UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 23-11-2023

Een Thuis voor je Ongeboren Kindje


Heb je ooit een ongeboren kindje verloren en heb je het gevoel dat je de pijn van dat verlies in meer of mindere mate altijd met je mee zult dragen? Word je er bijvoorbeeld pijnlijk aan herinnerd, als je gelukkige vrouwen in verwachting of met jonge kinderen ziet? Of voel je, als je naar je kinderen kijkt, soms een steek van verdriet en een diep verlangen naar het kindje dat er niet bij is?

Verlangen om weer echt gelukkig te zijn, niet langer op ieder moment herinnerd kunnen worden aan je verlies, vrede en closure voelen, in de stralende ogen van je kind kijken en de vreugde voelen van het samenzijn zonder schuldgevoel naar het kindje dat er niet bij kon zijn… voelt het allemaal als een vage en onbereikbare droom voor je?

-= Vrede voor jou en je ongeboren kindje =-

Ik ben Esther Sanders en ik help vrouwen om vrede te vinden en weer echt gelukkig te zijn na het verlies van een ongeboren kindje. Omdat ik ten diepste geloof dat de pijn en het verdriet van dat verlies niet iets is wat je de rest van je leven met je mee hoeft te dragen.

En omdat ik het als mijn missie voel om de zieltjes van ongeboren kinderen te helpen vrede te vinden en hun weg te vinden naar bliss.

Daarom heb ik de workshop Een Thuis voor je Ongeboren Kindje ontwikkeld, voor vrouwen die een ongeboren kindje verloren zijn. Of het nou kort of lang geleden is, of het is door abortus of door miskraam, deze workshop helpt jou en je kindje helen.

-= WAT JE KUNT VERWACHTEN =-

In deze workshop geef ik je heldere stappen en handreikingen voor hoe je kunt omgaan met je verlies en het een plek kunt geven in je leven op een manier die je helpt om wel de herinnering maar niet de pijn mee te nemen. Een manier die echt helend en transformerend is, voor jou, voor je ongeboren kindje en voor je gezin, als je dat hebt.

In een warme bedding van vrouwen met een vergelijkbare ervaring, waarin je ook elkaar tot steun kunt zijn, neem ik je onder andere mee in een geleide meditatie om contact te maken met je ongeboren kindje en een ritueel om je kindje te verwelkomen in je leven.

-= WAT HET JE BRENGT =-

Na de workshop voel je je dankbaar en bekrachtigd door het contact met je ongeboren kindje, een band die je thuis verder kunt verdiepen. Heb je andere kinderen, dan zullen die zich meer ontspannen en zichzelf voelen nu hun broertje of zusje ook een plekje heeft in jullie gezin, waardoor jullie meer kunnen genieten van fijne tijd samen.

Je weet hoe je samen verder kunt om uiteindelijk in liefde en rust afscheid te kunnen nemen van je kindje, op een manier die jullie allemaal vrede brengt. En je weet je daarbij gesteund door een warme groep van andere vrouwen die op hetzelfde pad naar vrede zijn als jij.

Als dit resoneert voor je, nodig ik je van harte uit om deel te nemen op donderdagavond 23 november.

De workshops vinden plaats in kleine, intieme setting in mijn praktijkruimte in Westervoort. Je bijdrage is € 35,-.

-= PRAKTISCH =-

Tijden: 19:30-22:00 (inloop vanaf 19:00)
Aantal deelnemers: 2-6
Locatie: Praktijkruimte Esther Sanders Verliesbegeleiding
Adres: Schraaweide 2 in Westervoort
Investering: € 35,-
➡️ Aanmelden: hipsy.nl/event/17734-een-thuis-voor-je-ongeboren-kindje

-= MEER INFORMATIE? =-
Kijk op esthersanders.nl/een-thuis-voor-je-ongeboren-kindje/
Of bel of mail naar Esther Sanders Verliesbegeleiding: 06-38035888, contact@esthersanders.nl

 

  • Het Nevelnest
  • 23 november 2023
  • Schraaweide 2, 6932 LT  Westervoort, Gelderland, NEDERLAND
  • € 35,00
  • 06-10996723
  • infohetnevelnest.nl
  • Healing , Innerlijke reis, Verbinding

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Het Nevelnest (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Het Nevelnest
Het Nevelnest

Over Het Nevelnest

-=Verbinding=- We zijn als mens niet gemaakt om afgescheiden te leven. Sterker nog, dat levert veel van de problemen op die we in de huidige maatschappij zien. Bij Het Nevelnest mag je die broodnodige verbinding aangaan. Samenkomen met gelijkgestemden voor beleving en ontwikkeling. Bij Het Nevelnest richten we ons op verbinding in viervoud: Verbinding met jezelf Verbinding met...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Reconnection
Weekend met (Self-)Healing en Reconnection
16 december 2023
Verbonden Harten
Verbonden Harten
17 februari 2024
ET-Healing Experience | Stargate Meditatie (Live)
9 januari 2024
Yoga en meditatieweekend: neurowetenschap en yoga
16 december 2023
Tantra Foundation
Tantra Foundation training - weekend 1 van 2
6 april 2024
Bloemstructuur
Eéndaagse workshop Spirituele Iriscopie
16 december 2023