelijk en lichamelijk gezond voelt (jezelf kunt dragen), op een mat kunt masseren en op een meditatiekussentje kunt zitten. Als je met je eigen parter komt is het fijn als jullie bereid zijn om ook oefeningen met anderen te doen.

Heb je vragen of twijfels of je mee kunt doen, dan kun je ons gerust even mailen of bellen: 0613795437 of mailen: wildeziel.contact@gmail.com.

 

  • Wilde Ziel
  • 16 november 2023 t/m 25 januari 2024
  • Hendrik Van Wijnstraat, 10, 1065 AS  Amsterdam, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0627033545
  • wildeziel.contactgmail.com
  • Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Wilde Ziel (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Meditatie Opleiding
19 oktober 2024
Rhythm of the Light
30 december 2023
Masterclass Akashic Records (gratis & online)
29 december 2023
Akashic Alignment training
2 februari 2024
Bliss-mas Pyjamas Party | The O'Berlie & Stefano
23 december 2023
Mini Training Akashic Records / Akashic Alignment
20 januari 2024